Úgy tűnik, nem Rogán Antal kabinetminiszter az egyetlen a Fidesz–KDNP-kormány tagjai közül, aki kedveli a luxushelikopteres utazásokat, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szintén a repülés szerelmese.

Legalábbis erről árulkodnak a Magyar Nemzet birtokába került fényképek és dokumentumok. Ezekből az is kiderül, hogy a tavaszi országgyűlési választáson a Fidesz–KDNP listájának második helyén szereplő Semjén Zsolt évek óta vesz részt titokban néhány napos luxusvadászatokon Svédországban.

Felrobbant az újabb kampánybomba: Semjén luxusvadászatairól közöl képes anyagot a Magyar Nemzet

Az Orbán-kormány második embere 2012-ben, 2013-ban, valamint 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben is Svédországban vadászott, ahova nem egyedül érkezett.

Az utakat a szervezők elmondása alapján különös óvintézkedések mellett bonyolították le. Előfordult például, hogy egy egész – körülbelül 40 fős – hotelt kibéreltek Semjénék számára, hogy csak ők legyenek a szállóban, s ne is találkozzanak másokkal, főként magyarokkal.

A néhány napos utak alkalmanként 4-5 millió forintnak megfelelő svéd koronába kerültek. Az árat főként az extra kérések és a luxusköltségek fokozták. A dokumentumok és fényképek tanúsága szerint a legnagyobb szabású vadászatot tavaly szeptember végén tartották, amely alkalmával egy méregdrága helikoptert is kibéreltek Semjénék számára – írja a Simicska Lajos tulajdonában lévő közéleti napilap.

A forgószárnyas segítségével sikerült utolérni például egy rénszarvast, amit aztán a miniszterelnök-helyettes el is ejtett. A kilőtt állatot szintén a helikopter szállította el (kép itt), méghozzá a nyakánál fogva fellógatva egy kötélre.

(Magyar Nemzet)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

92 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Jah khérem! Így muhlat egy mahgyar kheresztény uhr!!! A kurva anyádat geci!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Jah khérem! Így muhlat egy mahgyar kheresztény uhr!!! A kurva anyádat geci!!!
1magyar
Álpap, álkeresztény. Ezek miatt a gazdagok miatt kell élnünk havi 30 ezerből.
justhpeter
Hasonló sors lenne megfelelő az összes "Semjénre". Remélem meg is kapják.
nemkati
@justhpeter: Nem gond, de előbb el kell ejteni.
justhpeter
@nemkati: Ugyanazzal a vadászpuskával a szeme közé ! Így jó lesz ?
relleporp
@justhpeter: Talán egyszer még ő is lesz szarvas.
Levendula
És ez még be merészel lépni a templomba? Papok helyében kivágnám, mint a macskát!
papa.49
Őt is a nyakánál fogva kell szállítani a helikopterrel !!!
Peller Anikó
@nemkati: Lehetne mongyuk a tizedikről? Úgy értem a tizedik vadászatról, gac gac.
Peller Anikó
@papa.49: na és a kutyavédők mit szólnak? Vagy lelőni lehet a semmilyen kutyát csak pofozni nem?

Persze csak ha jól megfizetjük a vadász szórakozását köszpénzből.
Yeromos
A keresztény erkölcsök szerint az állatok szórakozásból történő halomra lövése megengedett?
nezelodo
@Levendula: Ne viccelj, némelyik pap után is újra kellene szentelni a templomot, akkor Miklós Imre egykori samesza sem lehet szálka Isten szemében.
anka
Ó, hogy rohadj meg! - lógassanak téged is úgy fel mint azt a szarvast!
Pálinkás Pál
@papa.49: Neki bőven elég lenne a lámpavas is!!
papa.49
@Pálinkás Pál: Remélem össze is találkozik a hóhérral !!!
Commenter
Szégyen, hogy ennek a kereszténydemokratának csúfolt 0.1%-os támogatottságú nyúlvány-pártnak az elnöke miniszterelnök helyettes lehet. Ez a szervilis, ájtatos, öntelt, gazdáját és magát tömjénező, boltbezárós csicska olyannyira keresztény és olyannyira vezérli szeretet hogy "úri" passzióból ártatlan állatokat öldököl halomra, és azt javasolja vadásztársainak hogy eleven, szigszalaggal átkötött, kóbor macskát dobjanak a vérebek elé kotorékcsalinak.
Vészes hazai hóhelyzetben a határon túlon nemzeti puccban lovon (ez is állatkínzás volt-a ló majd megszakadt a hatalmas súly alatt) parádézott, ahelyett, hogy az itthoniakért tett volna valamit.Még figyelmeztető smst se küldetett szét a kocsiban rekedteknek úgy, ahogy azt a minisztertársa ijedtében? kötelességből? tette. Hogy öklelt volna fel egy skandináv, demokrata migráncs vaddisznó, közpénzen urizáló naccságos "úr". Jó lett volna, ha a saját bőrödön tapasztalod milyen az, amikor a nyúl viszi a puskát!
nyanya001
Közpénzből luxusvadászat !
Mocskos aljas álkeresztény tolvaj és a papoknak még van bőr a pofájukon
mellettetek kampányolni ?
nezelodo
A balga nép meg azt hitte, hogy Cinegék, meg a Papp János-féle komcsik elmúltával megszűnik a közpénzből eltartott kivagyi senkiházik tobzódása. Miért szűnne meg, hiszen a mai hatalom is onnan ered. A nagy forradalmárunk is a Kádár rendszer belügyminiszterének oltalma, és a Soros elvei szerint nevelkedett, így nincs miről beszélni.
Béla333
Nemhiába nézi Orbánt olyan szerelmesen a Parlamenti közvetítések alatt.
Csorgó nyállal...
justhpeter
Mindent megbántam, mindent visszavonok. Nem akarom, hogy Semjént nyakánál fogva húzza a helikopter. Ez "keresztény" vadászhoz méltatlan.

