A Várpalotán kampányoló miniszterelnök egy állítólagos bevándorlóország fenntartásának költségeivel riogatott. Orbán Viktor állítása szerint "agyonnyomná" Magyarországot, a fejlesztési terveket, a nyugdíjemelést, a családtámogatást, ha bevándorlóországgá válnánk, és körülbelül 9 millió forintot ki kellene fizetni migránsonként – tudósít az MTI. A kormányfő pénteken a 8-as főút Várpalotát elkerülő szakaszának átadásán úgy fogalmazott: "lehetnek nekünk terveink útépítésre, fejlesztésre, zászlóshajókra, középvárosokra, modern falvakra, ha egyébként a forrásokat Magyarország fejlesztése helyett a migrációra kell költeni", az rengeteg pénzbe kerül ugyanis.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Ja! És annak idején mi mennyit költöttünk, a sváb, a tót és hasonlók befogadására, beköltözésére? És lett belőlük jó magyar. Mint mondotta annak idején Szent István. Is.
RonaGyuri
te meg rengeteg pénzt lopsz el azzal süket dumával, hogy nem legyen bevándorló ország! =))
Clavigo
Legalább nem redvás,,szutyok 2-3 ezer fő stadijjjonokra költenek...
Clavigo
Álllíccsuk meg a zosztrákokat,,,meg a bajorokat is...oszt jó napot.
Mézike
Annyi badarságot hordtak már össze a migrációról hogy kénytelen vagyok arra következtetni, hogy mivel ők nem potenciális fidesz szavazók , ennél fogva nem kívánatos elemek, még akkor is ha az országnak nem kerülnek egy fillérjébe sem. Mint köztudott a menekültek ellátása uniós forrásból lenne megoldott. Ők pedig követnék mire költi a kormány a pénzt. Minő arcátlanság! Ellenben az ukrán nyugdíjakat , a román iskola támogatásokat stb...nem úniós forrásból fizeti az ország hanem a magyarok befizetett adóiból, így azokhoz a pénzekhez az únió nem nyúlhat, ennél fogva ők potenciális fidesz szavazóknak számítanak. Sokkal inkább mint a külföldön tapasztalatot szerző fiatalok.

Azannya! zseni vagyok...:-)
kokopelli
@Clavigo: semmit nem költenek stadionokra!Amennyiben valamelyik csapat stadiont
akar,akkor építse meg magának oszt annyi!Ha a profioligában játszanak,úgy minden
évben a start előtt leadják a költségvetésüket az új szezonra,és azt átvizsgálják! So-
vány a financiális háttér,vissza az amatőrökhöz!Nincs kivétel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.