Vona Gábor Makóra látogatott, hogy lakossági fórumot tartson és a Jobbik programját ismertesse a jelenlévőkkel, azonban mire végzett és kiért az autójához, érdekes meglepetésben volt része, ugyanis valamelyik szervilis kis gagyifirkász egy iszlám matricát ragasztott a VW Transportere hátuljára, hogy utána ,,le tudja leplezni” Vonát.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Orbán kisbuszára is tehettek volna Ali baba és a 40 rabló matricát,ki is fért volna rá...
RonaGyuri
@csipetke: nem jó, mert sértő lenne! =))
Mármint a kihagyott többiek miatt!!!
Commenter
Én nem vagyok Jobbik párti mert nagyon hirtelen vett vissza a Jobbik az aggresszivitásból, a kissebbségek elleni gyűlöletéből, és az, hogy ezt Vona Gábor és párttársai mennyire is gondolták komolyan majd a választások után, egy tényleges akkor már remélhetőleg nem ellenzéki együttműködés és politizálás során fog kiderülni. Vona Gábor azonban meglepett: teljesen vállalhatóan, normális módon vitázott Karácsony Gergellyel és Szél Bernadettel. Nyilván most már neki is elege van a folyamatos Allahozásból és imaszőnyegezésből. A hite teljesen magánügy, most pedig ezzel próbálják szánalmasan primitív módon lejáratni. Nem fog menni, mert azt mindenki tudja, hogy a politikus emberi mivolta nem vallásfüggő! Voltak nagyon rossz, elvetemült "keresztény"politikusok(Hitler, Mussolini, Rákosi, Sztálin) és muzulmán politikusok is (Szaddám Huszein,Gaddafi, és most Asszad aki a földi pokollá változtatta Szíriát) tehát ideje lenni befejezni az Allahozást, az imaszőnyegezést és például elkezdeni tolvaj fellratú matricákat ragasztgatni k lajos kocsijára.
1magyar
Ha nem a fidesz nyer akkor ezek a matricák kötelezőek lesznek.
csipetke
@RonaGyuri: 7:54 Igzad van,de az összes nem fért volna rá...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.