Csányi Sándor szerint a bankok kitűnő kapcsolatot építettek ki a jelenlegi kormánnyal és a jegybankkal. A jelenlegi támogató szabályozói és gazdasági környezet fennmaradása fontos lenne a magyarországi bankrendszer számára, egy politikai átrendeződés ugyanakkor hatalmas bizonytalanságot okozna a szektorban – mondta Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója a Bloomberg hírügynökségnek, amelyet a Magyar Idők szemlézett. Márpedig a politikai stabilitás fontos, vagyis az, hogy megmaradjon a mostani támogatói környezet. A legnagyobb hazai bank első embere szerint a bankok kitűnő kapcsolatot építettek ki a jelenlegi kormánnyal és a Magyar Nemzeti Bankkal is, és ezt a választások után is szeretnék fenntartani.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Na, ezért nincsenek a deviza adósok megmentve! Ez egy beismerő vallomás! Közösen a kormánnyal teszik tönkre azembereket! Ez a Csányi egy hatalmas gazember, rabló, szemétláda!
Manhattan
Na, ezért nincsenek a deviza adósok megmentve! Ez egy beismerő vallomás! Közösen a kormánnyal teszik tönkre azembereket! Ez a Csányi egy hatalmas gazember, rabló, szemétláda!
relleporp
Ő az a fajta élősködő, aki mindig hasznot tud húzni, bárki is legyen hatalmon.
desiro
@Manhattan: ehhez nincs mit hozzá tenni.
nem tibi
A még vagy 50 db stadionokra szavaz inkább mert nincs szüksége a közegészségügyre. :-(((
lampa laz
Még h politikai stabilitás, te barom! Az ország uzsorása, h enne meg a rosseb, te dög még a könny+ a többi zacskód is pénzzel van kitömve. Naná h neked qurva stabil itt minden, hiszen a 8 év alatt akkora vagyont harácsoltál össze az elmeroggyant segítségével, mint addig soha. Ha csak egy csöppnyi lelkiismeret szorult volna beléd nem mondanál ilyet. A bőr fotelból meg a kristályüveg palotából nem látszik a "stabil" nyomor, csak a luxuspanoráma. Arra vigyáztok, h a látószögetekbe ne kerüljön szegény meg hajléktalan, még véletlenül se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.