Beérem azzal, ha egy vadász kollégája lelövi, egy preparátor kollégája kitömi és a vadászok kiteszik szobornak a kdnp-székház elé, hogy a templomba menő keresztények lássanak egy igazi keresztényt és demokratát is.
nem tibi
Hát ez az egész igen gusztustalan , hányinger . :-((((
A szerencsétlen állat elszállításának a módja az alulmúlhatatlan . :-(((
amaramaistanna
Mibű, mibű, talán az államkasszából...?
colibri
Mindenkinek megvan itt a saját hobbija, kedvtelése, van akinek több is... Kedvelt szórakozás (és igen költséges) a vadászat, lám van akinek, már az sem elég, ha magyar földön vadászhat. Másnak a focimániája már kóros eset, a háza mellé stadion építtet, meg kisvonatot... természetesen a közösség pénzéből, amivel szemrebbenés nélkül rendelkezik. És akkor még nem szoltunk az ellopott pénzekről, a helikopterezőkről, a nagy utazókról és a mutyikban bűnözőkről. A most következő választásnak feltétlen arról kellene szólni, hogy ezt nem akarjuk! Elég volt!
tudode
Ha mégis sikerül MEGUMBURDÁLNIUK "ezeknek" a választást, O1G be fogja vezetni, a SEMMIJEN "kedvére" ki tudja minek ellenében KILOBBIZOTT un. szociális temetést. Azt, amikor az UNOKA A KÉT KEZÉVEL temetheti el a szegény sorsú nagymamát, az anya a gyermekét!
.
szakszervezetek.hu/hirek/4905-ismet-elhalasztja-a-kormany-a-szocialis-temetes-bevezeteset
.
Az az embernek látszó tárgy, aki az ELEJTETT VADAT nyakánál felakasztva REPTETI, hasonló sorsot érdemelne!
Hellcat
Nesztek...így urizál egy olyan párt tagja amely önállóan be se kerülne a parlamentbe.
volvós
@relleporp: 07:08
Már most is " szarvas "... Ő a SZAR, és lesz a kezén VAS...
F_Viktor
@colibri: Elég lemenni nyáron az Adriára, az összes ifjú (részeges, drogos) fityeszes (fidelitas) nappal ott hajókáznak, éjszaka pedig velük vannak tele a horvát szórakozóhelyek.
Eladott Ország
Feléledt bennem a gyanú, hogy a teológia diplomás miniszterelnök helyettes, akiről nekem például fogalmam sincs, hogy mi a feladatköre, mit dolgozik, miért vállal felelősséget a havi 1,1 milliós fizetéséért ,ez persze csak az alapfizetés, erre jönnek az egyéb járandóságok . A Semjén Zsolthoz hasonlóan nulla társadalmi hasznot hajtó, de legalább öntelt és ostoba megélhetési politikus havi eltartási költségéből igen sok menhelyet lehetne működtetni. Annak haszna és értelme is lenne, szemben a semmihez nem értő, de legalább nagyarcú pojácák indokolatlanul magas életszínvonalának közpénzből való finanszírozásával.
F_Viktor
semjént nem hibáztatom...
Egyedül a fityeszes választók a felelősek.
Azok, akik megelégedtek azelmútnyócévben, hogy a kormány és orbán ne tegyen értük semmit!
Akik megelégedtek a hazugságokkal, akik engedték, hogy ez a maffia szétlopja az országot.

