Kevés ennél töményebb lappal találkozni a kampányidőszakban. De a Rezsibiztos receptje most nem tömény, hagyományos, ámbár vitamindúsnak mondott egytálételt kínál.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Drága Barátaim! Most, hogy hirtelenjében leomlott a gumiszoba fala, s bepillantást nyerhettünk a dühöngőbe, miért csodálkozunk azon, hogy az egyik ápolt, egy bizonyos Németh Szilárd arról gagyog, miszerint túl sok az egyetem, inkább gyárakba kellene járni dolgozni. Magától értetődő, hogy ez a szerencsétlen díjbirkózó, párban Parragh Lászlóval, a nemzet és a NER másik félanalfabétájával, ennek az országnak a nemzetstratégájává magasztosodhatott, mit sem sejtve vagy tudva a küszöbön álló újabb ipari forradalomról, annak lényegéről, miközben ők tényleg azt képzelik, hogy húsz-harminc év múlva is lesznek nagykéményű, füstös gyárak (elragadó gyárak, ahogy azt Balzac írta egykoron), ahová megy be a melós, olajfoltos kertésznadrágjának felső zsebéből kikandikál a colstok, a kicsit már rozsdás franciakulcs, a csípőfogó és az elemózsiát képező kolbász. Miért, mit várnánk? Azt, hogy Németh Szilárd és Parragh László épp oxfordi vagy cambridge-i professzúrára készülődik?
És miért csodálkozunk, hogy az a Lázár János nevű, tudják, akinek tavaszhoz közeledve mindig kinő a földjén egy-egy kastély, szóval hogy ez az alak kiveszi a szabadságát, és a szabadidő hasznos eltöltésének céljából egy kisebb forgatócsoporttal kimegy Bécsbe, kamerába mondani hülyeségeket és hazugságokat. Miért, mit várnánk? Azt, hogy kitölti a minisztériumában a szabadságolási papírt, aztán beül a saját autójába, megtölti annak tankját saját pénzen vásárolt benzinnel, s elmegy a feleségével az Albertinába, a Kunsthistorisches Museumba, avagy a Leopold Museumba, majd este a Musikvereinbe, mondjuk egy Schiff-koncertre?
www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1603704596374134&id=100002038264412
quadrocopter
A jogsértés a horda szerves része!
Mi van a 2 mrd-os ajándékkal Hájtaréj?
Abból volt a 600.000-res "házi beruházás"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.