A kereszténydemokrata politikus megpróbálja rövidre zárni a luxusvadászataival kapcsolatos témát,hiszen, mint mondja ő csak a szarvasnak ad szárnyakat... Semjén Zsolt Facebook oldalán reagált a pénteken megjelent Magyar Nemzet cikkre, melyből kiderül, a KDNP-s politikus Svédországba jár luxusvadászatokra. Semjén nem bocsátkozik részletekbe, csak annyit ír: Nem én helikopterezek, hanem a jávorszarvas. A lejárató cikk többi ferdítését is szépen helyreteszi az Origo cikke. Az Origó a Hajtóvadászat Semjén Zsolt ellen című cikkében arról ír, hogy: Semjén Zsoltról köztudott, hogy szeret vadászni, ő az ország fővadásza Svédországban évente többször is jár, ennek legfőbb oka, hogy Semjén Zsolt családja, nagybátyja és unokatestvérei is itt élnek

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@nyanya001: Köszönjük meg holtában is szegény szarvasnak hogy ide "propellerezett"! Ő csak egy svéd migráncs akit maga a miniszterelnök helyettes telepített ide be! Ha nincs ez a szerencsétlen szarvas, akkor Tömjén sem tesz ilyen remekül alá a bevándorlásellenes lózungjaiknak...Az megvan, imádkozó sáska, hogy magad és a gazdi alatt szappanozod a lejtőt a vadászattal meg a szarvascsempészettel?
desiro
Az enyémek is ott élnek badmeg mégsem helikofferral járok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.