Bayer Zsolt vasárnapi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a március 15-re összehívott Békemenetet provokátorok zavarhatják meg.

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) minden eddiginél több jelzést kapott arról, hogy provokátorok készülnek megzavarni a március 15-ei Békemenetet – közölte Bayer Zsolt, a békemenetek állandó résztvevője a CÖF vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

A CÖF már előre fél, hogy provokátorok zavarhatják meg a Békemenetet

Az első sorban balról jobbra:  Fritz Tamás, Kerényi Imre, Stefka István, Széles Gábor, Csizmadia László és ifj. Lomnici Zoltán

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Norbuszka

A publicista arra kért mindenkit, hogy a rémhírek ellenére se riadjanak vissza a részvételtől, és amennyiben tényleg atrocitás történik, "méltósággal lépjenek túl a provokátorokon".

Szerinte "mindennek a megfélemlítés a célja", ám erre csak az lehet a válasz, hogy még többen lesznek a Békemeneten.

Bayert megfenyegették

A Bem apó szobra előtt megtartott sajtótájékoztatón Bayer Zsolt arról is beszámolt: egy férfi egy internetes bejegyzésben azzal fenyegette meg, hogy a Békemenet közben egy háztetőn egy mesterlövész puskával fogja várni őt, és agyonlövi, és amennyiben ez alkalommal mégsem sikerülne, úgy később egy lámpavason fog lógni Orbán Viktor miniszterelnökkel.

A fenyegetés miatt hétfőn feljelentést tesz a rendőrségen – mondta a publicista.

Csizmadia László üzent a "szellemi honvédőknek"

Csizmadia László, a CÖF alapítója azt hangsúlyozta: a Békemenet gerincét alkotó szellemi honvédőknek az az üzenetük, hogy akár tűzzel-vassal megvédik az asszonyokat, "a gyermekeinket és az unokáinkat" a támadásoktól. Ezért reméli, hogy minden asszony elkíséri majd a férjét a Békemenetre – fűzte hozzá.

Kérdésre válaszolva úgy vélekedett: az előrejelzések azt mutatják, hogy 200 ezernél biztosan többen lesznek a Békemeneten.

Bencsik András, a Demokrata című hetilap főszerkesztője, aki ugyancsak aktív résztvevője a békemeneteknek, úgy fogalmazott, hogy a menet erejét az egymás iránti szeretet, egymás közelsége adja. Ezért arra bíztat mindenkit, hogy nyitott szívvel jöjjön a rendezvényre, és ne reagáljon az esetleges útszéli bekiabálásokra.

Fontos, hogy a világ értésére adják: Magyarország kifejezi a szeretetét és a demokráciába vetett hitét – mondta Bencsik András.

Csizmadia László, egy korábbi sajtótájékoztatón azt közölte: a "melegszívű" magyarokból és lengyelekből álló menetelők a "Haza minden előtt" feliratú, Kölcsey Ferenc versét idéző molinó mögött fognak vonulni a Bem tér, Nyugati tér, Alkotmány utca, Kossuth Lajos tér útvonalon; utóbbi helyszínen csatlakoznak az állami ünnepség résztvevőihez.

(MTI)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Erről pár gondolat jutott eszembe:

1) A zsóóóti előre belengeti, hogy miért nem mennek majd el a magyarok a menetelésre? Erre, a félelemre lehet majd hivatkozni 16-án.

2) Igen, kubatov szervezi a provokációkat, amely után be lehet vezetni a szükségállapotot?

3) "...(CÖF) minden eddiginél több jelzést kapott arról, hogy provokátorok készülnek megzavarni a március 15-ei Békemenetet...
(...)
A publicista arra kért mindenkit, hogy a rémhírek ellenére se riadjanak vissza a részvételtől..."

Tehát a zsóóóti először belengeti, hogy hiii, meg húúú, lesz provokáció, majd ugyanezt az állítását RÉMHÍRNEK nevezi.
Qva nagy zűrzavar van a fejében, s már a fityesz kommunikációjában is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Ti féltek! Izéljétek meg...az egész békemenet maga a provokáció...rögtön az után habzó szájjal kezdett szervezésbe a főnáci, hogy Hódmezővásárhelyen győzött a józan ész, a tisztesség.
Nem bírják elviselni, hogy igenis sokan másként képzelik el a jövő Magyarországát - nem az Orbán-maffia cipósarka alatt...
kulabombaafityiszre
Mivel az ötös számú fidesz párttagkönyv tulajdonosa szerint provokátorok fogják megzavarni
a kormánypárti békamenetet,akkor most már teljesen bizonyos,hogy provokátorok fogják megzavarni a kormánypárti békamenetet.
mackoka46
Már nem sokáig mehetnek, lassan elérkezik az idő az ülésre. Bár lehetővé kéne tenni számukra a lógás lehetőségét is.
kokopelli
@kulabombaafityiszre: ..nem tudom miért,de rögtön ez jutott nekem is eszem-
be,meg a nazi-k a '30-as években!Azok után indokolni a tudták a sietve bezetett
rendelkezéseiket! Olyan régi a trükk,mint a politika maga!
F_Viktor
Erről pár gondolat jutott eszembe:

