Lázár János viharos bécsi kiruccanása után videós stábunk megpróbálta megtalálni a miniszter által hírhedt no-go zónának lefestett kerületet. Utunk során magyarok segítettek eligazodni abban, hogy mi igaz a Lázár szövegéből.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Antal Écsi · Gundel Károly Vendéglátóipari Szak és Közép Iskola

Te meg egy idióta, önállótlan, seggnyaló csicska! Így jó? Arra osonj, amerre a vezérkos kolompját hallod!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Tömegével menekülnek ki a mirgánsbefogadó nyugati országokba a magyarok. Neofasiszta Orbánéknak takarodó!!!
quadrocopter
Antal Écsi · Gundel Károly Vendéglátóipari Szak és Közép Iskola

Te meg egy idióta, önállótlan, seggnyaló csicska! Így jó? Arra osonj, amerre a vezérkos kolompját hallod!
papa.49
Taplójános bemutatkozott Bécsben is !!!
Nessy
@papa.49: Sajnos nem csak magát égette, hanem minket "magyarokat" is!
Manhattan
Lázár nagyon nagy öngólt lőtt. A világ fővárosai közötti versenyben, ahol a legélhetőbb várost választják ki, Bécs érdemelte ki a legélhetőbb város címet!
A Fidesz butaságára itt a példa, hogy éppen a világ legélhetőbb városáról akarja Lázár kideríteni, hogy élhetetlen. Ha tehát a migránsok miatt ilyen, akkor importálni kellene őket Budapestre, de akármelyik vidéki városba is, ha azt nézzük, hogy milyen a tisztaságuk az osztrák városokhoz képest.
Tény, hogy Ausztriában is csökkent a tisztaság ahhoz képest, amit 1984-ben láttam. Azonban ez már a magyarok első rohama után megváltozott. Bizony, a magyar turisták és bevásárlók megérkezésével. Vajon Lázár mit szólt volna akkor, ha az osztrákok plakátokon riogatták volna hazájuk lakosságát a magyar hordáktól? A bevásárlórohamaink után rendeződött a tisztaság is, bár azt nem mondom, hogy az eredeti szintre.
Ha Budapesten járva néhány helyen készítenék videót, a Bécsi videó tisztasági reklámnak tűnne, sőt, egy napon sem lehetne őket említeni. Pedig itt szinte elenyésző a kormány által beengedett migránsok és menekültek száma.
Pálinkás Pál
Ez aztán hiteles 3 pofa... arról nem beszélve hogy még ezek is elismerik hogy "multikulti"..meg "sokan élnek itt" /migráns"...
kokopelli
@quadrocopter: nem kell velük vitázni!
Miért is nem Écsi Antal??
Anti,az "Ausländer"de ha nem haben Du "ä" Buchstabe akkor "ae" is
megteszi,de jobb,ha hagyod az egészet! ;-)
papa.49
@Nessy: Ki fog kerülni a plakát a falakra ,,magyar ne hazudj,, mint régen '87. ben ,,ne lopj magyar,, a ,,NEMZETI BÜSZKESÉGEINK MEGMUTATJÁK A VILÁGNAK MEKKORA TAJTPARASZTOK,, !!!
tudode
Bizony, bizony Európa sírba fakad, ha az ő bacilusaikat KARANTÉNBA sikerül zárni az ALATTVALÓVÁ SILÁNYÍTOTT népfelségnek!
.
Hol volt, hol nem volt EGY CSIPET CSAPAT
.
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow&t=40s
.
Kövér. O1G et. hova lett a TOLERANCIA, TÜRELEM!
.

.


.
tudode
@tudode
.
Bocs!
Kövér et. cikkéhez szántam!
,
Lázár bécsi látogatásához annyi, hogy HAGYTA MAGÁT beoltatni O1G vakcinával, pedig ő a LEGÉRTELMESEBB a lejárt lemezű frakcióvezetők között!:
F_Viktor
@Antal Écsi: Gondolom azzal a "Szak és Közép Iskola" végzettségeddel hatalmas nagy ember vagy Magyarországon, minden főnököd a kegyedet lesi, hogy minél több forintocskát utaljon a számládra!
F_Viktor
@Pálinkás Pál: Palika, ők nem hazudnak, persze, hogy elismerik a multikulti társadalmat, Amivel nincs semmi gondunk.
Talán azért, mert nem vagyunk rasszista náci faszok!

Palika! Vagyunk itt jó páran akik ebben az európai multikulti közegben élünk. Tőlünk, akik a bőrükön érzik ennek előnyeit, hátrányait, miért nem hallasz félelemmel teli hozzászólásokat?