semjén nem bűnös, ő csak kihasználta, hogy 8 év alatt senki nem kérte őket számon.
semjén nem bűnös, hogy rászakadt egy ország vagyona, senkinek nem hiányzott a MANYP 3 ezer milliárdja, senkinek nem tűnt fel, hogy ki járt jól a minimálbér emelésével, hogy szó nélkül hagyták a választók a 25 új adót, az EU milliárdjai elől nem tudott elugrani, stb.

semjén nem bűnös, ti mit tennétek hasonló helyzetben? Persze, hogy költenétek közpénzből a hobbitokra, urizálnátok, helikoptereznétek... Mert ez a pénz senkinek nem hiányzik,sőt úgy tűnik még a keresztyén erkölcsbe is belefér, mert büszkén, egyenes háttal lovagol be semjén a közpénzek milliárdjaival támogatott templomába hívei sorfala között.
nyanya001
Luxus kurvák, luxus vadászat, luxus kastélyok,... milliók a létminimumon , Fidesz = Európa legaljasabb kormánya !
Sámannus
A népnek is lenne egy álma, amire ő eddig nem gondolt mert szarházi!
Macskaszem
Lehet, hogy Simicska elkezdte csepegtetni a trutyit, és áprilisban tetőzik a sz@r? Biztos, hogy sok ilyen disznóságról van tudomása, aminek ő maga nem volt tevőlegesen részese. Ha így van, remélem április 8-án a gecihorda belefullad a saját mocskába.
Rockxy
Most minden kis mozzanat kampánytéma.
Mi lesz ha kiderül, hogy dajcstomi nincs körülmetélve?
Na?
rohács1926
Nekem a zsóti mivel olyan semmijen, csak akkor tűnt fel, amikor a védett madarak vadászhatóságáért lobbizott. Mert nyilván az ő vadászösztöneinek kielégítése magasabb rendű érdek a védett madarak fennmaradásánál.
Én azért helikopterrel hozatnám haza; de a lábánál felfüggesztve. Csak azért, hogy minél jobban tudjon gyönyörködni a tájban. Mert egy ILYEN főkeresztény megérdemli.
csipetke
@Macskaszem: 10:22 Nagyon remélem,hogy így lesz...
@Rockxy: Ebben a rettenetes tudatban fogja felszívni eztán a csíkokat...:)
dr. prédikátor
@Rockxy: És mi lesz ha kiderül hogy körül van metélve???
kokopelli
@nyanya001: ...sajnos messze a létminimum alatt,ha a ruhával és cipővel
tüzelők filmjét nézi az ember! Igaz,hogy M.o. jobban teljesít,de @ lóf@ßt fiúk!
magyarbakancs
Megfigyeltétek minden idióta politikus szeret vadászni.
Miért nem makraméznak?
JAJMÁR
Mennyi élősködő szívja a magyarok vérét! Buta, fennhéjázó, xaros tetűk!
Döbbenetes, hogy némelyeknek még tetszik is. Vajon mi lehet az ő fejükben és szívükben? Ja, ugyanaz az élősködő faj lehet, csak kicsit szerényebben élősködik.
Ez nem lehet Magyarország jövője!!!
JAJMÁR
@magyarbakancs: Ó, az ő fennen nagyságukat maguk előtt csak úgy tudják bizonyítani, ha "ölnek"! A gyengét, a kiszolgáltatottat!
magyarbakancs
@JAJMÁR: Tényleg ez a vadászat számomra olyan sportszerűtlen.
magyarbakancs
@JAJMÁR: a 70 évek végén Cinege elvtár a Kap-hegyen helikopterből vadászót.
Ak 47 gépkarabélyal.
JAJMÁR
@magyarbakancs: Mert az is. Pláne helikopterről, esélyt se adva a menekülésre. A vadászat a gyávák és betegek "sportja", ez nem a szükséges élelemszerzésről szól.
Kivétel persze a vadállomány védelmében történő kilövések.
Gondolom a semmilyen zsóti eladja majd a vadhúst, valamilyenek étteremláncának. Nekik ez a haza megvédése.
bencemacska
@durbincs: ma, 10:04
Miért fáj neked az igazság?
Csak nem KDNP-s vagy te is?
bence
S még ezek akarnak továbbra is hatalmon maradni ! Isten mentsen meg tőlük ! Az ilyeneknek még élnie sem volna szabad !
magyarbakancs
