Az áprilisi parlamenti választás tétje, hogy Magyarország a jelenlegi kormánypártok hatalmon maradásával megőrzi a stabilitását, vagy azt a káosz váltja fel – mondta a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön, a Nézőpont Intézet Budapesten tartott rendezvényén.

Gulyás Gergely: az ország stabilitása a választás tétje
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Gulyás Gergely előadásában úgy fogalmazott, az elmúlt nyolc év kormányzati stabilitása tudományosan és gazdaságilag is kimutatható versenyelőnyt jelentett Magyarországnak, míg a velük szemben álló politikai erőktől nem várható hasonló, ugyanis maguk sem állítják, hogy képesek lennének kormányzati együttműködést kötni.

A kormánypárti politikus szerint ezért az utóbbi eset néhány hónapon belül egy előrehozott választáshoz vezetne.

A Nézőpont Intézet közép-európai kormányok tavalyi teljesítményét értékélő tizenegy országot tartalmazó rangsorát Németország vezeti, majd Magyarország és Csehország következik. A politikai stabilitás szempontjából Magyarország végzett az élen.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És igen, Gulyás Gergely, minden jogászok gyöngye, a Fidesz frakció vezetője, egyben a Fidesz egyik újraválasztott alelnöke vállalta magára, hogy beleáll szügyig az állampárt által napi szorgalommal habosított fekáliába és kimondja a tutit: Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen, amennyiben szerintük – az igazság kizárólagos letéteményesei szerint – a patás ördög. A Fidesz közpénzzel etetett szócsövei – a központi utasításnak és a végtelenül szánalmas előre kiszámíthatóságnak megfelelően – azonnal nekiálltak világvégét kiáltani. Igen, a Soros-terv agyba-főbe nyomatása mögött olyan rendszerszintű geciségek sora húzódik, hogy a pofánk leszakadna, ha pontosan tisztában lennénk valamennyivel. És van veszítenivaló bőven: még az is megeshet, hogy felfüggesztik a 2014-2020 közötti finanszírozási időszak támogatásainak a folyósítását. Tekintettel arra, hogy az összesen mintegy 9000 milliárd forintnyi szubvencióból eddig alig 400 milliárd forintot utalt át a Bizottság, lebukás esetén nagy lesz a szopás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
gergő TE BAROM as káoszt már elő idéztétek, ha maradtok még nagyobb lesz.
Nő nap alkalmából csókold meg anyádat és kérjél tőle bocsánatot amiért ekkora barom lettél.
desiro
"az ország stabilitása a választás tétje" ez így igaz gergőkecske, de csak akkor ha takarodtok a bal fenéken.
justhpeter
Van az az alacsony szint, ahova Gulyás nem tud leérni ? Szerintem nincs.
quadrocopter
Gulyáskának muszáj hülyének lenni, mert ha a Genyó kidobja, akkor mehet dolgozni, amihez nagyon nem szokott hozzá!
Eladott Ország
Gulyás Gergely: az ország stabilitása a választás tétje. NÉLKÜLETEK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.