A teljesség igénye nélkül leírom mit vettek el az elmúlt 8 évben a kisnyugdíjas hazánkfiától, aztán beszélhetünk arról ezt lehet e valamivel is kompenzálni. Elvették a….. korhatár előtti nyugdíjakat, a korkedvezményes, rokkantsági, szolgálati nyugdíjból csináltak járadékot ez utóbbit adóztatják is rendesen. Az öregségi nyugdíj legkisebb összege 8 éve 28500 forint ehhez kapcsolják a közgyógyellátást, segélyek megítélését. Így akár 1 forinttal is több a jövedelmed akkor nem kapsz semmi segélyt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
arról nem is beszélve, hogy sem a svájci indexet sem pedig a nyugdíjas inflációt nem veszik figyelembe. Ehhez jön még az is, hogy a közölt inflációs adatoknak semmi köze a valósághoz!
ittott
mégis megszopatták az országot a marhák, elvéve unokáik jövőjét. amnéziás minden vidéki. a cigányokkal került egy ülnek egy padon. szakadna rájuk a gázszerelő vagyona. jutna belőle mindenkinek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.