Az elmúlt évek energetikai extraprofitjának 16 százalékát adja most vissza a kormány a választás előtti rezsicsökkentéssel – állítja Holoda Attila. A kormány csupán a 16 százalékát adja vissza annak az extraprofitnak, amelyre évente szer tesz a háztartások energiatarifáin keresztül – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a második Orbán-kormány volt energetikai államtitkár-helyettese, Holoda Attila. Orbán Viktor azt ígérte: a háztartások túlnyomó részének 12 ezer forintot elengednek a rezsiből a választás előtt. Ez az akció több mint 40 milliárd forint közpénzt visz el.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Orbán mindenben hazudik. Migránsokat fogad be és emeli a rezsit miközben azt hazudja, hogy egyetlen migráns sem jöhet be, miközben azt hazudja, hogy csökkentik a rezsit.
Sámannus
A fidesz maga az országrontás fellegvára.
desiro
viktorka ti ezt már régen elloptátok, nincs más kérdésem.
nemkati
Engem az bosszant a legjobban, hogy az egy dolog, hogy sokan látjuk, mekkora átverésben volt részünk 8 éven át, milyen irdatlan összeget nyúltak le ezek maguknak a mi pénzünkből, amiért nem ők, hanem mi, többi adófizetők dolgoztunk meg, de hogy milyen sokan vannak, akiknek ez nem bántja a csőrét, vagy azt mondják, hogy ez nem is igaz, vagy hogy ehhez joguk van. Hát nincs!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.