Együtt vonulnak meghallgatni Orbán Viktor ünnepi beszédét.

A nemzeti ünnepen egyesül a Fidesz és a Békemenet
Fotó: Rosta Tibor/MTI

A Fidesz arra kéri támogatóit, menjenek el március 15-én, déli 12 órára a Bem térre, ahonnan együtt vonulnak majd át a Békemenet résztvevői a Margit hídon át az Országház elé, ahol 14 órától Orbán Viktor mond ünnepi beszédet – jelentette be Hidvéghi Balázs, a párt kommunikációs igazgatója.

Legyünk minél többen, mutassuk meg, hogy sokan vagyunk, akiknek Magyarország az első

– mondta Hidvéghi Balázs.

A kommunikációs igazgató szerint a Békemenet a múltban már többször bebizonyította, hogy képes hatalmas erőket mozgósítani. Most is erre van szükség – tette hozzá.

„A mi erőnk az összefogásban van, ne engedjük, hogy a széthúzás és a rombolás győzedelmeskedjen. Legyünk ott minél többen, mert nekünk Magyarország az első”

– zárul a közlemény.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rohács1926
@nyanya001: ma, 09:34
Igen, sokan. Közpénzből; fizetjük mi is.
Commenter
@nyanya001: @nyanya001: mindez a magyar adófizetők pénzén és annak az EU-nak a pénzén amit folyamatosan ócsárolnak. Remélem jövőre már nem rondít bele a nemzeti ünnepbe ez a fizetett agymenet. Békemenet? Hát, a nevük is egy nagy paradoxon, egy vicc...inkább gyűlölet-menet a zorbánimádat nevében. Vajon az ingyen buszoztatáson és kaján kívül mennyi lehet a napidíjuk/óradíjuk. Fárasztó ám így menetelni. Az hogy komplett hülyét is csinálnak magukból és egy olyan ember és kormány mellett állnak ki, akivel a civilizált Európa már szóba se áll, és ezáltal lejáratják az amúgy is nehéz ha nem krízishelyzetben levő országot is, már egy másik történet.
nyanya001
@magyarbakancs: Lesznek savas bácsik is... aztán saját magukat fogják provokálni
pár fizetett gazemberrel.
Nessy
@Commenter: Van az a pénz! Tudod hány szó lesz a "márciusi ifjakról"? Egy sem, vagy ami lesz, annak annyi köze lesz az 1848-s szabadságharchoz, mint a hokedlinek a nokedlihez! SEMMI!
Commenter
@Nessy: Jaj ne! Az is elég volt már amikor kordont bontottak, betelepedtek oda, borozgatni, pörköltet enni, sátrazni tüntetés címén. Szemétdomb maradt ott utánuk amikor ráuntak a parlament előtti piknikre. A trágyadombot azonban nem ők takarították el hanem a közpénzből működő köztisztasági vállalat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.