Az április 8-ai választás alapvető tétje az, hogy bevándorlóországgá válunk vagy magyar ország maradunk – hangsúlyozta hétfő esti erzsébetvárosi fórumán Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője.

Deutsch: a választás tétje az, hogy magyar ország maradunk-e
Fotó: Facebook/Deutsch Tamás

Azt mondta, hogy 1990 óta szinte valamennyi parlamenti választás sorskérdés volt a magyar nemzet számára.

"Az az alapvető kérdés, hogy mi, magyarok, tudunk-e annak érdekében tenni, hogy az évszázadok óta kialakult, számunkra biztonságot teremtő európai életformánk megmaradjon (...), az a keresztény életformánk és életminőségünk, amely teljesen természetes módon alakítja a hétköznapjainkat"

- fogalmazott. Hozzátette: ha ez nem sikerül, arra az útra lépünk, amelyre rossz politikusok az Európai Unió tagállamainak jelentős részét terelték.

A fideszes politikus szerint vannak olyan uniós tagállamok, ahol felelőtlen politikusok úgy döntöttek, beengednek százezres nagyságrendben illegális bevándorlókat, most pedig azt szeretnék, hogy "a saját hibájukból, rossz döntésükből előálló nehéz helyzetet terítsük szét az Európai Unió országai között", akár az uniós alapszerződéssel ellentétesen.

Mint mondta, térségünkben ma Magyarországra nehezedik a legnagyobb nyomás annak érdekében, hogy – a lakosság elsöprő többsége által támogatott és igényelt politikát megváltoztatva – fogadja el a felső határ nélküli, kvótaalapú betelepítést.

A példátlan nyomásgyakorlás ellenére "hallgatunk a józan észre" – jelentette ki.

Deutsch Tamás szerint nehezen dönthető el, hogy az EU intézményeinek és vezetőinek "őrült elképzelései" vagy az ENSZ-ben megfogalmazódó migrációs egyezménytervezet elfogadása jelent nagyobb veszélyt Magyarországra. Megjegyezte, hogy az utóbbi dokumentum alapjoggá tenné az illegális migrációt.

Mintegy kétszáz ember előtt a politikus arról beszélt:

a "sokszínű ellenzéki összeborulás" képviselői Magyarországon "nincsenek érdemi döntési helyzetben", így abból tudható, mit tennének hatalomra kerülésük esetén, hogy miként szavaztak európai parlamenti képviselőik Brüsszelben.

Ők pedig, tette hozzá, minden esetben támogatták, hogy Magyarországot elítéljék a déli határon felhúzott kerítés miatt vagy annak lebontását követelték, és támogatták az áttelepítési kvóta bevezetését, a migráció könnyítését. Világos és egyértelmű, hogy ha ezek a pártok döntési helyzetben vannak, akkor milyen álláspontot képviselnek – jelentette ki a fideszes EP-képviselő.

Hangsúlyozta, a nehéz helyzetben lévőket nem Európába kell telepíteni, hanem abban kell őket támogatni, hogy hazájukban javuljon a helyzetük, amint a magyar kormány teszi ezt a közel-keleti keresztényekkel.

Deutsch Tamás szerint

szégyellheti magát minden európai vezető, "aki a szolidaritásról papol", miközben egyetlen fillérrel sem járul hozzá a határkerítés eddig 140 milliárd forintos költségeihez, ugyanakkor a megépítése miatt fejlesztési forrásokat vonna el Magyarországtól.

Mint mondta, a migráció kérdésében a visegrádi országok ugyanazon az állásponton vannak, mint Magyarország, az unió legalább tíz tagállama, ha teheti, hallgat a kérdésben, ha nem, akkor "felmondja az uniós migránssimogató mantrát", odahaza pedig azzal ellentétesen cselekszik.

Láthatóan nem vagyunk egyedül – fogalmazott a politikus a fórumon, és arra bíztatta hallgatóságát, hogy szavazzanak a Fidesz-KDNP jelöltjeire, győzzenek meg ugyanerről és vigyenek el magukkal voksolni bizonytalan szavazókat, március 15-én pedig menjenek el a Békementre.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ez valoban nagy kerdes, ilyen nevvel es ilyen kulsovel?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Ezzel a névvel, inkább hallgatnék. Nem szólalnék meg, mert nem vagyunk egyformák. Mert az őseid bizony messziről jöttek. Te meg ma magyar vagy. Az, mint mindenki, aki valamiért itt maradt, és "magyar" lett. Nem miattad, a többiek miatt tisztelem a veled egyező vallásúakat. Névsort nem írnék. Tudhatjuk kikről van szó.
nihil
Te baromarcú félszerzet!
A magyarok a 150 éves török megszállás alatt is megőrizték a magyarságukat, a keresztény hitüket.
Az egész magyar történelem egy bullshit - és alapvetően az országot irányítók miatt.
Most is magyarok legnagyobb ellensége a saját kormánya !!!
A magyar ember tök normális lenne, ha békén hagynák, és nem basztatnák őket állandóan az olyan büdös gyökerek, mint pl te, meg a gazdád!
Borsodi
Elég volt Tompika belőletek Tapasztaltuk milyen ha Magyarországot Roma miniszter vezet.
https://www.youtube.com/watch?v=hH3ZvmH_v48...
https://www.youtube.com/watch?v=7C5V-30rIjs&t...
Zsarolás,fenyegetés félelem keltés!
lusta
˝Elkészült a kétsoros kerítésrendszer második kerítése a magyar-szerb határ teljes, 155 kilométeres hosszán - írja az MTI.˝
Mindez ugyi eddig 140 milliárd forntba került, ami olyan 900 millió kilométerenként.Januártól, jönnek a választások beindult a nagy béremelési láz.
Folytatódnak a béremelések: már félmillió felett keres egy egyetemi tanár. Ez nem más, mint a kerítés kilométere 1800 egyetemi tanár bérére lenne elegendő. Nézzük akkor egy kicsit másképp. Az egészségügyben is béremelésre kerül sor. ˝Balog Zoltán elmondta, a mostani döntés 80 ezer szakdolgozót érint, költségvetési vonzata 19 milliárd forint.˝ Ez kb. 21 km kerítés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.