A haza, illetve a nemzeti függetlenség melletti kiállás a Civil Összefogás Fórum (CÖF) által március 15-ére szervezett Békemenet legfőbb üzenete.

Mindezt Csizmadia László, a CÖF alapítója mondta a Békemenet beharangozó sajtótájékoztatóján pénteken Budapesten.

A Békemenet szervezői nem szeretnék, ha az életbemaradásnak újra az iszlám hit felvétele lenne a feltétele

Ennek megfelelően "a melegszívű magyarokból és lengyelekből" álló menetelők "A haza minden előtt" feliratú, Kölcsey Ferenc versét idéző molinó mögött fognak vonulni a Bem tér, Nyugati tér, Alkotmány utca, Kossuth Lajos tér útvonalon; utóbbi helyszínen csatlakoznak az állami ünnepség résztvevőihez.

Ők már nagyon régen készülnek egy újabb Békemenet megszervezésére, és most úgy érzik: elérkezett az idő annak bemutatására, hogy a magyar nemzeti erők milyen többséget alkotnak.

A Bem József téren megtartott sajtótájékoztatón a CÖF alapítója elmondta: a nemzeti szuverenitás melletti kiállás nem azt jelenti, hogy megtagadnák Európát. Ugyanakkor fordulatot látnak szükségesnek az Európai Unió vezetésében, az Európai Bizottság működésében: vissza kell adni a hatalmat a népnek – fogalmazott Csizmadia László.

Bencsik András, a Demokrata című hetilap főszerkesztője, a Békemenet egyik szervezője kiemelte: a közelgő országgyűlési választás legfőbb kérdése, hogy Magyarország megmaradhat-e a saját útján.

Ezért fontos, hogy megújult energiát adjanak egymásnak a nemzeti szuverenitás támogatói a szeretet és az összefogás erejével

- mondta Bencsik.

Bayer Zsolt publicista, aki ugyancsak rendszeres résztvevője a meneteknek, Bem József életútját felidézve arra hívta fel a figyelmet: Bem apó a szabadságharc leverése után, törökországi száműzetésében azért tért át az iszlám hitre, mert az életét mentve csak így tudta megelőzni, hogy kiadják a cári birodalomnak.

A Békemenet elindítói nem szeretnék, ha újra eljönne az az idő, amikor az életben maradásnak az iszlám hit felvétele lenne a feltétele.

Kitért arra is, hogy 1848/49-hez hasonlóan "megint szabadságharcot kell vívnunk". Ma azok ellen "a Brüsszelben tanyázó társadalommérnökök ellen" kell harcolni, akik meghaladottnak tartják a nemzet konstrukcióját, és egy kevert, migránsokkal feltöltött társadalmat képzelnek el. A Békemenet ennek a harcnak a része – mondta Bayer Zsolt.

(MTI)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemfideszes
Hiába no, a jellemetek mit sem változott, csak a segg a pofátok előtt!
RonaGyuri
azért érdekes, de egyáltalán nem meglepő, hogy - bár az iszlamizálódásnak nincs valós relevanciája,-, de nekik csak az ugrik be, hogy akkor ők kénytelenek lesznek (mert ez a szokásuk) EHHEZ IS lelkesen csatlakozni!!! =))
nemfideszes
A "szeretet és az összefogás erejével" a tejesség igénye nélkül:

"A pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember. (2016)"

"1967-ben a pesti zsidó újságírók még Izraelt gyalázták. Ugyanezek a pesti zsidó újságírók ma az arabokat gyalázzák. Meg a Fideszt. Meg bennünket. Mert jobban gyűlölnek bennünket, mint mi őket. Ők a mi indok-zsidóink - értsd: a puszta létezésük indokolja az antiszemitizmust."

