Bokrosék készek visszaléptetni mind a 15 egyéni jelöltjüket, ha azzal közelebb kerül a cél, és leváltható az "önkényuralom" jelöltje.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ez biztos? mert akit visszaléptetnek az még az egy milla zsebpénzt is bukja...néhányan ezért hagyják el visszaléptetés után a gazdatestet..

akárki akármit mond, a kisgazdák nagyarányú visszaléptetése óta tudjuk, hogy ez nem a legjobb megoldás. (a kisgazdák is akkor kezdtek oszlásnak indulni...ha valaki emlékszik még)
Csizmás Kond
...dehogy lépkednek ...csak megállnak lemaradnak
Csizmás Kond
...és mivel minden ilyen szírszar párt aki indulóként jelölteti magár nagyonsok pénzhez jut, így az ilyen ideoda ki-be lépegetéssel tulajdonképpen ellopja a pénzt.
nihil
Bokros megbokrosodott.
Bokros a leépülés iskolapéldája.
Jó arc volt, de mostanra megöregedett és meghülyült, mint oly sokan, akik megöregednek, és elkezdenek félni attól, hogy megöregednek, meghülyülnek, és meghalnak.

Ha nem nyomná rá a bélyegét a haláltól való félelem nyomorúsága az ember mindennapjaira, jobb lenne a világ. Egy kicsit. Nem nagyon, de egy kicsit mindenképpen.
Az én mottóm: "Egy kicsi valami is jobb a semminél."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.