Magyarországot agyonnyomná a migránsok pénzügyi terhe, erről egyenesen kell beszélni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a gödöllői Régió Plusz Televíziónak adott vasárnapi interjújában.

Magyarországot agyonnyomná a migránsok pénzügyi terhe, erről egyenesen kell beszélni – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a gödöllői Régió Plusz Televíziónak adott vasárnapi interjújában, amelyben rámutatott: a pénzt vagy fejlesztésekre költjük, vagy "bevándorlóországot" kell felépíteni a migránsoknak.

Bevándorlóország építése

Kifejtette: Magyarország jövőjét egy közvetlen veszély fenyegeti, az, hogy bevándorlóországgá alakítanak bennünket. Brüsszelnek az erre vonatkozó elképzelése egyre nyilvánvalóbb, a legújabb javaslat szerint legalább tízezer migránst kellene befogadni.

Orbán: Magyarországot agyonnyomná a migránsok pénzügyi terhe

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Soros-birodalom egész Európát "bevándorlókontinenssé" akarja alakítani, és megtámad mindenkit, aki az útjában áll, nemcsak Magyarországot, hanem Csehországot vagy Szlovákiát is – tette hozzá a miniszterelnök, aki szerint a közép-európai bevándorlásellenes kormányok össztűz alatt állnak, és fognak állni a jövőben is. Vannak akik azt szeretnék, ha Magyarországot elárasztanák a migránsok, és átalakulna számos nyugat-európai nagyvároshoz hasonlóan – fogalmazott.

Én ezt nem kívánom Magyarország számára. A saját gyermekeimnek sem kívánom, (...) ahogy a gödöllői fiataloknak sem kívánom, hogy olyan világban kelljen élni, amelyet alapvetően a migránspolitika és a bevándorlás határoz meg

- húzta alá a miniszterelnök, kiemelve: tudnia kell a magyaroknak azt, hogy ez nyílt és közvetlen veszély, és nem egyszerűen csak a biztonságunkat fenyegeti, hanem van pénzügyi következménye is.

Kitért arra is, hogy Ausztria és Németország is nehezen birkózik meg a bevándorlás problémáival, pedig azok a világ leggazdagabb országai. Magyarország ezt a terhet nem bírná el – mutatott rá.

Vagy családtámogatás van, vagy bevándorlópolitika – a kettő együtt nem megy

"Hiába vannak terveink mondjuk Gödöllőre, a pénzt vagy erre költjük, vagy arra, hogy bevándorlóországot kell felépíteni a migránsoknak" – fogalmazott. Vagy nyugdíjat emelünk, vagy a migránsokra költjük a pénzt, vagy családtámogatás van, vagy bevándorlópolitika van – mindent nem lehet megvalósítani – mondta.

Orbán Viktor szerint ezért azt a pénzt, amit egy rendbe tett gazdaság képes előállítani, inkább a magyarokra, a magyar fiatalokra, magyar nyugdíjasokra és magyar településekre kell költeni, és ne idegenből ide érkező migránsokra, bevándorlókra. Álljunk tehát ellent, védjük meg Magyarországot, legyen nemzeti kormányunk, amely kiáll az ország mellett – mondta Orbán Viktor, hozzátéve, hogy ez a választás tétje.

Rámutatott arra is, hogy a nyugat-európai országokban, különösen a nagyvárosokban, megnőtt a bűncselekmények száma, főleg a nők ellen elkövetetteké. "Nem látom be, miért kellene nekünk ilyen jövőt választani" – mondta a miniszterelnök. Magyarország biztonságos, rendezett ország – húzta alá.

Elindulhat a gödöllői uszoda kivitelezése

Gödöllőről elmondta, hogy a vitáktól függetlenül a kormány az önkormányzat által felhalmozott mintegy 8 milliárd forint adósságot levette a város válláról, és az elmúlt években 7-8 milliárd forint fejlesztés érkezett a térségbe.

Gödöllőt fontosnak tartották eddig is és ez a jövőben is így lesz – hangsúlyozta, hozzátéve: mindehhez kellett Vécsey László, a térség országgyűlési képviselőjének a munkája.

A képviselőt méltatva azt mondta, hogy a nehéz pillanatokban lehetett rá számítani. Az új gödöllői uszoda – ami versenyuszodaként is megállja majd a helyét – megépítése is a képviselő közreműködésének eredménye, a létesítmény kivitelezése a választások előtt elkezdődhet. A tervezett uszoda helyszíne mögött van állami földterület, ami lehetővé teszi a fejlesztés második ütemében egy jégcsarnok kivitelezését is – jelentette be Orbán Viktor.

