A publicista feljelentést tett. Bayer Zsolt a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában beszélt arról, hogy számít provokációra a március 15-i Békemeneten, de nem ülnek fel annak. Mint arról beszámolt, már tett feljelentést, mivel egy férfi a Facebookon azt írta, várja őt a rendezvényre, csak egy háztetőn, ahonnan egy Dragunov mesterlövészpuskával fogja agyonlőni. A szervező az ellenzéki kritikákra úgy reagált, a Békemenetet hat éve próbálják lejáratni, besározni, mert az ott jelen lévő tömeggel nem tudnak mit kezdeni. Az első, 2012-es tömegdemonstrációra annyi ember ment el, amennyi a rendszerváltás óta egyetlen létező utcai tüntetésen, felvonuláson nem volt, beleértve Nagy Imréék újratemetését a Hősök terén – mutatott rá.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nagyon remelem, hogy be tudja bizonyitani, hogy megfenyegettek, kivulrol, es nem fog kiderulni, hogy sajat maganak - vagy egy kozeli fideszestol, megbeszelesre kuldott - fenyegetesrol van-e szo, mert akkor megint nagy bukta lesz... Szoval nem jott be a tavalyi "forro osz"... Nem jott be egy tuntetesen sem a rendbontas. Nem lett balhe Hodmezovasarhelyen sem.
Szoval fogy az ido, nem lehet mar tul sokat vacakolni a szuksegallapot bevezetesevel, mert lemaradnak a valasztasi gyozelemrol.

Kulonben szerintem csak hazudik. Ha valakire loni akarnak, akkor az nem o - ugyanannyit kapnanak erte, mint egy rendes emberert - hanem a Nagy Kombinator...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nihil
static.turbosquid.com/Preview/2014/08/23__16_23_06/render1.jpgca1bce9b-4655-4f4e-bad8-d1c07fff4796Original.jpg

Ugye milyen szép?
Már régen nem lövöldöztem, de most úgy érzem kell vennem egy Xbox One-t
(Ha már nem halhatok meg semmiben, akkor legalább "élvezzem" az életet - nektek tényleg ez az élet? Jó, legyen. Az alkalmazkodás az első.)
papa.49
@Pálinkás Pál: Te lőttél ilyennel, én igen .
nezelodo
Csak nehogy ez legyen az oka a rendkívüli állapot kihirdetésének. Mit nem adna a vezér, ha kilukasztanák valakinek a kalapját!
papa.49
@nezelodo: Próbálkozik mint a kis kutya hátha bejön a rendkívüli állapot !!!
csipetke
Még az jutott eszembe,így utólag,(sokmindenhez nem értek,de a fegyverekhez különösen nem),hogy ez a bayer még ezzel a puskamárkával is kérkedik,legalábbis nekem ebből az jön le,hogy ez a puskák N1-e.Ha egy eccerű sehonnani kalasnyikovval lőnék seggbe,tán fel se borulna?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.