"„ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön.”
Clavigo
Jó ez a kép... Csak a szájuk-nyelvük előtt levő segg legyen elég szaros...
desiro
Olyan szarcsimbók vezeti a röfögő disznókat, bégető birkákat, aki ‎Rolls Royce-al jár kel az országban. Jó vastag bőr van a pofájukon, a cím kép mindent elárul.
desiro
Na az ilyen pondrók miatt nem tűzök kokárdát.
nezelodo
Még a török idők alatt sem volt feltétele a megmaradásnak az iszlám hit. A megszálló török ezzel ellentétben megkedvelte a bort és a disznóhúst. Most sem erről szól a békemenet, (ízlelgetem ezeknek a békéjét), hanem kizárólag Orbán hatalmának megtartásáról. Az meg külön pikantériája a dolognak, hogy Erdogán hitével rémisztgetne bennünket, miközben ott iskoláztatja magát Orbán.
nemfideszes
Az adófizetők pénzéből finanszírozott újabb birkamenet valódi célja:
"Reményt kaptak, elhiszik, hogy erősek lettek és a mi álmunk szertefoszlott. Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran!"... mondta a sz@rcsimbók a hódmezővásárhelyi zakó után.
justhpeter
A birkamenet azzal kezdődik, hogy "ez a harc lesz a végső", majd amikor a birkamente eléri a Kossuth teret jön a birkamenet himnusza, ami azzal kezdődik, hogy " Sose hallok olyan gyönyörű nótaszót, amilyent sihedernyi koromban"
Majd magul alól kieszik a szénát és bégetve hazaballagnak.
tudode
Az a vicces az egészben, hogy a TÖBB SZÁZÉVES török hódoltság után Magyarországon nincs TÖRÖK FALU, de görög falu Beloianniszban van Gorbán megyéjében, Budapesten pedig van nekünk KINAI NEGYEDÜNK IS saját bankjukkal, templomukkal.
.
Hiába kukorékolják EZEK, hogy csak az "ember", akinek N A R A N C S V ÉR folyik az erejében, olyan AMILYENEK ŐK!

Például: ha EZEK BEÍRNÁK a you-tube-ba, hogy MIÉRT ÉPPEN MAGYARORSZÁG, kb. 3500 találat látható Oroszország, Kína, Törökország, Izland, Korea, Amerika, Mali stb. stb.
.
www.youtube.com/watch?v=ECF_06UMb5g
.
Ne erőlködjenek EZEK nem fog N A R A N C S V É R folyni a magyarok ereiben, mert Magyarország a magyaroké, Felcsútnak fel is LE IS ÚT, mert RÁSZOLGÁLTAK, mert több százezren EMIGRÁLTAK/NAK, pontosan miattuk.
.
Szégyelljék magukat MINDAZOK, akik részt vesznek EZEKNEK a békemenetében, valójában HIDEGHÁBORÚT FOLYTAT saját nemzete ellen ez a KIRAKAT POLITIKUS!
staro2
bayer egy senki, tehát kommentemnek semmi köze az általa elmondottakhoz.

