Az illiberális államok vallási támogatást élveznek, magukat a kereszténység védelmezőiként mutatják be. Ezt sokan hajlamosak lebecsülni, nem veszik tudomásul azt, hogy az emberek millióinak ez sokat jelent. Még azoknak is, akik nem hívők. Ez rabul ejti, lebénítja őket. Ezek az illiberális államok a kereszténység, a vallásos hit nélkül nem tudnák hatalmukat fenntartani. A NER alaptörvénye Szent István királyhoz, a pápától kapott koronához, és a kereszténységhez kapcsolja a magyar nemzeti identitást. Aki nem tudja, hogy ez csalás, az kénytelen a nemzeti identitása miatt azonosulni ezzel. Ha megnézzük Putyin Oroszországát, Orbán Magyarországát, a lengyeleket, a többi európai szélsőjobboldali mozgalmat, valamennyi a kereszténységre hivatkozik, keresztény államról, keresztény Európáról, keresztény Magyarországról beszél. Az emberek pedig elhiszik. Nem tudják, hogy a Biblia szerint ez istenellenes.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Az áruló egyházak által kiiszolgált illiberális férgek magyarul koszs nácik, neofasiszták.
peterkelemen
"A vallás akkor keletkezett, amikor az első csaló találkozott az első ostobával." (Voltaire)
Csizmás Kond
Na és a zsidó identitás miért tartozik Izraelhez Bartis úr ?...és az ők kapta támogatások amit óránként 16 ezer dollár csak ámerika részéről az liberális vagy illiberális ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.