(MTI)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Amit ti végig fosztogattok, ott már nincs mit rabolni
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Amit ti végig fosztogattok, ott már nincs mit rabolni
RonaGyuri
nem Viktor a te gátlástalan paraszt-suttyóságod nyomja az országot! =))
cs.n.
"A paranoid zavar vezető tünete a jól rendszerezett, sokszor gondosan kidolgozotttéveszmék ill. téveszmerendszerek fennállása, melyek között belső logika érvényesül, és amelyek igazságtartalmában, valóságosságában a személy megingathatatlanul hisz. Ezek a téveszmék sohasem bizarrak, emiatt gyakran hihetőnek tűnnek, annál is inkább, mert a betegek sokszor magas érzelmi hőfokon, nagy meggyőző erővel hangoztatják kóros gondolataikat."

www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/paranoia/

De ne aggódjon miniszterelnök, ugyanitt azt is írják, hogy kezelhető.
Klubtag
"Vagy családtámogatás van, vagy bevándorlópolitika – a kettő együtt nem megy."
Ennek a senkiházinak még a kérdésfeltevése is hazug, mocskos, torz személyiségre utal.
Tedd úgy fel: vagy családtámogatás, vagy stadionok, kisvasutak, milliárdos vagyonok az arra kiszemelteknek, földrablások a soha nem gazdálkodóknak, köz-világítási tendernyerések a dilettáns, de hasonlóan romlott családtagoknak, meg még egy kis szállodaipari vagyon és térnyerés, kastélyok a drága mamának, jachtok, repülők az ultratehetséges gázszerelőknek, fociklubok a ME strómanjainak, adómentes casino-biznisz cserébe a gané módon besöpört médiabirodalom gurujának, stb., stb., stb...
Oktatásügy, egészségügy, kultúrpolitika, még nagyon sok támogatási célt lehetne kijelölni, ami elől ez a haramia társaság folyamatosan elszivattyúzza a forrásokat...
Nem kellenek ehhez migránsok...tudtommal nem is ingyen, kizárólag a saját gazdasági eredmények terhére kellene bevállalni...
Egyébként OV nem kell szégyenleni, hogy ilyen súlyos ellenérzéseid vannak (hála nektek) sokak éreznek így még akkor is, ha eddigelé nem volt személyes tapasztalatuk - csak könyörgöm ne hazudozzál össze-vissza...az eddigi propagandátok is éppen elég félelmet és gyűlöletet indukált és fertőzte az emberek lelkét.
Eladott Ország
A fidesz nevű kleptokrata bűnöző bandánál, nagyobb csapás nem kell az országnak.
Csizmás Kond
...ha másképp nem okulnak csak azokkal kéne fizettetni akik akarják..mindenkit felkérni név szerint , kell migráncs nem kell migráncs.
papa.49
Azt mondja belerokkanna az ország, te szerencsétlen hülye az Unió mindent fizetne, minden menekültre fejpénzt adna, ja azt nem tudnátok ellopni, hát ez igaz és itt van az eb elhantolva !!!
A másik elindulhat az uszoda kivitelezése, MIKOR 2100 ban ???
Bármit ígérsz is mindig megfogom kérdezni MIKOR LESZ FELÚJÍTVA KECSKEMÉT BELSŐ ÚTHÁLÓZATA 2016 NYARÁN ÍGÉRTED MEG TETŰ, ÉS EGY KAPAVÁGÁS NEM TÖRTÉNT AZ ÜGYBEN !!!
mackoka46
Beismerte, hogy kirabolta a kasszát, és egy váratlan kiadás gondot okoz.
nihil
HAZUDSZ GECI !!!
MEGINT !!!
ÚJRA !!!
ÉS ÚJRA !!!
ÉS ÚJRA !!!
ÉS ÚJRA !!!

