A Vásárhelyiek a változásért nevű Facebook-oldalra nemrég került ki egy remek fotóválogatás. Na nem a képek minősége miatt remek, hanem a témájuk pikáns: állítólag annak a Hódmezővásárhely közelében található batidai vadászkastélynak a belsejében készültek, ami nem Lázár Jánosé, hanem Lázár János volt tanácsadójáé és Lázár János családtagjainak földjei között fekszik, Lázár János vadászterületének szomszédságában. Az építkezés közben készült fotók közül kiválogattam a kedvenceimet: 1. Csongrád megye valaha volt legnagyobb konyhai szagelszívója:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Azt hiszik, ha nagy betővel kikiabálják, hogy nem Lázáré a kastély, majd el is hisszük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@karma1: Hát kell ennél több bizonyíték a vadászpalota, v. bungaló tulajdonosának személyére?
karma1
@JAJMÁR: Egyaltalan nem... Pedig neki lett volna penze arra, hogy egy igazan dogos, peldaul olasz vagy francia rusztikus stilusban epiti meg az egeszet,... Szuper szepre sikerulhetett volna. Es alul az a pince... Oszinten szolva a hideg is kiraz tole... A legjobban egy me'g be nem telepitett kazamatara hasonlitott, mintha valamelyik idoutazo filmben a hibernalt emberek, (urlenyek, kinek mi tetszik) vannak ott szarkofagban tarolva...Brrrr...
papa.49
@karma1: Emlékszel még a Hipolit ra az eredetire amiben a Kabos Gyula mondja ,, a fokhagymát, is fokhagymával eszem,, na ez pont mutatja a felkapaszkodott sehonnai mentalitását, most hogy tele van pénzzel !!!
human
@Horizont: "Akinek nincs, az annyit is ér" mondta egyszer valaki akinek most úgy néz ki van.
papa.49
@Horizont: Erre pont illik a mondás ,,úrnak születni kell, a juhászbojtár meg terem mint a dudva,,)))))))))))))
human
@Horizont: Hibás a világképe, ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.