150 éve nincsenek már vad rénszarvasok Svédországban, csak háziasított egyedek – tette helyre a dolgokat egy ott élő magyar természetfilmes.

Mint ismert, a napokban derült ki Semjén Zsolt KDNP-s miniszterelnök-helyettesről, hogy Svédországba jár évente egyszer vadászni, ahol nem restell egész szállodát is kivenni, és helikoptert alkalmazni vadászszenvedélyéhez.

Háziasított rénszarvast lőhetett Semjén Svédországban

Fotó: Facebook/Semjén Zsolt

A híreket most Török Zoltán Svédországban élő természetfilmes tette helyre, aki leírta, az országban nincs vad rénszarvas már jó 150 éve, ezek háziasított állatok – olvasható a Népszava cikkében.

Zoltán Török

Ennek a kormánynak is az egyik legkiemelkedőbben idióta tagja Semjén Zsolt, akiről ugye most a hírek szólnak (addig se Elios, ugyebár...) Mivel összevissza írogat itt mind a kormányt nem kedvelő...

Török szerint a csekély értékű vadászatot valamikor ősszel zavarhatták le, ilyenkor szokták a számik karámba terelni télire az állatokat, és ilyenkor adnak boldogan kilövési engedélyt a nagyobb bikákra, amelyek húsa a bőgés után már nem olyan jó.

Ha mindehhez az egyszeri vadász helikoptert akar alkalmazni, akkor olyan 4-5 millió forintnak megfelelő svéd koronába kerülhet a vadászat a természetfilmes szerint. A helikopterbérlés nem szükségszerű, általában ugyanis quadokkal végzik a nehéz terepen az elejtett állatok begyűjtését – ami jóval olcsóbb is.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Tömjén köcsög!!! a szálloda elé terelték a szarvast oszt az ablakból kilőtted???Látod bazdmeg, megint egy ujjabb hazugságon kaptak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Zsóti ezt megszívtad, mi meg álljuk a költségeket!
Mégiscsak jobban járt az a környékbeli vadász, aki muflon helyett egy anyakecskét terített le, és halálra szekálták a vadász cimborái, amikor cumisüveggel a kezében nevelte az árván maradt gidákat. Na ő legalább becsületes volt, nem utolsó sorban ő fizette a hobbijának a költségeit.
Mégis a következő vadászbálon ő volt a fő műsorszám, és minden fogás nevében szerepelt a néhai anyakecske.
Istenem, hol van ez már, ma Istent játszik a Zsóti és lassan a mindenható hazai helytartójának képzeli magát. És lám senki nem javasolja neki a sógorok hegyeiben lévő ispotályt, mert a főnökén sem tudtak segíteni.
lusta
@cs.n.: Hát a vasúttal tényleg nincs mit tenni, de a közúti rénszarvas gázolás esetén az autóst büntetik.
Eladott Ország
A szarházi műkeresztény az egyik vállalkozót teletömte állami megrendeléssel , hogy a vadászatát fizesse . Ganaj kurva banda, nesze neked piacgazdaság, meg a nagy lóf*sz!
nezelodo
@Eladott Ország: A Zsóti vajon hány százalék perselypénzt kért vissza adómentesen az alkotmányos költség mintájára? Na addig míg kiszámolja a publikum, fel sem tűnik, hogyan pislákolnak a nemzethy vejkó ledlámpái, mert inkább a hitestárs bukjon mint a keresztapa.
evacica
@dr. prédikátor: A szent embert! Mocskos megélhetési politikus, aki abból él hogy nyalja Orbán fenekét!
nezelodo
@evacica: Hát már kezd smirgli lenni a történtek után a nyelve, és a gazdájának lehet, hogy kényelmetlen lesz a nyalás...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.