Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke igen komoly ígéretet tett a nyugdíjasknak, ha kormányra kerül... A DK miniszterelnök-jelöltje szerint egy nagyszülőnek semmi sem pótolhatja a személyes találkozást külföldön élő gyerekeivel, unokáival. A DK azt szeretné, hogy évente kétszer minden nyugdíjas kedvezményesen utazhasson Európában élő családtagjaihoz. Ezért kormányra kerülésük esetén létrehoznának egy vonatra és buszra érvényes európai utazási kedvezményt, amelyet évente két alaklommal, megfizethető áron lehetne igénybe venni, hogy a Magyarországon élő rokonok elutazhassanak a valamely európai országba kivándorolt hozzátartozóikhoz:

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hallottam mar idosebb - mar nyugdijas koru, de fiatalos - nagymamatol, hogy kimenne Londonba a lanyaekhoz, ahol 2 unoka van. Az egyik mar oda szuletett. De nem nagyon tudja megoldani, mert a nyugdijbol nem tud annyit sporolni, a fiatalok meg nem tudnak hazarepulni a ket picivel...
Ez az akcio sokat segithetne rajtuk...
namihami
És egy stadion árából akár a business-class is kijönne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.