A miniszterelnök az elmúlt nyolc év legfontosabb eredményének a jövő iránti bizalomépítést tartotta, hozzátéve, ez a kormány és az emberek közös sikere, amit április 8-án meg kell védeni. A kormányfő arról beszélt, a magyar pesszimista nép hírében állt, most azonban „kigyógyulófélben vagyunk ebből”, nem hittük, hogy lehet jövőnk, a nagy tervekről pedig mindig azt mondtuk, …

(Forrás: magyaridok.hu, karma1 által)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tudom, magyar idok,... De muszaj volt betennem ezt a cikket, mert ilyen heroikusat meg nem mondott a potrohos...
Ezutan a kijelentes utan kellene nagyon gyorsan kihivnia GYurcsanynak, Karacsonynak, Vonanak egy nyilvanos vitara...

Ha mar ennyire vallalja a csatat... A pocakos tabornok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Ennek az embernek most már ideje lenne egy rendes védőügyvédet megnevezni !!!
cikicakk55
@verőce21: március 13:14:18
Hol él itt a magyar nép biztonságban? Milyen biztonság már az,ahol az embereknek választaniuk kell,hogy eszenk,fűtenek,vagy kiváltják a gyógyszereiket. Lehet,hogy te nem tudod,mert egészséges vagy,nem kell gyógyszereket szedned,de az életmentő gyógyszerek nagyon nagy részét kivették a támogatásokból,vagy ha nem,akkor talán 10%-ot támogatnak rajta. Páromnak agyműtétje volt,parkinsonos,én epilepsziás,pánikbeteg,és sajnos rákbteg is vagyok.kettőnk gyógyszere Orbán tatárdúlása előtt is sok volt,kb 30.000 ft most ugyan ezek olyan 60.000 ft körül lennének.130.000 ft a kettőnk nyugdíja és van egy iskolás gyerekünk. Tudod,nem sajnáltatni akarom magam,mert vannak nálunk sokkal nehezebben élők is. Nekünk legalább nincs közüzemi,banki tartozásunk,stabil a ház a fejünk felett.Eddig még megoldottuk,hogy nem váltjuk ki a gyógyszereinket,csak azt ami tényleg az életünket tartja meg.Hosszú távon ezt nem csinálhatjuk. Nem a migránsoktól félek,mert Ők nem hülyék,hogy nyomorból nyomorba meneküljenek.Orbántól tartok,aki viszont bennünket semmiz ki,pedig mi becsületesen adóztunk és ledolgoztunk egy életet.
cikicakk55
@quadrocopter: Március 13: 14:59
Remélem ezt csak arra a 2,2 millióra érted akik tényleg bedőlnek Orbán hatalmi tébolyának. Én úgy látom inkább,hogy egyre több embernek nyílik ki a szeme és látja meg az igazságot. A kerítés tényleg jó dolog,de ha nem lenne,akkor sem lenne több migráns az országban,csak nagyobb létszámban csörtetnének keresztül rajtunk. A cél nem mi vagyunk,hisz Ők látják,hogy itt a saját népe is nyomorog a vezérnek és Ők pont a nyomor elől menekülnek. Ráadásul kiderült,hogy Ők jóval többet engedtek már be,mint ami ellen 2015-ben kézzel-lábbal tiltakoztak.Akkor 1300 volt a kvóta. Pont annyi,mint amennyit berepülőztettek,csak elfelejtették ezt nagydobra verni. nem is volt érdemes arra a pár napra még itt voltak,mert amint megkapták a papírjaikat,már húztak is el az országból.Nem a migránsok ellen kéne harcolnia,hanem saját korrupt emberei ellen,na de ahol maga a vezér a legnagyobb tolvaj,ott ne várjunk csodát.
verőce21
@cikicakk55: Hosszan írsz, tele vagy panasszal.
"Hol él itt a magyar nép biztonságban?" - erre azt mondom, mindenütt az országban. Orbán egy pénzügyileg lezüllesztett, adósságban úszó országot kapott meg 2010-ben, talán tudatosan azért, hogy újra rendbe tegye. Most a "lezüllesztők" újra bejelentkeztek érte, mindenféle kábító hazugságokkal. Főleg azzal, hogyan gazdagodott az Orbán-klán. Ezeket ne hidd el, mert csak a nép megtévesztését szolgálják, lipsi számtan.
Ha itt valaki megnyer egy pályázatot, mindjárt azt szajkózzák, annyival gazdagodott. Meg ellopta. Azt fel sem tételezi senki közülük, hogy azt a létesítményt meg is kell csinálni abból a pénzből. Csak, hogy azt ellopta. Az ilyen irigy tehetségtelen embereknek ne higgy sohasem! Mert megtévesztenek csak.
Ezek itt dörzsölt párttitkárok voltak, szakszervezetisek, életükben nem dolgozott egy sem, csak az intrikából éltek. Nem a Te világod! Neked az Ő idejükben is csak a munka jutott! Amíg Ők élvezték a szakszervezeti üdülőket minden évben.

