A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint ki kell mondani, hogy a migráció rossz dolog, se azoknak az országoknak nem hasznos, ahonnan indulnak, se azoknak, ahová tartanak az emberek. Tuzson Bence erről a Kossuth rádió 180 perc című műsorában beszélt kedd reggel.

Tuzson szerint ki kell mondani, hogy a migráció rossz dolog

Fotó: MTI

Az államtitkár arra hívta fel a figyelmet, hogy eltérőek az egyes államok, régiók érdekei, így "nem biztos, hogy van értelme" egy ilyen globális egyezménynek. Hangsúlyozta azt is, hogy a "migrációbarát tervezet" emberi jogként rögzítené a migrációt, így az bekerülne a bírósági gyakorlatba még azokban az ENSZ-tagállamokban is, amelyek nem írják alá a megállapodást.

A világ problémáit nem migrációval, hanem ott kell megoldani, ahol születtek – fogalmazott az államtitkár az M1 aktuális csatorna műsorában, megjegyezve, az ENSZ-ben zajló folyamat arról szól, "hogy a migrációt törvényesítjük".

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
"Tuzson: ki kell mondani, hogy a migráció rossz dolog"
Igaza van rossz dolog.
De a lopás ,és az ország lenyúlása is rossz dolog.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
""Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár""--ez egy beosztás. A mi Bencénkre írva...
Sok kárt nem tud ott tenni.
magyarbakancs
"Tuzson: ki kell mondani, hogy a migráció rossz dolog"
Igaza van rossz dolog.
De a lopás ,és az ország lenyúlása is rossz dolog.
vladimir putin
@magyarbakancs: várjunk csak.. a lopás szerinte jó dolog,
azért beszél ennyire félre, hogy majd Magyarországra jön 5000 csilliárd arab meg néger,
hogy a képzelt ellenséggel megküzdve megvédhesse a lopást.
magyarbakancs
@vladimir putin: Ezek az indiánosdi korszakból ki léptek ,vagy még mindig játszanak a mi bőrünkre?
quadrocopter
Beszéltél már a kesegyertekről, mmint veszélyesen rossz dologról - csicska?
csipetke
HALLÓ,HALLÓ!!!EZ A LÓ MEGDÖGLÖTT! SZÁLLJATOK MÁR LE RÓLA!!!
Baszki,ezek nem normálisak.Mindannyian tudjuk,hogy ez rossz dolog,mé' kell ezt annyit szajkózni?Mi se akarunk migránsokat,de ettől még sokkal jobban nem akarjuk,hogy a fidesz tovább rabolhassa az országot.Már amennyi maradt belőle.A mi migránsaink,a magyarok,akik külföldre menekültek a diktatúra,és a pénztelenség elől,mert lássuk be,valahol ők is migránsok,de reméljük,ha a rablóbanda eltűnik,és élhetőbb lesz az ország,talán hazajönnek..
peterkelemen
A migráció mindig is volt, van és lesz is amíg a világ világ marad.
peterkelemen
A migráció csak úgy, mint minden más az életben van jó oldala és rossz oldala is, de ezt kijelenteni, hogy a migráció rossz dolog hazug ráadásul az ő szájukból meg nevetséges dolog hisz ők telepítenek be migránsokat folyamatosan.
peterkelemen
Déli határ legfrissebb BMH statisztika. A Magyarországra érkezett menedékkérők számának alakulása január hónapban: 182.

Magyarul Orbánék védik a határt 182 embertől miközben Magyarországon tombol a bűnözés országszerte.

Ehhez még annyit szintén 2018 januári legfrissebb adatok.
- menekültként elismerés: 10
- oltalmazottként elismerés: 86
- befogadottkénti elismerés: 1
Összesen: 97 ergo Orbán 97 migránst fogadott be csak januárban! Miközben azt hazudják, hogy megvédik az országot a migránsoktól, miközben azt hazudják, hogy ide bizony egy sem jöhet. Ennyit Orbánék hazudozásairól.
peterkelemen
Hallod Tuzson! Inkább erről beszélj : Orbán a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázat ma Magyarországon! Még soha nem esett át nemzetbiztonsági átvilágításon! Orbán tömény hazugságai a migránsokról: Szerte Európában tevékenykednek olyan szervezetek, amelyek támogatják és szervezik a bevándorlást. (Válasz: Európában már réges-régóta vannak menekülteket segítő szervezetek és egyházak is kivéve az Orbán vezette Magyarországot, ahol még az egyházak is menekültellenesek.) Magyarországra ez különösen igaz, többek között azért, mert bevándorlási frontország vagyunk. (Válasz: Hazugság. Nem vagyunk frontország. Csak az idén az Európába irányuló menekültek száma 60 százalékkal csökkent. A magyar-szerb határon már alig vannak menekültek.) Nem csak hazánk, hanem Európa határait is védjük. (Válasz: Hazugság. Egy 175 km-es kerítés eleve nem védheti meg Európát semmitől és senkitől sem. Ráadásul Európa határa nem Magyarországon van. Ezt illene tudnia egy kormánynak. Valamint Európa sem kérte meg Orbánt, hogy védje meg Európa határait.)

Ezen szervezetek tevékenysége gyengíti Magyarország biztonságát (Válasz: Nem gyengítik Magyarország biztonságát. Orbán gyengíti Magyarország biztonságát, aki titokban befogadott 1300 migránst + 20 000 külföldit telepített az Unióba az adócsaló Rogán-Habony offshore cégeken keresztül + több, mint 1 millió határon túlit szabadított az anyaországbeliek nyakára, akik között szekusok és bűnözők is vannak + tétlenül nézi, hogy ukránok tömegével jönnek át Magyarországra hamispapírokkal, akik magyar nyugdíjakat kapnak és Orbán szavazótáborát gyarapítják). A kormány ezért - a nemzeti konzultáció eredményeivel összhangban - elkészítette a Stop Soros törvényjavaslatot (Válasz: a nemzeti konzultáció semmilyen felhatalmazást sem adhatna a magyar kormánynak ugyanis az sikertelenül záródott.)
dodóka
Bence baszki ! Látsz te Magyarországon egyetlen migránst is ? Ugye nem te hülyegyerek ! Akkor meg mi a faszról pofáztok, meg költitek el erre a szar dumára az ország pénzét ? Ezt várja el tőletek a barna geci cigánygyerek ?
F_Viktor
@peterkelemen: Írod:
"Összesen: 97 ergo Orbán 97 migránst fogadott be csak januárban!"

Tudom, hogy tisztában vagy amiről írsz, csak tegyük helyre a dolgokat, hogy más ne értsen félre.

Magyarország nem szükségszerűen fogadja be a menekülteket, csak elbírálja a státuszukat. Aki megfelel a kritériumoknak, az szabadon választhat országot ahol szeretne letelepülni.

S az EU kvóta határozata is erről szól!
Az egészre azért volt szükség, hogy Olaszországról, Görögországról és Magyarországról le vegyék ezt a bürokratikus terhet.
Magyarországon akkor kellene félni a migráncsoktól ha olyan vonzó ország lenne számukra, hogy itt akarnának letelepülni.
Sajnos az ország még számukra is élhetetlennek tűnik.
Tehát no para! A hazugságoknak nem kell bedőlni!
advocat
Igen. A migráció rossz dolog! Ebben egyetértünk.
nyanya001
Azt is ki kell mondani, hogy egy mocskos tolvaj horda vagytok !
Loptok, csaltok, hazudtok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.