A miniszterelnök az elmúlt nyolc év legfontosabb eredményének a jövő iránti bizalomépítést tartotta, hozzátéve, ez a kormány és az emberek közös sikere, amit április 8-án meg kell védeni. A kormányfő arról beszélt, a magyar pesszimista nép hírében állt, most azonban „kigyógyulófélben vagyunk ebből”, nem hittük, hogy lehet jövőnk, a nagy tervekről pedig mindig azt mondtuk, …

(Forrás: magyaridok.hu, karma1 által)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tudom, magyar idok,... De muszaj volt betennem ezt a cikket, mert ilyen heroikusat meg nem mondott a potrohos...
Ezutan a kijelentes utan kellene nagyon gyorsan kihivnia GYurcsanynak, Karacsonynak, Vonanak egy nyilvanos vitara...

Ha mar ennyire vallalja a csatat... A pocakos tabornok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@F_Viktor: (17:29) Egy mulatságos szamár vagy, nem lehet haragudni rád!
silber13
@verőce21: "...bárkivel vállalom a csaát..." Azt mondják a dakota öregek," mindíg a leghátul vágtató harcos hallatszik a legmeszebbre." Amúgy meg felettébb hasznos a sok függöny a parlamentben! Lehet leskelődni, fülelni. Aztán majd úgy jár, mint Polonius!
bakegya
@verőce21: ti mind -ahogy elnézem- esztek isztok,VÁSÁROZTOK,duhajkodtok,de még a vagyonkájukból is kiforgatjátok a paraszti és szellemi hagyományaikat még mindíg őrizgetni képes(még otthon vegetálni,nélkülözni se rest elöregedő )SZÉKELY KISEBBSÉGET ÉS AMIT A LEGALÁVALÓBBNAK TARTOK ,A HITÉLETÜKÖN KERESZTÜL PÉNZELITEK LE ŐKET magyarul nekifutásból lasszóval prostituálja a magyar kurmányotok orsos vicctor és tőkés lászló által,a többi bitang seggedelmével a székely FÖLD ZEMBEREIT MOZGÓSTVA a gyerekeiket.Kiskoruakkal kampányol a vezér csillaosotok belügyesen de külügyesen mindenképpen,miközben csakkk toll az orbán seggében a SZÉKELY ZÁSZLÓ,pontosan annyi energiával mint a felcsuti foci huszárok közt egy -egy fekete afrikai focista ,vagy a jó arab pharanon "profeszor "több száz milliárdos vagyona,mint jogos öröksége a falopós pityukának.Egyébként AJÁNLHATNÁM BÖJTE ATYA -nem elgiben kiadott- MONOLÓGJÁT IS...e témában ,csakkk neked tisztelettel...-de csakkk a levélszavazásra,bértapsolásra (.IDEÍRHATNÁM A BUSZOK RENDSZÁMAIT IS ,volt mit összegyűjtögetni március idusán megint,mint mindíg jó pár éve lengyel kézen-közön veszitek el az ln NEMZESÉGEM ÜNNEPÉT(de nem teszem,mert azt se érdemli meg a te sötét érzelmileg elvakult agyacskád hogy rád írjak orbán orsos bojtár BIRKÁJA TI NEM CSAKKK A HEGYEK NÉLKÜLI MEDENCÉT,DE A SZÉKELYSÉG MEGMARADÁSÁT IS VESZÉLYEZTETITEK-a harmadik világégést előkészítve ezzel az indulatból lotyogással-mert ez minden csakkk nem NEMZETÉPÍTŐ POLITIKA-EZ BÉKÉTLEN ZSIVÁNYKODÁS,alpári ahogy csinálni képesek vagytok A NARANCSKÖDÖSÍTÉST egy közönséges tolvajpárttal a hátatok mögött!FideSS!!!NÉPPÁRT???@verőce21 : ?-ÉBRESZTŐ!
bakegya
Ennek az embernek most már ideje lenne egy rendes védőügyvédet megnevezni !!!
cikicakk55
@verőce21: március 13:14:18
Hol él itt a magyar nép biztonságban? Milyen biztonság már az,ahol az embereknek választaniuk kell,hogy eszenk,fűtenek,vagy kiváltják a gyógyszereiket. Lehet,hogy te nem tudod,mert egészséges vagy,nem kell gyógyszereket szedned,de az életmentő gyógyszerek nagyon nagy részét kivették a támogatásokból,vagy ha nem,akkor talán 10%-ot támogatnak rajta. Páromnak agyműtétje volt,parkinsonos,én epilepsziás,pánikbeteg,és sajnos rákbteg is vagyok.kettőnk gyógyszere Orbán tatárdúlása előtt is sok volt,kb 30.000 ft most ugyan ezek olyan 60.000 ft körül lennének.130.000 ft a kettőnk nyugdíja és van egy iskolás gyerekünk. Tudod,nem sajnáltatni akarom magam,mert vannak nálunk sokkal nehezebben élők is. Nekünk legalább nincs közüzemi,banki tartozásunk,stabil a ház a fejünk felett.Eddig még megoldottuk,hogy nem váltjuk ki a gyógyszereinket,csak azt ami tényleg az életünket tartja meg.Hosszú távon ezt nem csinálhatjuk. Nem a migránsoktól félek,mert Ők nem hülyék,hogy nyomorból nyomorba meneküljenek.Orbántól tartok,aki viszont bennünket semmiz ki,pedig mi becsületesen adóztunk és ledolgoztunk egy életet.
cikicakk55
@quadrocopter: Március 13: 14:59
Remélem ezt csak arra a 2,2 millióra érted akik tényleg bedőlnek Orbán hatalmi tébolyának. Én úgy látom inkább,hogy egyre több embernek nyílik ki a szeme és látja meg az igazságot. A kerítés tényleg jó dolog,de ha nem lenne,akkor sem lenne több migráns az országban,csak nagyobb létszámban csörtetnének keresztül rajtunk. A cél nem mi vagyunk,hisz Ők látják,hogy itt a saját népe is nyomorog a vezérnek és Ők pont a nyomor elől menekülnek. Ráadásul kiderült,hogy Ők jóval többet engedtek már be,mint ami ellen 2015-ben kézzel-lábbal tiltakoztak.Akkor 1300 volt a kvóta. Pont annyi,mint amennyit berepülőztettek,csak elfelejtették ezt nagydobra verni. nem is volt érdemes arra a pár napra még itt voltak,mert amint megkapták a papírjaikat,már húztak is el az országból.Nem a migránsok ellen kéne harcolnia,hanem saját korrupt emberei ellen,na de ahol maga a vezér a legnagyobb tolvaj,ott ne várjunk csodát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél