Pontosan koreografált, udvarias rendben táncolták körül egymást oktatási ügyekben a miniszterelnök-jelöltek. Kivéve Orbánt. Nagy egyetértésben fikázták a jelenlegi oktatási rendszert, és röpködtek az ígéretek is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, a cikket jegyzo firkaszlany kis faziskesesben van...

Az a 3 miniszterelnokjelolt, aki eljott a meghivasra, miert vitatkozott volna egymassal? Hisze n mindharman ugyanazt gondoljak es valljak:
Az oktatas ma Magyarorszagon az egeszseguggyel egy szinten a leheto legnagyobb problema!
Igazi vita csak akkor lett volna, ha ez a 3 ember megkerdezheti a Conductort, hogy megis mi a f@szt akar elerni oktatasugyben?
Lett volna vita, es kedves Munk Veronika ez nem "udvarias korbetancolas " volt, hanem velemeny egyeztetes es -kinyilvanitas...
Sokat kene kiskegyednek meg Havas tanar ur ujsagiroiskolajaba jarni, hogy ujsagirokent aposztrofalhasd magad...
namihami
Hitte bárki is, hogy el fog menni? Oda, ahol nem a vattaemberei vannak? Ahol nem ő adja le a spontán kérdéseket? Ahol nem tapsolnak neki 2 mondatonként? Ahol egy soros- vagy gyurcsány-poén nem fakaszt orkánszerű kacajt? Akiknél a migráncs szó nem okoz orgazmust?
Hát mégis, ilyen helyre miért menne?
relatív
Minden törvénykezésük, magatartásuk miatt IS, de a mostani kampánypan tanusított - a néptől, más véleményétől való irtózás, elhatárolódás - mindenféle kiközösítő hazugságokon alapuló gőgős elhatárolódásuk maximális okoot szolgáltat a regnáló leváltására, mindenképpen !

Látható, hogy az országot képtelenek vezetni, külföldi lejáratásunkban viszont jeleskednek minden szinten, alkalommal !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.