Rengeteg pénzt kapsz utánuk, de, te mégis hazudsz.
Befogadod őket, és felveszed a pénzt utánuk.
Ez mit jelent?
Egy kurva vagy, aki pénzért csinálja!
Commenter
Hát ha valaki agyonnyomja az országot értelmetlen szélmalomharcával, a minusz iq-s bel, kül, és társadalom és pártpolitikájával az pont TE vagy. És még mindig fullba nyomod a kretént, még mindig őrült pörgéssel járod a pávatáncot. Pávának képzeled magad, de csak egy kivénhedt, hiteltelen,szánalmas, köpönyegforgató kopaszodó dögkeselyű vagy.
verőce21
Nincs is szükség itt Magyarországon egyetlen muszlim "menekültre" sem!
Vannak bőségesen "rejtett munkaerő" tartalékaink, igaz, 600 éve nem tudnak beilleszkedni, de legalább keresztény hitűek.
Amíg a 82 országból érkező "szír menekültek" sohasem válnának kereszténnyé.
kereső
@verőce21: mint ahogy ezek az urak sem válnak kereszténnyé-bármennyire is hangoztatják.
verőce21
@kereső: (15:38) Úgy tudom már azok! Keresztények.
Te mit hallottál fiam?
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"csak azokkal kéne fizettetni akik akarják.."