1) A zsóóóti előre belengeti, hogy miért nem mennek majd el a magyarok a menetelésre? Erre, a félelemre lehet majd hivatkozni 16-án.

2) Igen, kubatov szervezi a provokációkat, amely után be lehet vezetni a szükségállapotot?

3) "...(CÖF) minden eddiginél több jelzést kapott arról, hogy provokátorok készülnek megzavarni a március 15-ei Békemenetet...
(...)
A publicista arra kért mindenkit, hogy a rémhírek ellenére se riadjanak vissza a részvételtől..."

Tehát a zsóóóti először belengeti, hogy hiii, meg húúú, lesz provokáció, majd ugyanezt az állítását RÉMHÍRNEK nevezi.
Qva nagy zűrzavar van a fejében, s már a fityesz kommunikációjában is.
Klubtag
"A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával." (Voltaire)
NAMÁRMOST! EZ A POLITIKÁVAL SINCSEN MÁSKÉPP.

AZ AZ IGAZI TRAGÉDIA, HA EZ A KETTŐ ÖSSZEFOG, ÖSSZEÉR ÉS SZÖVETKEZIK.
Nessy
Drága Zsóti! A kopaszok veletek menetelnek! Meg a habzó szájú, savazós fidesz hívők, a szentté avatott randalírozók! Akkor most miről beszéltek?
Klubtag
Ajaj...a 11:38-as beírásomat igazán Balog páter zagyvaságaihoz szántam, de az a szomorú tény, hogy itt is megállja a helyét.
staro2
Most már jogosan mondják.,Szóltak a provokátorok, hogy megérkezett a számlájukra a cöf utalása
Clavigo
Nem lesznek provokátorok Zsóóóóti... Nyugodtan szarjatok az utcára,,,,,Ahogy megszoktátok.
nihil
Csizmadia László üzent a "szellemi honvédőknek"

