A TV2 Tények ma esti adásában "leleplezi", hogy Gyurcsány Ferenc gyerekekkel plakátoltatja ki a várost. Minden forrást nélkülöző írás! A Habony-Vajna Művek egymás kezéből eszik. A Ripost online kiadásában hétfőn 10:30-kor megjelent egy cikk, miszerint: Kis­gye­re­kek­kel pla­ká­tol­tat Gyur­csány, zsebbe kap­ják a pénzt! Ennek a „történetnek” a megfilmesítését már este 6 órakor láthatjuk a TV2-ben. A minden forrást nélkülöző „cikk” szerint „Több he­lyen is fel­buk­kan­tak a Gyur­csány-párt által fel­bé­relt gye­re­kek, rá­adá­sul is­ko­la­idő­ben…”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Bruhahahahah...hihihihi...Habony mese idióta Vajnáknak!
Kínban a horda!
nyanya001
Sz@arban a fidesznyik banda ?
Hazudtok reggeltől reggelig ?
namihami
Egyszer már láttunk egy olyan embert, akinek a szomszédja együtt ivott a kocsmában egy olyan valakivel, akinek egy Timbuktuban élő unios bevándorló mesélt egy afrikai migráncsról...és így tovább, jó hosszan..., aki látta is ezt a Gyurcsányos-gyerekes plakátot.
Kb. ennyi mára a hitele a fidesz-médiának.
bencemacska
A Fidesz pofátlanságnak, hazugságnak nincs határa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.