@JAJMÁR: Hivatásos vadász foglalkozás de magán ember azért vadásszon,hogy az ölési kényszerét levezesse ,vagy az agresszióját?
bencemacska
@F_Viktor: ma, 10:13
"...egyenes háttal lovagol be semjén a közpénzek milliárdjaival támogatott templomába hívei sorfala között."
És senki nincs, aki leköpje, vagy pár záptojással "megtisztelje!"
EZ A SZÉGYEN!
nyanya001
@kokopelli: Ezeket semmi nem zavarja, fő, hogy ők dőzsölnek
" Ő cifra és márványos házakat építtet; és mi csaknem megfagyunk kunyhónk sövényfalai közt.
- Aki száz meg százezret rabol, bírája lészen annak, akit a szükség garast rabolni kényszerített.
- Tűrj békességgel, ezt papolja az apáturunk is sokszor, de tömve volt magának a gyomra.
- Ha szorongat a szegénység, a poklot nem féljük; a mennyország sem jön oly szép színben a szemünk elébe.
- A természet a szegényt arra szánta, hogy szülessen, éljen, dolgozzon, éhezzen, sanyarogjon és meghaljon. Esmérni kell az élhetetlenek sorsát, minekelőtte meg tudhassuk szánni is.
- Él még Bánk atyánk, fogom kiáltani."
(Katona József: Bánk bán)
www.facebook.com/gondolkodok/photos/a.455901087947964.1073741828.455897077948365/643875682483836/?type=3&theater
magyarbakancs
@JAJMÁR: Az az érdekes ,hogy gyerekként cselgáncsoztam.
De se a focit ,semmilyen küzdősportot nem szeretek.
görbetükör
Nem dolgozott meg a pénzéért, a vagyonáért, a luxus életéért. Az országot fosztják ki ezek. :(
Ugye, kedves erdélyiek, ismerős nektek is. Nekünk meg ezt szavaznátok meg továbbra is!
Megérdemlitek, hogy nektek is legyen egy új Csaucseszkutok!
bencemacska
@Macskaszem: ma, 10:22
Nekem is ugyanez jutott eszembe, és ebben reménykedem!
Illik ránk?: "Éhes disznó makkal álmodik" ? vagy "Álmodik a nyomor"?
desiro
semilyen zsótti miért nem méreckedik meg a választásokon, beleértve a könömkőéket is.
JAJMÁR
@magyarbakancs: Pedig itt az ellenfél felkészülten és saját döntés alapján beleáll a küzdelembe.
bencemacska
@dr. prédikátor: ma, 11:11
Tök mindegy, akkor is hülyegyerek marad!
magyarbakancs
@JAJMÁR: egyszer voltam magyar bajnok nehéz súlyban és egyszer harmadik.
8 évig sportoltam de nem szeretem nézni
Clavigo
Nem kéne szájba rugdosni,,,ezt a körösztyénszájszagú,,,semmirekellő,,,nulla %-os pártvezető buzikurvát ? ??
bencemacska
@JAJMÁR: ma, 11:26
Ez így jó üzlet:
- mi fizetjük a luxus vadászat költségeit,
- ő meg bezsebeli a hasznot!
De fulladjon meg, ha eszik belőle!!!
bencemacska
@nyanya001: ma, 11:34
Mióta az Elios ügy megy, egyfolytában ezek a sorok zsonganak a fejemben!!!
De most a luxusvadászat miatt csúcsra járatódik.
Remélem úgy fogja Simicska adagolni, hogy eredményes lesz!!!
bencemacska
@Clavigo: ma, 11:42
De, kellene!
Van valaki "talpon a vidéken"???
Clavigo
@bencemacska: Ezért kellene valami "" komplett összefogás " az ellenzék részéről... Legalább ezt a Nemzethhyy, keresztyén buzikurvát el lehessen számoltatni...
Clavigo
@bencemacska: Aztán ,,,egyszer csak odaérnénk a csüngőhasú " Gazdaállathoz"... és a dzsuker chalaádjához...
bencemacska
@Clavigo: ma, 11:57 ; 11:59
Igazad van, de sajnos én már csak itt tudok "erősködni"!
Nem tudok beszállni a egy "balhéba" se.
JAJMÁR
@magyarbakancs: Gratulálok, ez szép teljesítmény :)
F_Viktor
@bencemacska: Írod:
"És senki nincs, aki leköpje, vagy pár záptojással "megtisztelje!"
EZ A SZÉGYEN!"

