” Csak, hogy értsd miről is beszélek: azok, akik így beszélnek, azok például az MSZP tagjairól úgy vélekednek, hogy ők kb. a Kun Béla dédunokái. Sőt, kicsit továbbmenve, de azt hiszem nem túlozva: ebben már egy kis zsidózás is benne lehet. Ez egy nagyon furcsa világ, és tőlem nagyon távol áll, még ha ugyanonnan jövünk is, mármint a keresztény úri középosztályból. Vannak ismerőseim, akik pontosan látják a Fidesz összes aljasságát, akár meg is fogalmazzák azokat, és mégis: biztosan a Fideszre szavaznak. Miért? Mert velük az nem eshet meg, nem fordulhat elő, hogy ők a Kun Béla dédunokáira szavazzanak? “

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Bent vagyunk már a szakadék mélyén. A hivatalokban kapcaként bánnak a tisztességtelenül magas adót is kifizetővel. Mutyikáikkal őrületbe kergetnek, megtörtént, hogy karácsony másnapján dolgoznom kellett a földhivatali mutyi miatt. A nav és az agrárkamara despota arroganciáról most nem írok. A helyi agrárkamarás egyben a tolvajok fejedelme is. Anginás rohamot kaptam, mikor megláttam, hogy a magyar hatóságok élő emberre szájkosár nélküli farkaskutyát uszítottak. De még ez is semmi ahhoz, hogy az újszülött csecsemő nem kerül haladéktalanul orvoshoz, hogy ortopédiai rendellenességét meggyógyítsák, kockáztatva, a visszafordíthatatlan fogyatékosságnak.
Összefoglalva: Ebbe a szégyentelen botrány országba anya ne szüljön gyereket, és aki teheti meneküljön, nincsenek itt emberi jogok, és emberi méltóság.
Borsodi
@mackoka46: A sok agyhalott ezt nem látja.
www.youtube.com/watch?v=mZhKSBOhtUE
www.youtube.com/watch?v=4T9oJxcjGvc
Kinek ki a strómanja? Minden fideszes polgm. van strómanja!
simmering73
Rájöttem, nem ezzel a mocskos kormánnyal van a baj. Ebben a kurvaországban nem a fejétől büdösödik a hal, hanem a farkától. Ha nem volna farka ennek a kurva halnak, a fejének sem lenne ekkora pofája.
csipetke
Sajnos a szakadékban már benne vagyunk,ha eltakarodik a fidesz,és egy olyan kormány jön,akik nem rabolják szét az országot,sok-sok évbe fog kerülni,mire az ország kiheveri a fidesz pusztítását..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.