Választás rendje elleni bűncselekmény, valamint a személyes adattal való visszaélés gyanúja miatt feljelentést tett a rendőrségen Szávay István Jobbikos országgyűlési képviselő Lévai Katalin, a Lendülettel Magyarországért nevű párt elnökének hamisított ajánlóívei miatt.

Feljelentést tettek Lévai Katalin hamis ajánlóívei miatt
Fotó: Földi Imre/MTI

A politikus pénteki Facebook-bejegyzésében azt írta, több lapon is pontosan, sorrend tekintetében is megegyeztek a nevek a Jelen Tamás fideszes képviselőjelölt által leadott ajánlóíveken szereplő nevekkel. A képviselő szerint ezért " több, mint valószínű", hogy a Fidesz kampánycsapatából valaki átadta az őket jóhiszeműen támogató polgárok adatait, aláírásaikat pedig Lévai Katalin íveire hamisították.

Ez Szávay István szerint felveti a választás rendje elleni bűncselekmény, valamint a személyes adattal való visszaélés bűncselekményének alapos gyanúját, ezért pénteken feljelentést tett a XIV. kerületi ügyészségen.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Horizont: Nagyon úgy néz ki. Vagy beáll a Fideszbe, és olyan fényes jövő vár rá, mint a druszánkra, Szili Katalinra. :)

Azért Lévai Katalinban nagyobbat csalódtam, mint mondjuk 0rbánban, mert az utóbbitól a kezdetektől irtóztam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@bencemacska: Már megtaláltam, de nem a linkeden, azon most nekem is egy másik "dühöngő" jött be. :))
Desischado
A szili egy jellemtelen, gerinctelen politikai megéletési here, semmi több.
Eladott Ország
Ez a Fidesz igazi arca! Egy MSZP-s nő-szerű lénnyel is szövetkezik a hatalomért. Gusztustalan. Mennyit kapott Lévai az indulásért tőlük? És rajta kívül még van 30 kamupárt akik úgy 8 milliárd forintba kerülnek az adófizetőknek. Mindenki szavazzon a Fideszre aki a csalást szereti.Azért lenne egy kérdésem: Honnan kapta meg a FIDESZ-es ajánlóíveket ? Mert csak a FIDESZ adhatta oda neki, hogy tessék Schmittelni. Nem sejthették, hogy csak annyira tud plagizálni, mint Schmitt Pali, azaz betűről-betűre. Kényeztette a fideszeseket, elölről, hátulról, oldalról, turulból, análisan orálisan...
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 09:59
Szerintem őnagysága nagyon messze volt az aláírások gyűjtésétől, kiadta bérbe. A bérmunkát végző meg ügyes volt. Mikor elvállalta a munkát, már meg volt neki pár kitöltött ív, ahonnan másolt!
Nyilván Jelen Tamás sem maga gyűjtötte az aláírásokat, hanem az aktivistái gyűjtötték, akik kisegítették a havert egy kis pénzgyűjtésben!
Eladott Ország
@bencemacska: Az ívek aláírás hamisításánál viszont megbuktak. Gondolom, egy név különböző aláírással.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 17:54
Az a meredek, hogy a választási iroda, és a választási bizottság sem ellenőrizheti az aláírások valódiságát. Kivették a törvényből.
Azért rugóznak a másoláson, mert csak onnan lehet beszerezni a személyi számot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.