Úgy tűnik, nem Rogán Antal kabinetminiszter az egyetlen a Fidesz–KDNP-kormány tagjai közül, aki kedveli a luxushelikopteres utazásokat, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szintén a repülés szerelmese.

Legalábbis erről árulkodnak a Magyar Nemzet birtokába került fényképek és dokumentumok. Ezekből az is kiderül, hogy a tavaszi országgyűlési választáson a Fidesz–KDNP listájának második helyén szereplő Semjén Zsolt évek óta vesz részt titokban néhány napos luxusvadászatokon Svédországban.

Felrobbant az újabb kampánybomba: Semjén luxusvadászatairól közöl képes anyagot a Magyar Nemzet

Az Orbán-kormány második embere 2012-ben, 2013-ban, valamint 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben is Svédországban vadászott, ahova nem egyedül érkezett.

Az utakat a szervezők elmondása alapján különös óvintézkedések mellett bonyolították le. Előfordult például, hogy egy egész – körülbelül 40 fős – hotelt kibéreltek Semjénék számára, hogy csak ők legyenek a szállóban, s ne is találkozzanak másokkal, főként magyarokkal.

A néhány napos utak alkalmanként 4-5 millió forintnak megfelelő svéd koronába kerültek. Az árat főként az extra kérések és a luxusköltségek fokozták. A dokumentumok és fényképek tanúsága szerint a legnagyobb szabású vadászatot tavaly szeptember végén tartották, amely alkalmával egy méregdrága helikoptert is kibéreltek Semjénék számára – írja a Simicska Lajos tulajdonában lévő közéleti napilap.

A forgószárnyas segítségével sikerült utolérni például egy rénszarvast, amit aztán a miniszterelnök-helyettes el is ejtett. A kilőtt állatot szintén a helikopter szállította el (kép itt), méghozzá a nyakánál fogva fellógatva egy kötélre.

(Magyar Nemzet)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Jah khérem! Így muhlat egy mahgyar kheresztény uhr!!! A kurva anyádat geci!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@nezelodo: Na és a somogyi Kaszópusztán...
JAJMÁR
@bencemacska: és ez csak a svédországi, ami most kiderült. Az országban úgy jár-kel, mint valami földesúr!
quadrocopter
A fotón Tomjén fején kipa van, vagy elfogyott a hajfesték!
kisrigó
@F_Viktor: Igen, sajnos így van szerintem is! Mintha be lenne dugva a füle, bekötve a szeme a sok jámbor, ájtatos hívőnek, akik nem veszik tudomásul a mérhetetlen lopást! Zseniálisan kitalálták, megszerezzük a médiát, odalökjük az általunk szegénysorban tartott szerencsétleneknek ingyen, aztán majd mi eldöntjük, hogy milyen hírt hallgatunk el! És lám: "de megvédnek bennünket a migráncsoktól" Ezzel elnézik, hogy mérhetetlenül meglopnak bennünket ezek az álszent rablók!
F_Viktor
@kisrigó: + a közmédiák elfelejtik a lopásokat, a fityeszes mutyikat, urizálásokat, a külföldről kapott sallereket mantrázni a nyájnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.