Lázár János hírhedt bécsi videóját parodizálta Máltán Dombóvári István és Aranyosi Péter.

Egymásnak estek Facebookon a kommentelők Dombóvári István és Aranyosi Péter máltai videója alatt. A két stand upos arra vetemedett, hogy Lázár bécsi kiruccanásához hasonlóan megpróbálják Máltát is úgy bemutatni, mintha az ország egy félelmetes hely lenne.

Ez persze nem sikerült, mindössze annyi félelemfaktort találtak, hogy itt süt a nap, tiszták az utcák és mindenki tud angolul.

A kommentelők közül sokan dühösek lettek, hogy a két humorista miért viccel ezzel a dologgal, hiszen a kormány ugye orrba-szájba nyomja a migráció vélt vagy valós veszélyét. 

Dombóvári finoman el is küldte a fenébe a trollokat:

Szitkozódnak és migránsoznak a magyar hozzászólók Dombóváriék Lázár-paródiája miatt

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
Jááááááááááááááááá! Jászkarajenő?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Shikari: Elképzelhető,hogy a politikusoknak érdekében áll,de még mindig ott vannak az emberek,akik,ha ilyesmit látnak,azonnal felrakják valamelyik közösségi oldalra.Ezért mondtam,hogy már semmit nem lehet elhazudni.Ha már politikusok,ott van Orbán,aki nagytitokban befogadta az 1300 oltalmazottat(lánykori nevük-migránsok),ez is kiderült,és ki fog még derülni velük kapcsolatban sok más is.Már várjuk..
advocat
Nem azért. De a kritikát még Kádár is jobban bírta. Lehet, hogy neki még volt humorérzéke. Is. (És az internet korában nincs olyan, hogy nincs hír. Előbb-utóbb... Kiderült az 1300 migráncs is.)
namihami
Sz@r ügy, amikor egy ostoba pártpropaganda pont a visszájára fordul.
Jobbosok,, mi a fájó a paródiában? Csak nem az, hogy igaz? Akkor nem egy balf@szt kéne a kőr közepére állítani.
karma1
@Énmégújvagyok: Hat igen,...:o)) Ez az , amikor oda sz@rik valaki, ahol enni kap, aztan finnyasan elvonul, mert budos lesz korulotte...:o) Otole romlott meg a kozbiztonsag, hat o mar csak tudja, miert jott haza?

A fide$$nek ugy latszik semmi sem eleg mely...:o(((
Sámannus
A tré fa, nem tréfa!
Aki hülye az is marad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.