De ettől még megtartják a szervezők a Békemenetet, ami a szeretetről szól. A CÖF-CÖKA nemzetközi sajtótájékoztatójáról való élő közvetítésünk felvétele.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ti lesztek a rendezők.
Tőletek minden kitelik !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Fél Erdélyt idefuvarozza orbán ,a lengyelek meg már maguktól is jönnek -tök részegek lesznek mire tapsikolni kell ...remélem egymást tapossák össze!-vizelettartási gondja is lesz ennek sok vén faszingernek... remélhetőleg
Sámannus
Az oroszok írják a forgatókönyvet, a gecik meg végrehajtják. Európában nincs buli ruszkik nélkül.
Orbán egy szarember mert elad minket nekik. Mire észbe kapunk megint késő lesz orbánt hazugságai már mérhetetlen sokszor lebuktatták. kizárólag a média támogatása miatt van hatalmon. Ma sem kritizálja egyik közszolgálati sem. Azokat kell legelőször lefülelni.
bakegya
AZ ÉN NEMZETI HANGULATOM MINDEN ESETRE MEGMÉRGEZIK EZEK AZ ORBÁNTERRORISTÁK-szar provokátorok,közük nincs a keresztény hit gyakorlásához.
Klubtag
@karma1: ..ez az, ami sokkolta őket..és természetesen ebből születtek a hülyébbnél hülyébb megnyilvánulásaik teljes védvonalukon...
Nessy
@bakegya: Nem gond az inkontinencia! Ott az üres kacsaúsztató a Kossuth tér szélén. Csak bele ne szédüljön valamelyik front érzékeny, a magába szívott sok "szeretettől"!
bakegya
@Nessy: igazad van -sajnos-JÓ IDEIG BŰZLENI FOG A TÉR UTÁNUK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.