A 49-es magyar emigráció története ,személyi vonatkozásai lényegesen összetettebbek annál, sem mint egy békemenetező azt megérthesse,
Nekik elég ez a Bem após hadova.
Akit érdekel a dolog:
CSORBA GYÖRGY
AZ 1848-49-ES TÖRÖKORSZÁGI MAGYAR EMIGRÁCIÓ TÖRTÉNETE
Nessy
Van pofájuk a "népre" hivatkozni! Nekik a "nép" csak arra kell, hogy adót fizessen, amit aztán le lehet nyúlni, meg "támogatni" a határon túliakat, az egyházakat a haverokat a hatalom megtartásáért!
A CÖF vezetői meg aztán jobb ha visszafogják magukat! Remekül éltek az előző rendszerben is, meg most is! Talán ezért is lelkesednek Putyin barátságáért, meg a pénzéért, amivel több nemzedéket vágnak haza!
Hiteltelen, elvtelen elvtársak! Azaz ma NER társak!
csipetke
Csak meg kell nézni,ki a vezérbirka.Neki különösen fontos,hogy a fidesz befusson,mert egyébként Bayer eltűnik valamelyik pöcegödörben,ahová egyébként is való.Menetet szervez,nyal ezerrel csontig,igyekszik megszolgálni a lovagkeresztet,amit senki sem érti,miért kapott.Bayernek nem kell félnie,hogy valaki az iszlám hit felvételére kényszerítené,mert ez a mocskosszájú tahó a világon sehol sem kell.
Kutyuska
Szerintem bármilyen hitre áttérnének a fideszesek kellő javadalmazásért. Boldogan, térdelve hajlongnának Mekka felé négy óránként, amennyiben megfizetnék őket érte. Bármit megtesznek, csak legyen, aki virítja a lóvét nekik.
Hellcat
Hű mennyi politikai hulladék van 1 képen...
nem tibi
Sikerült összemosni 1848 március 15 .- ét az iszlámmal .
Gratulálunk hozzá ! :-((( Idióta társaság !
youtu.be/imbu2nHYWxk
nezelodo
Vannak a Dunántúlon olyan falvak, amiket a végváraink vesznek körül. Százötven évnyi török megszállás után állítólag ezekbe telepítették a tatai törököket, akik már itt születtek és itt maradtak a török kivonulás után. Ma is némelyik faluban minden második ember Török nevű, a többinek pedig az anyját hívják úgy. Náluk hitbuzgóbb katolikust keveset találni e kis hazában! Akkor miről beszélnek ezek a szerencsétlen régi új mozgalmárok, munkásőrök és egykori besúgók?
Nessy
@nezelodo: Miről beszélnek? Amit jó pénzért elvár tőlük a PÁRT, mikor melyik!
nemfideszes
Zsótika, akkor most már csak azt kéne megmagyaráznod hogy:
Az általatok nagyra tartott Horthy Miklós menyét és unokáját ki, vagy mi késztette arra hogy áttérjenek az iszlám hitre?...a gazdád miért üzletel terrorizmussal vádolt arabokkal?...miért gazsulál Aliyev és Erdogan féle alakokkal?... pontosan mennyi pénzt is kaptatok a baltás gyilkos elengedéséért?...miért támogatjátok az iráni atomprogramot a mi adóforintjainkból?... a "saját lábon álló" és a vejkó milyen felhatalmazással, és főleg miről tárgyal arab "üzletemberekkel"?...
Kutyuska
@nemfideszes: Zsótinak tele van a szíve szeretettel, túl is csordul időnként.
Pálinkás Pál
"A Békemenet szervezői nem szeretnék, ha az életbemaradásnak újra az iszlám hit felvétele lenne a feltétele" neked bayer tetű nem lenne veszélkyben az életed...te már annyiszor váltottál köpönyeget ,hogy ez is simán beleférne!!!
mackoka46
A szégyentelen nácik az áramszámlámból pöffeszkednek.
simmering73
Hogy ebben az apró országban mennyi szellemi toprongy van.
Eladott Ország
Lesz egy másik békemenet is március 15-én, méghozzá az MKKP szervezésében, a cél szintén az erődemonstráció. Az, hogy megmutassuk, többségben vannak azok, akik változást szeretnének. Többségben a gondolkodók, akik nem hitték el a kormány újabb hazugságait és nem ültek fel az uszításnak. Ha képesek vagyunk megmutatni, hogy többségben vagyunk, akkor a hódmezővásárhelyi taknyolást követően ismét a padlóra kerülne a Fidesz-KDNP.