A betegségekből nektek több családra való is kijutott, de a génjei koordinálják az embert. Sajnos ma délután én is megyek egy fiatalkori barátom temetésére, aki a súlyos cukorbetegségéből kifolyólag agykárosodást szenvedett, már négy éve nem is tud magáról, 58 évet élt. És nem Orbánnak tulajdonítom az állapotát, mert mindenki saját magáért felelős elsősorban. Nálatok is az idegállapot okozta a bajokat, napi egy óra séta a friss levegő jobbat tenne, mint itt beállni a lipsi kórusba. Ez rajtad nem fog segíteni.
Emlékszem, már az elejétől olvasgattam a hozzászólásaid, nagyon józanak voltak. De egyre inkább elkábítanak itt a "blogtársaid", azt hiszed az a helyes és igaz, amivel tömik itt a fejeket. Csak maguknak akarnak harácsolni, veled nem foglalkoznának, rájuk nem számíthatsz. Próbáld elhatárolni magad ezektől a kártékony elemektől és inkább irány a friss, szabad levegő!
cikicakk55
@verőce21: Köszönöm a bőséges és kielégítő választ. Sok dologgal egyet értek amit írsz,de sok dolgot látok másként mint te. legelőször is,soha nem az volt a szempont számomra,hogy a környezetemnek mi a véleménye.18 éves koromtól nagykorúnak tartom magam,így most 62 évesen is érzem azt,hogy a saját véleményem,a saját érzéseimet képviseljem. A " blogtársaim" véleménye érdekel,de nem befolyásol. Azért szeretem a propellert,mert itt lehet ellenvélemény k. anyázás nélkül is. Ezt tisztelem a blogtársaimban,de a saját véleményem nem feltétlen azért ugyan az,mert Ők befolyásolnak. A szakszervezeti üdülőt mi is használtuk a Kádár rendszerben minden évben. Volt,hogy 2x is elmentünk egy nyáron. Voltunk 2x a Horvát tengerparton is. Ellentétben a most 21 éves fiammal,aki már a gengszterváltás után 1996-ban született és még nem látta a Balatont.A betegségeinket tényleg nem Orbán okozta,mert a páromé genetikai eredetű én meg így jártam. Az epilepsziámat egy kullancs váltotta ki,mikor agyhártya gyulladás után ezt kaptam örök emlékbe. Azt viszont már Orbán rovására írom,hogy még a foci stadionok gomba mód nőnek ki a földből,addig az ilyen betegséggel küzdő emberek gyógyszerei az utóbbi jó pár évben duplájára nőttek.A Fideszben sokkal több a volt Kádár pribék,mint az ellenzéki pártokban. Nem vagyok libsi,mert sem jobbra sem balra nem húzok.Nincs kedvenc pártom,de az biztos,hogy a 28 év egyik pártjából sem kérek.Nekem a Kádár rendszerben sokkal nagyobb biztonságban volt az életem,mint 1989 óta bár mikor is.
görbetükör
Még egy békés vitát sem mer bevállalni, nemhogy csatát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél