Rövid időn belül össze is veszett a főbérlővel, akit levélben sértegetett, éppen úgy, ahogyan Svédországban tette, ahol el is ítéleték a balhézásaiért. Natalie Contessa a köztévén arról beszélt, hogy az utolsó két-három évben tapasztalt közbiztonsági problémák kényszerítették rá, hogy elhagyja a skandináv országot. „A biztonság miatt költözöm haza, szomorú, hogy amiatt kell elhagynom egy országot, mert nem kapok védelmet” – mondta orosz-magyar szülői háttérrel Svédországban nevelkedett nő, aki hozzátette azt is: Európában nem is tudják, hogy a stockholmi lakosoknak mit kell átélniük a bevándorlók miatt. Natalie Contessa arról azonban nem tett említést, hogy valójában már hosszú ideje életvitelszerűen Magyarországon él.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nem értem, miért nem inkább Oroszországot, és Putinkát választotta, miért annak csatlósát, és annak alattvalóit szerencsélteti a jelenlétével?
Commenter
@nezelodo: nyilván a felvett művészneve miatt: Natalie Contessa, azaz Gróf(nő) Natália. Azért nem választotta Putyint, mert nem akart a Romanovok sorsára jutni "arisztokrata" származása miatt. Az itteni műpolgári, műhétszilvafás nemeseknek viszont már a neve is imponált. Íme egy újabb Anna Anderson-féle imposztor. Nálunk a közpénzen a köztévéig jutott, és budai várban él, ahelyett hogy visszatoloncolták volna választott hazájába, ahogy azt köztörvényes esetében tenni illik.
kissé felnőttem
a multját mégsem mesélte el ? ki volt és miben volt hunyóóóóóóó? mármint ő na ilyeneket talál a köztévé??? vicces kissé meg lejárató saját magukra nézve 7 dolog ami furcsa ám
Eladott Ország
Lehet, a hölgyet Svédországból is kiutálták, elviselhetetlen magatartása miatt? Vannak , akik egy lakatlan szigeten sem tudnak veszekedés nélkül meglenni. Szerintem gyorsan kell keresni egy eszkimót , aki már a jégtáblán sincs biztonságban a nyomuló migránsoktól és inkább hazánk meleg de nyugodt nyarait díjazza. Igaz, itt ő is migránsnak számít majd. Hűtőpult közelébe biztos nem engedik majd. Érthető, Orbán migránsai a várban zaklatták, csak azt hitte, hogy Svédországban van. Lipótmező újranyitását mikorra tervezik? A hölgy neve amúgy mennyire valós? Nemigazán cseng se svédnek se magyarnak, táncsak nem szír-olasz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.