Magyarország is olyan családi vállalkozásokat szeretne, amelyek hasonló eredményeket és sikereket érnek el, mint a németországiak – mondta Orbán Viktor hétfőn Nyírbátorban, ahol bejelentette a járműelektronikai alkatrészeket gyártó Rosenberger Magyarország Kft. mintegy hatmilliárd forint értékű új beruházását. A kormányfő hangsúlyozta, a rendszerváltás után a magyar piacgazdaság előtt példaként általában Németország szerepelt, amely egy vesztes világháború …

Forrás: hirgate.com
Feltöltő: hirgate.com
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Igen. Majd Garancsi, meg Mészáros, stb. Csak ez nem így megy. mert a tőzsdén meg az vesz kötvényt akinek pénze van, és kiderül, hogy már más a tulajdonos. Van ilyen.
tudode
Ha "MagyarországŰ" = az Orbán-család és a baráti köre, akkor az egész ország lakosságának haverkodnia kellene velük, hiszen már ők LEFÖLÖZTEK mindent, etalonként

hvg.hu/gazdasag/20180308_A_haveri_kapitalizmus_nyolc_eve_Magyarorszagon
.
Egyáltalán ez a HERNYÓ tudatában van annak, hogy miket kukorékol?.
.
Egyáltalán KINEK VAN GYOMRA ahhoz a módszerhez, hogy
.
www.sztarklikk.hu/kozelet/orbanek-eddig-4-ezer-milliardot-loptak/318755
.
Az un. "székházeladáskor" kellett "volna" LEFÉKEZNI ezt a dakotalovat annak érdekében, hogy NE GALOPPOZZA VÉGIG az országot napjainkig!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.