Te elbaszott picsája a világnak, a büdös román fityeszeseket ki pénzeli? Ki adja a pénzt a hazaáruló mocskos szavazataitokra?
Csak az agyatlan kerge birka nyáj?
Lófaszt! A magyar adófizetők, te nyomorék kretén!
staro2
Remélem ügyvédre tettél félre viktor !
kereső
@verőce21: azok, szavakban.Különben nem,csak "ájtatós manók és sáskák " gyülekezete.
Sámannus
Nagyokos a cigányoktól könnyű lopni, mert segítitek Aladárt, de fostok a migráncsoktól mert azoknak ki kell adni amit az Unió ad, és kiröhögnek benneteket. Ennyi bajotok van csak. A hazugság nyilvánvaló, a nyilvánosság számotokra bukást jósol.
1bitang
@Sámannus: Így volt '45-ben is. A németek minden használhatót vittek, a "felszabadítóknak" csak az emberek maradtak. Azokat vitték dolgozni.
Borsodi
@Sámannus: Félnek a tolvajok,a migránsoktól mert azokat nem tudnák hülyére venni! A fidesz tudjuk körbevették magukat Mészárosfélékkel,és a hülyébbnél hülyébb szavazókkal,akiket megvesznek kilóra[Tojás krumpli Erzsébet utalvány,közmunka] Fenyegetés
www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4
vadsanca
"Magyarországot agyonnyomná a migránsok pénzügyi terhe" Elsősorban Téged.
kokopelli
@vadsanca: ..körösztkérdés!Mennyi maradna az immigrans-okra,ha "ezek"
ebben a tempóban lopnának tovább? ..vagy bevándorlókra nyomhatnák a költ-
ségek sokszorosát,természetesen "bianko"? A vejkó úgyis le fog épülni...!?
quadrocopter
Megint hazudik az orosz bérenc ego-vezérelt büdösbogár!
lusta
Akkó az hogyan is löhöt, hogy a MOL Palkonyán hindu, vagy török, vagy maláj, na ezt nem tudja konkrétan senki, gazdasági bevándorlóknak konténer várost épít? Hernádi havernak löhöt?
quadrocopter
@durbincs: Miről gügyögsz megint szellemi nanométer?
Megkezdted a portaszolgálatot?
quadrocopter
@durbincs: Gyenge vagy csicska,mintg laposelemben az erősáram!
Miről gügyögsz megint szellemi nanométer?
Megkezdted a portaszolgálatot?
quadrocopter
@durbincs: Gyenge vagy csicska,mint laposelemben az erősáram!
Miről gügyögsz megint szellemi nanométer?
Megkezdted a portaszolgálatot?
A szőrszálak csiklandozzák mélg a szádat?
terlasz
Tízezer? Orbán már húszezernél tart, amit önként jópénzért bevállalt.
Desischado
@Commenter: Kérlek szépen, ne sértegesd a dögkeselyűket, azok nagyon hasznos állatok, ők végzik az egészügyi tisztogatást. orbán ezzel szemben csak egy rühes parazita.
A migráns témánál nem tud mással előjönni? Max, a birkák még talán beveszik.
justhpeter
A mérhetetlen lopkodás nyomja agyon az országot, hiszen jóval többet loptok naponta, mint amennyibe a kvótamigránsok kerülnének az uniós támogatáson felül.
papa.49
Szerki ezt a valamit mikor lesztek hajlandóak kitakarítani az oldalról ?
Csak és kizárólag sértegetni tudja a többieket !
Kikérem magamnak amiket irkál, én itt születtem, itt dolgoztam le az életem, hogyan jöhet ahhoz egy valaki, hogy ezt megkérdőjelezze, ez nem fér bele a moderálási elveitekbe!
kokopelli
@quadrocopter: ...miért foglalkozol a román hallal! Qrvára kiismeri magát a kukákkal,
meg a külföldiekkel!Kétkukás kéglije lehet klotyóval?ß@r helyesírása van,mivel a barom-
ságaival fedi le azzal! Dyslexiás a szerencsétlen!..neki is kell élni valamiből!A paraziták
is élnek a gazdin! Ő az orbánékon él!!
Nessy
Minket Orbán baromságai nyomnak agyon! Kamatostól visszafizetendő kötvények, orosz, kínai adósság, határon túli támogatások boldog - boldogtalannak a voksokért, felesleges építkezések stb,stb...
Eladott Ország
Nagy a baj, nem kicsit. Nem csak az, hogy egyre primitívebb sablonokból összetákolt semmitmondó beszédeket olvas fel a vezér, hanem annak a nagyon primitív üzenete a baj. Az uszítás mindenki – liberálisok, civilek, önkéntes jogvédők – ellen országon belül és uszítás az Unió ellen. Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is kész önző fasz talán még soha nem csimpaszkodott ennek a nyomorult országnak a trónjába. Mindezt a hazaszeretet álcája mögé bújva. Félelmetes, ami most történik. A melldöngető nacionalizmusba oltott háborús pszichózis soha a büdös életben nem vezetett még semmi jóra. Most sem fog.
tudode
Nem tudni, hogy a KORÁN, úgy mint a TÍZ PARANCSOLAT tartalmazza-e azt, hogy NE LOPJ (rabolj), de a VILÁGHÁLÓRA 2018. március 9-én feltett NYILATKOZATA azt sugallja, hogy ő már olvasta:
.
Közzététel: 2018. márc. 9.
------ Orbán Viktor: "Újra kellene olvasni a Koránt"
www.youtube.com/watch?v=TXIXeZ9emlk
.
Annak tükrében, hogy a HOSSZÚ BARÁTSÁG ALAPJA A PONTOS ELSZÁMOLÁS, tartozik a társadalomnak azzal, hogy MIÉRT IS VOLT/VAN szüksége/gük a TISZTES TISZTELETDÍJUKON, és az ingyenes juttatásaikon felül a KÖZ VAGYONÁBÓL VALÓ csipegetés (lopkodás) RABLÁSNAK "is" beillő "önhatalmú" KÖZVAGYON elkobzás!
kokopelli
@F_Viktor: tegnap 15:43
...meg kellene kérdezni az EU-s lakósságot,hogy szüksége van-e Magyaro.-ra
a Zorbánnal! Mi jöhetne ki a kutatásból!Fizesse az a magyar költségeket aki
"Igent" mond!
Nem kellene egy nap sem ahhoz,és..."Agyő kis füstös gárdahadnagyom!"
F_Viktor
@kokopelli: Nyugat-Európát csak 5 éve járom, előtte zömében Afrikában és keleten dolgoztam, így nem tudom 10-20 éve milyen volt a magyarok megítélése az EU-ban.
Ebben az 5 évben azt vettem észre, hogy a német nyelvterületű országokban, Franciaországban és Svédországban sokat romlott.
Egyre több cikk jelenik meg a magyarországi korrupcióról, ami sokkal jobban eljut a lakossághoz, mint pl. a kormány Brüsszelezése, vagy, hogy orbán putyler tenyeréből eszik.
Ezt a korrupciót pedig ráhúzzák a magyar emberekre is, nem csak a kormányt okolják.
kokopelli
@F_Viktor: ...nem csak a magyarországi emberekre,hanem a magyarul beszélő romá-
niából,szlovákiából ill.szerbiából áttelepültekre is azzal a kérdéssel,hogy "mi van a főnö-
kötökkel az Orbánnal?! Természetesen tiltakoznak,hogy az Orbán nem az ö akárkijük,
de úgy veszem ki hogy a magyaro.-i magyarok sem kommentálják máshogy! Melóznak
mert azért vannak kinnt ,"a többi meg az őrszobán maradt!"
anka
Már a lelexart zoknid is nagy teher az országnak!
görbetükör
Ja, persze, mert az erre kapott Eu-s pénz már rég másra lett használva.
Tolvaj banda. :(
kokopelli
@durbincs: nincs időm!Anyádat nyomják a pult mögött a sörszállíatók! ;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.