De ettől még megtartják a szervezők a Békemenetet, ami a szeretetről szól. A CÖF-CÖKA nemzetközi sajtótájékoztatójáról való élő közvetítésünk felvétele.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ti lesztek a rendezők.
Tőletek minden kitelik !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Egy szemétdomb nem szokott vonulgatni, különösen nemzethy ünnepen nem!
lampa laz
Csak kitaláltátok, h hergeljétek a hülye idióta barmaitokat, fröcsögő, hazug vén komcsik. Ha balhé lesz, azt is ti fogjátok megrendezni kubatov kopaszbandájával.
Commenter
Juj, de sajnálom! Körülbelül annyira fenyeget benneteket a gyilkosság meg a vérfürdő mint amennyire a Torgyán által vizionált "patakvér" folyt anno...
nyanya001
Ti lesztek a rendezők.
Tőletek minden kitelik !
kokopelli
..a magyar "Reichstag"-ot nem akarják felgyújtani a CÖF ellenségei!
Valahonnan ismerős ez az előre gyanított testi erőszak! Igaz,hogy
vágósúlyban vannak már a "Cöfi-Röfi"-k, de primitív az egész "pa-
ródia"!Meggágyult, elhízott,unatkozó vén f@ßok játszanak politikai-
paródiát! "Guinness"-díj gyanus,még a nyiltszinen teleß@rva is!
kereső
Nagyon remélem,hogy a "szeretet jegyében" Kövér László lesz a főszónok.
görbetükör
Ennyi hazug semmirekellőt!
Mindenesetre érik a kijárási tilalom a választásig. :(
nezelodo
Most jönne elő a hálás közönség a tartótiszt elvtárs múltjából, vagy a megfigyelteknek van elegük, hogy a szar húzza le a Wc-t?
szaboria1
Csak ne hogy a 2006 felbujtás legyen belőle.
nyanya001
@görbetükör: A rendkívüli állapot bevezetése... akkor nem lesz választás sem.
Commenter
@kereső: ez jó! Jobb helyen nem is prédikálhatna mint ilyen idézem "hasznavehetetlen, kutyagumi agyú erkölcsi hullák" előtt.
Commenter
@nyanya001: sajnos amit írsz, az benne van a pakliban, már Békesi László két hete nyíltan elmondta ezt egy interjúban. Érdemes odafigyelni rá, ha másért nem hát azért mert jó régről ismeri már Orbánt és pontosan tudja mi mindenre is képes :(
CsipkeRózsa
Miért vannak besz@rva, jobb lenne egy "nyakig az orgoványi erdő" felajánlása?
nyanya001
@Commenter: Nem véletlenül vették meg a páncélkamiont.
Meg a fegyvereket, lőszereket.
Klubtag
Azért vagytok úgy beszarva CÖF-CÖKA, mert nagyon is jól tudjátok, hogy mit műveltetek 200-ban, mint mocskos felbujtók. Azt hiszitek, hogy a veletek szemben állók is olyan sunyik, aljasok, mint amilyenek ti voltatok anno. Megnyugtatlak benneteket, szánalmas, árvalányhajas, népnemzethy senkik, a valódi hazafiak silány epigonjai - bár megérdemelnétek, de nem értek annyit. Ugyanis tudjuk, hogy soraitokba számos tisztességes, őszinte magyar ember is felvonul majd és értük kár lenne még akkor is, ha másként látják a világot.
Nessy
Szeretetről szól a békemenet??? Egy csörgő kígyóban több "szeretet" található, mint az egész szervező gárdában, élén Bayer Zsolttal!
lampa laz
@Nessy: "SZERETÜNK VIKTOR" így gondolják a tetvek.
Béla333
De azért remélem a sok ostromló ellenére tartják majd a frontot!
Nehogy áttörjön a Soros!
Jozefina
Békemenet: lengyelekkel, erélyi agymosottakkal!!!??? Igaz magyar nem lesz közöttük!!!
karma1
Nem lesz semmi sem, mert orban nem meri ezt lehuzni. Foleg addigra meg tobb "csontvaz" fog kihullani a szekrenybol...:o))))

NEM lesz eroszak, vagy ha igen, az olyan kismerteku lesz, ami nem veszelyeztet komolyan...

En is ugy gondoltam, hogy be akarja vezetni a szuksegallapotot, mert mar csak ez az egy fegyvere marad a valasztasi bukas megakadalyozasara, de az az igazsag, hogy ebbe azert az Unionak is volna ne'mi rahatasa. Nem kozvetlenul, termeszetesen, hanem nehany igen kellemetlen kerdest tehetnenek fel a szuksegallapot bevezetesevel kapcsolatban, mivel Magyarorszag azert meg unios orszag, nem allunk haborus fenyegetettseg alatt, es allitolag a belso helyzetunk is ket het alatt lett kitakaritva belugyileg, es meg csak egy vanyadt terrorcselekmeny sem tortent sehol sem az orszagban.
Tehat a bekes Europa kozepen bevezetni egy legnagyobb keszultsegu haborus veszely elharito intezkedest azert meg kellene erosen tamogatnia orbannak, ekkora balhet viszont nem fognak tudni produkalni a teljesen befosott ven trottyosok, hisz mindegyikuknek van erosen veszitenivaloja.
Ugy erzem, hogy a Ketfarkuak gyilkos humora tobb kart fog bennuk tenni, mint azt ok el tudnak kepzelni.
Klubtag
@karma1:...próféta szóljon belőled...
karma1
@Klubtag: Mar Marki-Zay-t is megjosoltam... Viszont a 60 %-ban meg en is alig akartam hinni,... Ez minden kepzeletet felulmul...:o)))))
bakegya
Fél Erdélyt idefuvarozza orbán ,a lengyelek meg már maguktól is jönnek -tök részegek lesznek mire tapsikolni kell ...remélem egymást tapossák össze!-vizelettartási gondja is lesz ennek sok vén faszingernek... remélhetőleg
Sámannus
Az oroszok írják a forgatókönyvet, a gecik meg végrehajtják. Európában nincs buli ruszkik nélkül.
Orbán egy szarember mert elad minket nekik. Mire észbe kapunk megint késő lesz orbánt hazugságai már mérhetetlen sokszor lebuktatták. kizárólag a média támogatása miatt van hatalmon. Ma sem kritizálja egyik közszolgálati sem. Azokat kell legelőször lefülelni.
bakegya
AZ ÉN NEMZETI HANGULATOM MINDEN ESETRE MEGMÉRGEZIK EZEK AZ ORBÁNTERRORISTÁK-szar provokátorok,közük nincs a keresztény hit gyakorlásához.
Klubtag
@karma1: ..ez az, ami sokkolta őket..és természetesen ebből születtek a hülyébbnél hülyébb megnyilvánulásaik teljes védvonalukon...
Nessy
@bakegya: Nem gond az inkontinencia! Ott az üres kacsaúsztató a Kossuth tér szélén. Csak bele ne szédüljön valamelyik front érzékeny, a magába szívott sok "szeretettől"!
bakegya
@Nessy: igazad van -sajnos-JÓ IDEIG BŰZLENI FOG A TÉR UTÁNUK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.