Feljelentést tesz a Budapesti Fegyház és Börtön parancsnoka a rendőrségen, miután felmerült annak gyanúja, hogy egy fogvatartott a társai bántalmazása miatt sérült meg súlyosan – közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BvOP) kommunikációs főosztálya péntek este az MTI-vel.

Rabtársai verhettek össze súlyosan egy elítéltet egy budapesti börtönben
Fotó: Pixabay

Azt írták: a Budapesti Fegyház és Börtönben péntek reggel a szolgálatot ellátó biztonsági felügyelőnek feltűnt, hogy az egyik fogvatartott

nem jött ki a fürdőhelyiségből, ezért azonnal ellenőrizte a helyiséget, ahol a 40 éves elítélt férfit sérülten találta meg.

A fogvatartott elsődleges ellátását a börtön egészségügyi szolgálata haladéktalanul elvégezte, majd további vizsgálatok céljából a férfit a büntetés-végrehajtási intézet a legközelebbi kórházba szállította, ahol megállapították, hogy sérülései súlyosak, de nem életveszélyesek.

"Bár az elítélt azt állította, elesett a fürdőben, így keletkeztek sérülései, az eset kapcsán felmerül a gyanúja annak, hogy a férfit fogvatartott társai bántalmazták, ezért a Budapesti Fegyház és Börtön parancsnoka büntetőfeljelentést tesz az illetékes rendőrkapitányságon"

- áll a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Feljelentést tesz?
Aztán a bűnösöket bezárják hozzájuk duplán? :D
Komolyan mondom, nem tudom, sírjak, vagy röhögjek!
mackoka46
Sanyargatják, éheztetik a népet és csodálkoznak, ha ők is csórnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.