Hétrendbeli rágalmazásért, közbizalom elleni bűncselekményért és zaklatásért ítélték el Svédországban azt a nőt, C-t, aki a magyar közmédiában azt állította: azért jött vissza Svédországból, mert ott nagyon rossz a közbiztonság.

Forrás: index.hu
Feltöltő: nihil
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@dr. prédikátor: a fideszkommentelők foschnak az irígységtől,hogy az átkozott
nyugaton élő lakósok olyan dolgokat engedhetnek meg maguknak a munkájuk
után kapott javadalmazásukból,amiről a postkomcsi orbánnyaloncok csak ál-
modnak! Mindenki saját sorsának a kovácsa!Sajnos a lakósságot is azok a ß@r-
alakok zsebelik ki,akik még 1989 előtt is hirdették az igét!...vagy azok porontyai,
rokonai,komái,földiei...!
36
Volt a náci-fasiszta diktatúra és terror, faji alapon gyilkolt: Erről lehet, sőt kötelező beszélni.

Volt a bolsevik-kommunista diktatúra és terror, ami ideológiai alapon gyilkolt: Erről már annyira nem lehet, vagy illik beszélni manapság.

Van a liberális-migráns terror, ami vallási és kultúrális alapon gyilkol: erről már csak büntetés ellenében lehet, ha mer valaki beszélni.

Rohadtul nagy baj van emberek!
quadrocopter
Igaz hun hordamenyecske, már csak annak kéne megtudni valós okát, hogy vajon mi elől osont haza?
quadrocopter
A You Tube-on találtam ezt a hsz.-t!

"Stockholmban elek es ebbol semmi nem igaz. Remelem nem adtok ennek az interjunak krediteket. Jo magam sem vagyok welcome refugees parti, am ez szemen szedett hazugsag. A holgy egyebkent milliardos, aki francia-orosz-magyar gyokerekkel rendelkezik,tehat nem magyar-sved. Svajci,amerikai es ausztral erdekeltsegei vannak. Az interju tartalmat,idoziteset es a no hatteret rakjatok ossze..."

Meg ezt is ugyanott:

"Az is érdekes, hogy a hölgy közösségi oldalán egyetlen Svédországhoz köthető személyt, közszereplőt, intézményt, és úgy semmit sem követ, ellenben számos Fideszes és KDNP-s politikus oldalát kedveli, és tagja az „Orbán Viktort miniszterelnöknek 2018-ban” csoportnak. Ettől függetlenül nem az a baj, hogy a hölgy hosszú ideje Magyarországon él, az sem baj, hogy segíti azt a pártot amelyikben hisz, ezt is megtenné bárki! Amit kifogásolok, hogy azokat viszont hülyének nézik, aki megnézi ezt a riportot. UI.: Minden tiszteletem a hölgyé amit a kutyák és az állatok megmentése érdekében tesz régóta! Természetesen nem Svédországból!
A hölgy 40 év után jött el Svédországból és 43 éves. Akkor 3 éve legalább itt él. A riportban azt mondja az utóbbi 3-4évben durvult el a helyzet. Honnan tudja? 3évig miért nem beszélt erről? 1x azt mondja hazajött mert Magyarország a második otthona. Másszor úgy fogalmaz, hogy Önök, magyarok... Mi nem tudunk a tegnap lelőtt férfiakról, de ő igen? Nem is élt már ott tegnap :)"

Birkák! Ez a hamis mutatvány is megbukott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.