Ha két egymást követő tervük is csúnya kudarccal zárulna, az talán felbomlasztaná az eddig sziklaszilárdnak hitt egységet. Belső csaták és árulások rombolhatnák szét ezt a velejéig korrupt rendszert. Március 15-e fontos dátum lehet mind a kormányt – és ezzel az elnyomást támogatók –, mind pedig a változást támogatók számára. Mutassuk meg, hogy mi vagyunk többen, azok, akik egy élhetőbb Magyarország polgárai szeretnénk lenni.
Mutassuk meg, hogy minket nem a migránsoktól rettegő Lázár János képvisel. Csatlakozzunk újra Európához azzal, hogy elzavarjuk a fejünk felett uralkodó rendszer vezetőit. Engem sem Orbán Viktor, sem Lázár János nem képvisel. Én egy európai polgár vagyok, nem pedig egy idegengyűlölő, rasszista kretén. Március 15-én mi "vejed" vagyunk!
advocat
És mikor volt kötelező az iszlám felvétele? Ha bővebben kifejtené, nem halnék meg hülyén.
quadrocopter
Sikeresen hülyültök, ez lényeg, parazita, ingyenélő bélférgek! élt hónapig büdös van utánaotk, amerre jártok! Pondrók!
Omarion Nebula
Zsolti a béka, zsolti a béka, zsolti a leveli béka.
+ a béka menet
kissé felnőttem
Ujra felvétele?
mert ezek szerint már egyszer felvettétek? . hát le vagyunk dőbbenve és merevedve, mennyi uj kamupárt és mennyi uj információ ? ja ezért kell budán mecsetet épiteni ?
Zeta
Bayer annyit hozzátehetett volna , bogy Aleppo kormányzójaként, az iszlám előírásait betartva halt meg!
Szíriában temették el, Murat basaként!
desiro
bayerka ti már fel vettétek az új hitet, a bégetők hitét.
balos
A bayer félék a szellemi esszenciái a fideSSes béka-mentéseknek!
Lepényleső
"Békemenet?" Böllérek grasszálása a vágóhídon át a mennyországba? Goebbels bácsi volt,aki
szervezett már ilyet?
Zeta
@Zeta: Bemről van szó, akire hivatkoznak.
Az , hogy az életben maradáshoz hitet kell váltani ez egyértelmüen ratok vonatkozik, meg a fidesz vezérkarra! Nem sorolom, hogy hányan voltak párt vagy kisz tagok, akik varázsütésre lettek ateistákból " hithű" keresztények. Eleg, ha az első parlamentre gondolunk, mikor , "térdre csuhások" korát élte a fidesz!
Az a váltas is az aktuális politikai célok eléréséért volt, mint a párt színe változása!
Hazugság, oszt jónapot!
Borsodi
Felvonulhatna már egy másik csoport is aki kitaposná Báyerékból a szart ,hogy Béke legyen.Addig még ez a kormány van hatalmon,sose lesz nyugalmunk.és normális munkánk.
advocat
És ha bemutatnának egy olyan migráncsot, aki kis hazánkban akar maradni. Mert szeretnék legalább egy ilyen látni is. Csak úgy.
advocat
És egy megjegyzés. Feltehetően a törökök nem voltak oda az oroszokért. Mert azért háborúzgattak ők rendesen. Jó. A következő csak később jött. 1853-56-ig (krimi háború). De szerintem nem volt akkora barátság. Különben is az oroszoknak nem kellettek hadifoglyok. Átadták őket az osztrákoknak. Haynau. Ha jól emlékszem.
Gyuri Géderről
Ez a barom nem tudja, hogy a török megszállás alatt nagyobb volt a vallás szabadság, mint a Horthy, és a Rákosi rendszer alatt.
Egyébként én sem szeretném, hogy az életbe maradás feltétele a keresztény hit felvétele lenne. Erre már volt példa a történelembe.
Desischado
@advocat: Na, ezzel én is így vagyok. Akinek esze és lehetősége van, menekül innen, de ha ez a mocsok banda végre megbukik, akkor remélhetőleg megáll a kivándorlás. Ezt a bayert meg a követőit is bíróság elé kell majd állítani, az uszításért, és az emberek szándékos félrevezetésért!
nezelodo
Ezek a makulátlan múltú fiatal, csak az ország érdekét szem előtt tartó CÖF demokraták még a régi viccet sem ismerik, amikor egy orosz vezér megkérdezte a török főnököt, hogy tudták 150 évig megtartani Magyarországot hódoltság alatt? A török elmagyarázta: Nem akartuk őket áttéríteni a muszlim hitünkre, nem akartuk megtanítani őket törökül, és nem ünnepeltettük meg évente velük a mohácsi vész évfordulóját.
evacica
Na ezektől a pofáktól hány a tisztességes magyar!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.