Gödöllőn tett látogatást Orbán Viktor és Rogán Antal, a Hír TV erről készült felvétele alapján Vécsey László, a Fidesz helyi képviselője is velük volt.

A HírTV munkatársa kérdezni akart a miniszterelnöktől, de Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtósa közölte, hogy ehhez előre kell egyeztetni.

Végül csak odakiáltott a riporter Orbánnak, lehetne-e egy kérdést, mire a kormányfő csak annyit szólt vissza:

„Fake newsnak nem nyilatkozom.”

Címlapkép: Facebook/HírTV

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szánalmas, de halálosan ijesztő is egyben. Volt már ilyen a történelemben. Soha nem lett jó vége. Most sem lesz. Amikor már nem csak erkölcsileg, hanem mentálisan is ennyire a bányászbéka segge alatt vannak az ország vezető politikusai, akkor nem kell zseninek lenni ahhoz, hogy lássa az ember, mi lesz a végkimenetele ennek az őrületnek. De vége lesz, ez már tisztán látszik. Nézem a halálosan rémült, túl magasra kapaszkodott kis figurákat és nem találok felmentést a számukra. Abban biztos vagyok, hogy fogom még őket vezetőszáron látni. Nem is olyan sokára. Mert közben – és erről nem nagyon szoktunk beszélni, pedig talán kellene – esély sincs arra, hogy a jól bevált váltógazdaság keretein belül megússzák, ahogy mindenki megúszta eddig. Aki kormányon volt, soha nem bántotta a bukottat, mert tudta jól, holnap ő lehet a bukott és a viszonosság jegyében ő is bízhat abban, hogy megússza.
Ezt már nem lehet megúszni. Nem lehet elkenni. Nem lehet úgy tenni, mintha meg sem történt volna. Ha ezek buknak – márpedig bukni fognak -, az csúf látvány lesz. Ezt ők is tudják. Ebbe hülyültek bele. Úgy látom, van, ami ellen még az összeharácsolt milliárdok sem képesek megvédeni az embert. Én is tudom és már ők is tudják.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Istenem, azok a szép idők, amikor még a Sanya bá' legényei verték vasra aki Simlicskát szekálta. Pedig már akkor is ismerte a Lajos milyen fehérjével van dolga...
magyarbakancs
Miniszterelnök úr az önök hívein kívül senki nem kíváncsi az ön hülye dumájához.
Annyi baromságot,hazugságot,csúsztatást beszél.
Révay lexikon köteteit kitöltetlené az ön zagyva beszéde.
Pálinkás Pál
vazze..látott valaki egyszerű járókelőt az állomáson??? Én csak a sok seggnyaló izomagyút,meg a csicskahordát észleltem..Viktor , Gödöllőn még egy kocsmányi tapsoló embert sem tudtatok összeszedni,mi lesz így...a roggyant tóni nem pozitívum ezen a videón...
panellproli
Hazug médiája csak neki van, de abból aztán bőven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.