Ezért írtam, hogy nem ezek a maffiózók a legfőbb bűnösök, hanem az a 2 millió szavazó akik elárulják Magyarországot, a magyar nemzetet!
nemfideszes
"Az a nép, aki korrupt, semmirekellö, tolvaj árulót szavaz meg, az nem áldozat, hanem bűntárs."
(George Orwell)
bencemacska
@F_Viktor: ma, 12:23
Igen csak én vizuálisra váltottam!
A 2014-es választáskor én még ott voltam minden megmozduláson - eredmény nélkül - , de most már nem megy!
wagabund
Azt mondta egy rádióhír, hogy szükségből helikopterezett ez a szent ember...ugyanis egy elvétett lövés nem ölte meg a fenevadat, -ezért hogy ne szenvedjen-, forgószárnyúval utánasiettek(ha már ott van ugye), és aztán egy jólirányzott rövid sorozattal meggyógyították...engem bokáig meghatott ez a példaértékű állatszeretet...(itt a kocsmában igen emelkedett volt a hangulat)...javaslom minden rapsicnak a figyelmébe..
F_Viktor
@bencemacska: De szavazni azért fogsz?
wagabund
@F_Viktor: bár nem nekem lett címezve, de felröhögtem..bocs..

:-)
F_Viktor
@wagabund: ???
Nem szoktam én viccelni ;-)
bencemacska
@F_Viktor: ma, 12:41
Mivel viszonylag közel van a szavazókör - bár odébb helyezték - odáig még elmegyek.
Tüntetni már nem járok, és szavazatszámlálást sem vállalok. Reggel öttől este 10-11-ig nagyon hosszú az idő!
Nessy
Helikopterről vadászni? Az nem sport, nem vadászat.
simmering73
Ápr 8. után ezt a trógert kell a nyakánál fogva helikoptereztetni Budapest felett.
vadsanca
Luxusvadászat közben is seggbe lehet lőni valakit!
Borsodi
Ez is egy nyáladék,vigyorog és bólogat ha beszél Orbán ennyi a dolga, kezet foghat Balogh atyával!
papa.49
Ez se tudja majd elkerülni a HÓHÉRT !!!
Desischado
Gyűlölöm a vadászatot amúgy is. De ilyen aljas mocsokságot, hogy helikopterrel üldözi a vadat, hogy esélye se legyen a menekülésre, és utána nyakánál fogva lógatja és úgy szállítsa, ez minden gyalázaton túl megy. Ez keresztény?! Ha az isten létezne, ez közelébe sem mehetne egy templomnak sem. Gyűlölöm, megvetem ezt a rühes, mocskos parazitát! A rénszarvasok a gyengéim, nagyon szeretem őket. Miért engedték ezt a svédek?! Az állatvédők hol vannak?! semjén, te mocsok, elevenen rohadj el, ha van isten!
Eladott Ország
@Levendula: tegnap, 07: 08; Műkeresztény Zsóti, többször látta a szálkeresztet, mint a templomkeresztet.
nezelodo
@magyarbakancs: Az a szerencsétlen, hadiakadémiák sorát végzett Cinege, persze, hogy helikopterből vadászott a Kab-hegyen, még a Cseket hegyre is azzal ment a megfigyelő állásba. Csak a bakáknak kellett megrohamozni huj huj hajrával azt a kietlen dombot.
nezelodo
Eszembe jutott egy másik vadászat a nyolcvanas ékből, amikor a Badacsony hegyen odaverték a sziklafalhoz a helikoptert, tragédia lett a vége, nem csak a vaddisznónak.
F_Viktor
@nezelodo: Na és a somogyi Kaszópusztán...
JAJMÁR
@bencemacska: és ez csak a svédországi, ami most kiderült. Az országban úgy jár-kel, mint valami földesúr!
quadrocopter
A fotón Tomjén fején kipa van, vagy elfogyott a hajfesték!
kisrigó
@F_Viktor: Igen, sajnos így van szerintem is! Mintha be lenne dugva a füle, bekötve a szeme a sok jámbor, ájtatos hívőnek, akik nem veszik tudomásul a mérhetetlen lopást! Zseniálisan kitalálták, megszerezzük a médiát, odalökjük az általunk szegénysorban tartott szerencsétleneknek ingyen, aztán majd mi eldöntjük, hogy milyen hírt hallgatunk el! És lám: "de megvédnek bennünket a migráncsoktól" Ezzel elnézik, hogy mérhetetlenül meglopnak bennünket ezek az álszent rablók!
F_Viktor
@kisrigó: + a közmédiák elfelejtik a lopásokat, a fityeszes mutyikat, urizálásokat, a külföldről kapott sallereket mantrázni a nyájnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.