A Fidesz alelnöke szerint attól, mert valaki tetőfedő, még nem hülye, és mennyivel jobban is jön a szakértelme. Németh Szilárd csütörtökön este Pétfürdőn tartott előadást a fideszes közönségnek, a beszédéből pedig egy részletet meg is osztott a Facebook-oldalán, szúrta ki a 444.hu. A 25 perces videó legérdekesebb része, amikor a Fidesz alelnöke azt ecseteli, hogy a nyugati országok leszoktatták az embereket a munkáról az elmúlt évtizedekben, pedig más filozófiát kellene képviselni. Közölte, Trump most ez csinálja vissza. Arról is beszélt, ma már mindenkitől elvárás, hogy diplomája legyen, de olyan egyetemek meg főiskolák vannak, hogy annyit érnek, mint vászontarisznyán a lakat, némelyik. Avval nem lehet elhelyezkedni, a magasba néző diplomával nem lehet elhelyezkedni. Egyáltalán, semmi ilyen nincs. Hát ne vicceljünk. Németh Szilárd ezután rátért, hogy attól, mert valaki tetőfedő, még nem hülye, és mennyivel jobban is jön a szakértelme. Az emlegetett rész 17 perc után...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megszolalt a Nemzeth Esze... Remelem, teged is majd egy felcser lat el , vagy egy borbely, mikor kitorod a nyakad...
Minek az az egyetem,...
Olyan sotet bunko vagy, hogy az rettenet... kosa lala legalabb szorakoztato volt, de te csak egy su"ltbunko, ijeszto pofaval...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@quadrocopter: A szarágyú, még azt is csak az hátsókapunál a kis ablakon keresztül vehette át mert annyira bunkó, nehogy megfertőzze az egyetemet )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
dr frédikántor
A saját gyerekednek, annak ajánlhatod a tetőfedő szakmát! Ha egyáltalán alkalmas rá!
Mert oda nem 100 kilós pacákok valók!
Zeta
Kína, kultúrális forradalom? Bűn lesz értelmiséginek lenni? Az a cél!?
nemkati
@karma1: ... vagy egy tetőfedő legyen a védője amikor lakat alá kerül a lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózóakadémia Alapítvány miatt vagy a sorozatosan ellehetetlenített nemzetbiztonsági bizottsági ülések miatt.
Clavigo
Vazzze,,,,,,mit lehet ehhez hozzá szólni ?? ...és ezt az " anyagyászt " is mi fizetjük...
Kookas
@papa.49: annyi esze nincs a nemzet disznajának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.