Vadonatúj, de mégis megszokott taktikával kampányol a Fidesz: most egy hazug körlevél terjed a fideszes körökben. Kétségbeesett próbálkozás. Újabb, még alattomosabb propagandaanyag terjed a fideszes körökben, ott, ahol már szinte Istenként tisztelik És imádják Orbánt. A propaganda-körlevél lényege az ellenzék minél jobban befeketítése, és rengeteg, teljesen alaptalan hazugság terjesztése, lényegében viszont az egész a félelemkeltésre épül. Ismét alattomos, aljas, hazug és szánalmas taktikával próbál a Fidesz nyomulni, így, hogy tudják, hogy most már tényleg a vesztük közeledik. A fideszes körökben terjedő körlevél többek között azt írja, „az ellenzék, győzelem esetén már májusban elkülönít 30 milliárd forintot a befogadásra váró menekültek lakástámogatására és a pénzből 2700 lakást vásárolnak az ország 24 nagyvárosában”. Ismét aljas taktikával kampányol a Fidesz Vadonatúj, de mégis megszokott taktikával kampányol a Fidesz: most egy hazug kör levélhez folyamodnak, amit fideszes...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Miből különítenek el, amikor üres a kassza ?
F_Viktor
Van olyan rész, ami nem hazugság. Mint pl. Paks II.
quadrocopter
Szenvednek, kínlódnak, ötletelnek, fosnak remegnek, félnek, rettegnek és még akiben parázslana a hordaimédat, már csak azért sem szabad rájuk voksolni, mert hülyének nézik azokat, akiktől várnák a támogatást, ugyanazt teszik, mint már 8 éve folyamatosan, megvezetnek rémisztgetnek, pofátlanul hazudoznak, mert szenvednek, kínlődnak, ötlegelnek, fosnak, félnek, rettegnek egy tiszteségesebb, elszámoltatós, becsukós demokráciától!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.