A korábbiakhoz képest ez most egy 69 százalékkal drágább beszerzésnek bizonyul. Február 22-én lőszerek beszerzésére irányuló szerződést írt alá az Országgyűlés Hivatala, melynek hatálya az idei év végéig, tehát közel 10 hónapra szól - derül ki a parlament honlapján közzétett szerződéslistából. Ennek értelmében kicsivel több mint 12 millió forintot fognak fizetni a Magnum Vadász és Hajós Kft.-nek, aki teljesen új partnernek tűnik az Országgyűlésnél. A hivatal korábban is vásárolt lőszereket, ám úgy tűnik, hogy a mostani beszerzés nemcsak a korábbinál drágább, de kicsit "megkésett" is. 2013 óta ugyanis rendre szeptemberben, vagy október elején kötötték meg ezeket a szerződéseket egy éves időtartamra. A legutóbbi szerződést 2016 szeptemberében szignózták a felek, ez 2017 szeptember végéig szólt, tehát a korábbi gyakorlatnak megfelelően tavaly év végén kellett volna megkötni az új kontraktust. Ez azonban vélhetően most februárra tolódott el. A korábbiakhoz képest megfigyelhető...

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Fosnak!
Kövér-parasztnak is élezik már a bárdot...
papa.49
A fütyiszben felütötte a fejét a RETTEGÉS !!!
Commenter
@Manhattan: ki tudja? Mindenre, és annak az ellenkezőjére is képesek a hatalom megtartása érdekében. Április 8-án legkésőbb kiderül, de lehet hogy már előbb is, március 15-én.
Ha nekünk szánják, akkor remélem a lőszerek csütörtököt mondanak, ahogy remélhetőleg most már végre ők is...
Borsodi
Megvették titokban a páncél kamiont,most lőszert!Érdekes emlékezzünk ki is lövetett az emberek közé,ki ünnepeltette magát, népével? Ki volt az aki mást tett mint amit mondott?Kastélyban élt,éheztette a népét ,tönkre tette a kórházakat ,Svájcban titkos bankszámlája volt? Elképesztő ha belegondolunk mennyi a hasonlóság,Vajon úgy is végzi?
Lepényleső
Lehet hogy késve,de törve nem,-táraznak,-hátha nem övék a győzelem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.