Megmondom: Azért nem, mert azt látjuk, tapasztaljuk, hogy Európa biztonságosabb, mint Magyarország! Arról nem beszélve, hogy százszor élhetőbb, mint Magyarország!
És bizony innen nézve pontosan látjuk, hogy milyen hazugságokkal manipulál benneteket orbán és a fityesz! Titeket lehet hülyíteni, mert nem láttatok még migráncst!
volvós
@F_Viktor: ...antika egy ratyi köcsög !!!
kokopelli
@F_Viktor: ..csak kuriózumként! Az Écsi Antal iskoláját egy migráncsról nevezték el,
aki valamikor a "bajoroktól menekült"' kelet felé!Még mindig üzemel a "Gundel Brau-
erei" Barthelmesaurach-ban!Egy ismerősöm csak a "Gundel"-t issza! Ilyen bonyolult
az élet! Valószínű a Wikiben is benne van a story!;-)..Anti,most legalább nem halsz
meg hülyén!
Aki Én
Antal Écsi · Gundel Károly Vendéglátóipari Szak és Közép Iskola

Igaz, valóban egy senki, nem is igazán szeretik kint.
De te itthon szereted?
Kint idegenként nyugodtabban, megbecsültebben, biztonságosabban, jobb közhangulatban él valószínűleg. De ex-szociként innen a Balkánról ezt nem láthatod.
F_Viktor
@kokopelli: Palikának sem akartam magam ismételni, leírtam már neki, hogy a magyar DNS talán a világ legkultimultibb DNS-e, a magyarokat végigkurta már a fél világ.
De Európában is a legutolsó migráncs nemzet.
Aki Én
@Pálinkás Pál: Lázár mennyivel hitelesebb? Ezek legalább ott élnek. Rajta kívül ki mondja, hogy Bécs élhetetlen? A fél vezérkar rendszeresen jár családilag Bécsbe vásárolni, kávézni...
Miért fáj nekünk, hogy ott hosszú évtizedek óta jól elvannak egymás mellett? Ne akarjunk már minden migránsból terroristát csinálni. Ha ott lesz terrorcselekmény, azt nem ezek az emberek fogják elkövetni.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Noooo azért ne csúsztass azzal a "hosszú évtizedekkel" !! Ami most folyik azt ne hasonlítsd össze a 70-80-as évek vendégmunkásaival!!!
Aki Én
@Pálinkás Pál: És? Ők azt mondják minden rendben. Mit foglalkozol velük? Nincs itthon elég probléma? Hát épp ez a cél. Velük foglalkozz, ne az itteni világraszóló szarral. A propaganda áldozata vagy.
Rockxy
Én meg pont az ilyen magyarokat nem tudom tisztelni, akik itt hagytak minket a szarban és most kintről pofáznak.
kokopelli
@Aki Én: ..ha akármelyik nemzet akármelyik degenerált politikusa csinálna egy hason-
ló reportot Pesten és aláfesti egy Lázár-féle kritikával,akkor a kormány minden tagja ad-
na hozzá egy kommentet! Hátha még egy kis csóró ország mindentudója tenné!
Valaki mondta:"Vegyük már észre,hogy akkorák vagyunk,mint amekkorák! ;-)
"..hátha még egy csóróbb országból szólná meg M.o.-t" !
Aki Én
@Pálinkás Pál: 14:18 Nem hasonlítom, sőt, magamat idézem:

,,Ez egy butaság. Tele van Európa feketékkel, arabokkal... Mindig is így volt, sosem lesz másképp. Bécsben is rengeteg arab van. Dolgoznak, ott élnek gond nélkül. Mint ahogy itt is van sok gyerekorvos, pék, kebebos... Az elmúlt évtizedekben ez miért nem volt téma?
Az más kérdés, hogy a mai népvándorlás egy totál más történet, ez senkinek nem hiányzik, így nekem sem. Igen, totál ellene vagyok."
Pálinkás Pál
@Aki Én: Rám nem hat a propaganda."Az más kérdés, hogy a mai népvándorlás egy totál más történet, ez senkinek nem hiányzik, így nekem sem. Igen, totál ellene vagyok." Ha ellene vagy..akkor mi a problémád...@F_Viktor: ...Látom csak megtaláltrál demagóg...hogy a "multikulti" biztonságosabb arról beszélgess el a merényletek áldozatainak hozzátartozóival!!
És inkább leszek "rasszista náci fasz" ...minthogy egy békés vasárnap egy kávézóban lemészároljanak!!!És ami a legundorítóbb hogy írásod szerint te is kintről ugatsz a dolgokba ,mint a szavazó határon túli csőcselék!!!
Yoda69
@Rockxy: luzer ment ki Becsbe es onnan pofazott, nem a becsi magyarok jottek ide.
Rockxy
@Yoda69: És a pofázása után egy nappal máris három bécsit késelt meg egy karamell.
Nem számít, igaz?
Yoda69
@Rockxy: El kell itelni oket, mint barki mast.
szep napot
En ugy vagyok vele, hogy nem fog senki "felvagni", hogy csak egy olcsobb helyen tud csak lakast berelni. A sracok szivesen laknanak az 1. keruletben, ha meg tudnak fizetni.
Borsodi
Ezek miatt kell menekülnünk,akik állandóan Sorosoznak! Ez a Német Szilárd nem normális.
www.youtube.com/watch?v=UpDwccr5AwA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.