A médiajelenlét a legprofánabb ötletekre sarkallja hazánk regnáló minisztereit, akár tárcás, vagy a nélküliről van szó. Na de egy wc elkészülte! Kósa úr, tényleg?A Hódos Imre-sportcsarnok felújításának első üteme elkészült, és pénteken ünnepélyes keretek között adták át. A B-közép oldalán korszerűsítették, bővítették a mellékhelyiségeket, illetve kialakítottak egy akadálymentesített mosdót is, a mozgáskorlátozott szurkolók részére.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na szegény mozgáskorlátozott szurkolók, vajon oda merészkednek e- ahol a Kubatov kopasz randalírozói parancsra, vagy társadalmi munkában tevékenykedve feltűnhetnek.
Commenter
Totális abszurd Abszurdisztánban. Lehet ez még fokozni? Ne a stadion vécéket tessék "felavatgatni", hanem ha már wc és "halaszthatatlan közfeladat-ellátás" akkor a nyilvános wc-ket tessék kitakarítani, hogy az állampolgárok tiszta körülmények között végezhessék " halaszthatatlan dolgaikat." IQ minuszos miniszterekben jól állunk, világelsők vagyunk. Nem tudok még egy országról ahol miniszter vagy bárki felavatott volna egy vécét. Bár értem én: ez a wc azért érdemel kitüntetett figyelmet, mert stadioni wc. Menj és a kórházak minősíthetetlen állapotban levő mellékhelyiségeit is avasd fel. Ha már tárca nélküliként nincs jobb dolgod...
quadrocopter
@durbincs: Mi az a 3.6 millió, csicska? Melyik lottón van ennyi lé?
Matyar még nem menni a nemzethy ünnepen sem?
Gatyaturkesz volt ma?
Tucc beszélni a szádba tömött "minivirsliktől"?
Van már nemzethy óvszer a fejeden?
Ha meghúzzák fejeden lefelé a bőrt, akkor elköpöd magad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.