Mindenki hozzon magával még egy vödör kormot.
Clavigo
A " szellemi honvédők " nevű kultúrdeszantból ,,minden második kretén vigyen magával egy Toy-Toy-klotyót... ,,,
kulabombaafityiszre
@kokopelli: ma, 11:26
Ez így igaz.Miután megvolt a kormány által felbérelt hugyosok(2006-ból)provokációja.
Bayer bősz óbégatása után bátor miniszterügynök urunk aki a függöny mögül szokott leskelődni,
bátran,szintén a függöny mögül rendkívűli állapotot vezet be.
Clavigo
Remélem,,az idén is meglesz az 500 millás mvm nonprofitos támogatás...Oszt már semmitől sem kell félni..Jut is marad is.
görbetükör
Magukból indulnak ki és ezért tudják, miért félnek.
nihil
Aki kardot ránt, kard által vész el.
mackoka46
Látom még a buzilobbi is képviselteti magát.
kissé felnőttem
A félelemkeltés vajh ki kezdte ??? és mikor ? lehazaárulózzák a saját népüket mert nem a tizedest és a többieket imádják, lásd
A Magyar Nemzet története. Pedig a könyv kissé régebben iródott :1932 ben.
nevemnick
Provokáció a röhögés is?
Mert akkor autóba ülünk a haverjaimmal és felmegyünk a nagyfaluba. Visszük a szomszédom anyósát is... irtózatos a nyerítése...
kissé felnőttem
Zsotika nincs ám mindenkinek akkora jövedelme hogy megéljen, meg rázza is a rongyot,a NÉPED ettől kissé vulgárisan magyarul : szarabbul él ,
ha érted igy nem sorolom mert ugysem értenéd, albérleti dijak bérek, árak családipótlék, nyaralási pénz,
TE MEG álomvilágba lengedezel a nép meg TENGŐDIK főleg 2-3 gyerekkel ha nem hiszed JÁRJ utánna ! és nem kell megköszönnöd hogy szóltam. csupán a tisztánlátásért tettem.
desiro
Féljetek is mert nem lesztek sokan, többen utálnak.
Edmond Dantes
A legdurvábban lesznek megzavarva,ki lesznek röhögve!!!
Edmond Dantes
Az első sorban menetelnek a békegalambok,olajággal a szájukban.Csak úgy ömlik belőlük a szeretet,mint tehénből a trágya.
desiro
A képet elnézve nem dragunov kellene, hanem egy géppuskás raj.
cs.n.
Provokátorok provokációtól tartanak? Vicces.
nihil
Hangszóróból folyamatos bégetés.
Ennél megalázóbb "támadás" nem is érhetné őket, ráadásul ebből a csak lengyelül, csak románul, csak szlovákul, csak szerbül, csak szlovénül, csak németül tudó magyarok is értenének - sőt, az egész világ is értene!.
quadrocopter
Birkaszarral kell megdobálni a brutál hülyéket!
babp1982
@nevemnick: inkább bégetni kéne az találóbb a birka menetre:-)))
kissé felnőttem
Elég vagy te provokátornak jo nagy darab is most ne foss, lebunkóztál, parasztoztál másokat akkor most légy nagylegény zsóóti elvtárs vagy máris hasznos a futás ... fuss
Borsodi
Ingyen oda toborozott szemetet el is takaríthatná egy valódi békemenet.Ha van isten Báyer megemlegeti még ezt a menetet.Tojással ne dobáljuk a szart! Erre van pénz! Béke akkor lesz ha ez a csürhe el tűnik. Devizások,qvestorosok meneteljünk?
24.hu/belfold/2018/03/09/ingyen-utazhatnak-a-fideszesek-a-bekemenetre/
kiscsillag66
Ez a legegyszerűbb belengetni, hogy megzavarják őket. Meglátom ezt a társaságot, már hányok!
Nessy
Már nincs olyan ünnepünk, amit ezek a meztelen csigák nem nyálaztak be, nem tettek tönkre! Sajnos a húsvét is a választás előtti hétre esik, így abból is pártpropagandát fognak csinálni!
Több mint száz évig Március 15. a szabadságharcról, a márciusi ifjakról szólt, most meg lesz migráns, Soros, Brüsszel, libsibolsi. stb,stb... Sőt, bértapsolókat sem kellett kintről hozni!
evacica
Hát ahogy elnézem ezt a bandát Csizmadia, Bayer, Bencsik na meg a köpönyeg forgató Szili Kati, hát tényleg kedvem lenne köpni egyet, de ez nem az ellenzék stílusa! A cirkusz a tiétek, 2006 ba bemutattátok mit is tud az Orbán banda ha veszít, vagy veszélybe a hatalma! Tőlünk nyugodtan vonulászhattok, hozhatjátok a jól kitömött határon túli "testvéreket" meg a lengyel haverokat, a buszos vidéki közmunkásokat,mert ha nem jönnek nincs közmunka!Tiétek a pálya, a baj csak az, hogy a mi pénzünkön csináljátok mind ezt! Remélem utoljára!
NagyB
En menni fogok a kutyamenetre...eljen majus 1 Kene egy jo hangositas,h tulharsogja az orban bagazst"Hol van A vejko,Tiborc"sokszor, tulharsogva,bayernyaloncot es a tobbi hazaarulo ingyen buszos ujmagyarokat...Hat nem ertik,h manipulalja oket a csutigeci? Ha vissza fognak menni akkor megkerjuk a Hargitaiakat,hogy a csutit es bandajat vigyek magukkal elén a coffel a bugyuta seggnyalokat
kokopelli
..meg van már az új állégpuskás "Matuska Szilveszter"-ük!
Egy Oskár-díjas "hattyú-halála" nyílt szinen a mosdatlanszájú
"Bayer-testvértől" ..10pont-ért!
mackoka46
Félnek, hogy egymás tyúkszemére lépnek.
karma1
Nem fenyegette meg senki sem ezt a takony bayert, ki az, aki egy vodor takonnyal szennyezne be magat?
Csak jol hangzik a dolog... Vagy nem sikerult nekik annyi jarokeretes demenciast osszeszedni, amennyivel mar "menetnek" nezhetnenek ki, es ez jo magyarazat lenne kesobb... Keszulnek ezek a buktara, - mert orban bukni fog, es bele fog orulni a veresegbe...
Hat nem fogom sajnalni
karma1
Boszen tagadjak, hogy Lengyelorszagbol jonnenek bermenetelok, hat persze, lehet hogy valoban nem onnan hozzak oket, amikor Romania kozelebb van, es hat nem azert fizettek a romaniai kettos allampolgaroknak, hogy aztan most azok ne halaljak meg a Conductor jotetemenyeit...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.