Az elektromos autók piaca Magyarországon az elmúlt négy évben rengeteget fejlődött, 2013-hoz képest körülbelül az ötszörösére nőtt - mondta Zs. Nagy István, a Magyar Lízingszövetség elnökségi tagja pénteken az M1 aktuális csatornán. Ugyanakkor megjegyezte, hogy míg 2017-ben a személyautók száma Magyarországon elérte a 116 ezret, közülük csupán 795 volt elektromos autó. Zs. Nagy István mindezt azzal magyarázta ...

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Tud valaki pontos összeget arról, hogy egy ilyen autó feltöltése milyen összegbe kerül? Mennyi ebből az állam adóbevétele? (lásd benzin és összetétele)
Mert komoly a félelmem, hogy ez is egy újabb pénznyerő-automata a milliárdosok és csemetéik számára.
A hagyományos autós pedig fizesse az ő költségeiket is.
advocat
Egyetlen egy baj van ezekkel az autókkal. Azon kívül, hogy drágák. Menyit megy egy töltéssel (nyáron légkondi, télen fűtés)? Mennyi idő alatt lehet feltölteni? Mert én el szeretnék utazni egy "villanyautóval" Nordkapra, Szent Iván éjre. Mikor induljak, hol kapok szállást? Stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.