A lejárató kampány részének tartja a Semjén Zsolt külföldi vadászútjaival foglalkozó cikkeket a kereszténydemokraták frakcióvezetője. Harrach Péter szerint a miniszterelnök-helyettes hobbija kijön a parlamenti fizetéséből.„Sok olyan magyar vadászt ismerek, aki részt vesz külföldi szervezett vadászatokon. Nem hiszem, hogy egy miniszterelnök-helyettes fizetése olyan kevés lenne, hogy ne lenne rá képes, hiszen sok magyar vadász is így hódol a szenvedélyének. Mindenkinek más a szenvedélye, van, aki vadászik, van, aki horgászik, van, aki túrázik. Ő ezt választotta, ezt csinálja, ez magánéleti kérdés” – emelte ki. A Magyar Nemzet pénteken számolt be arról, hogy Orbán Viktor helyettese 2012 óta rendszeresen jár Svédországba vadászni, amely becslések szerint alkalmanként 4-5 millió forintnak megfelelő összegbe került. A lap szerint az is előfordult, hogy egy egész hotelt kibéreltek Semjénék számára, hogy ne találkozzanak magyarokkal.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Istenem, csak fény derült a népszerűtlen dolgaira. Nem kell őt lejáratni, lejáratja saját magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Ebben az a szép hogy mindezt az a harrach mondja ,akinek már reég az aggokházában lenne a helye,vagy kényszergyógykezelésen!!
Macskaszem
Nem kell hozzá segítség, megy az neki magától is.
Commenter
Nem kell S. Zsoltot lejáratni senkinek H. Péter. Megtette ezt már ő maga erkölcsileg, emberileg,egyaránt ahogy te is. És a pártotok is, tizenkettek (ennyiből áll az elnökségetek nem?) nagyon hívő bandája. Az állatok öldöklése hogy fér össze a keresztény lelkiismerettel és a "Ne ölj!" nevezetű parancsolattal?
Béla333
Szegény Zsóóóti!
Békésen vadászgat a messzi északon a bérelt helikopteréről a Mikulás szánhúzóira és azok az irigy panelproli emberkék ezen is háborognak...
Felháborító!
nyanya001
Lejáratta saját magát ez a sehonnai bitang !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.