Újabb videó került fel Orbán Viktor Facebook oldalára arról, ahogy a Nyírségben kampányol.

Meg kell védenünk, amit elértünk és meg kell tartani magyar országnak Magyarországot – fogalmazta meg a választás tétjét Orbán Viktor miniszterelnök, aki kedden tette közzé nyírségi útjáról szóló videóját a Facebook-oldalán.

A kormányfő Nyíregyházán – egy padon állva – arra kérte a jelenlévőket, hogy támogassák a Fidesz-KDNP két egyéni jelöltjét, Szabó Tündét és Vinnai Győzőt.

A miniszterelnök a rögtönzött beszédben kétfajta országot különböztetett meg: azokat, amelyeket népvándorlással, migrációval elfoglaltak vagy el fognak foglalni, és azokat, amelyek nem hagyják magukat.

Magyarország az utóbbi csoportba tartozik – jelentette ki, hozzátéve: ma a polgári, nemzeti és keresztény erőkön kívül senki nincs, akiben lenne elég kurázsi és bátorság, hogy megvédje az országot nemcsak a népvándorlással, hanem Brüsszellel és a nagy európai országokkal szemben, akik "ide akarják küldeni a fölösleget".

Orbán Viktor azt is megfogalmazta: a migráció nemcsak azért baj, mert egy idő után már a kultúrát is veszélyezteti. "Szeretnék erről is egyenesen beszélni, ez pénzügyi kérdés is" – hangoztatta, megjegyezve: "persze nekünk alapvetően szívkérdés" is.

Hozzátette, nem tudja megígérni, hogy egyszerre van lehetőség nyugdíjemelésre, csokra, gyermekek utáni adókedvezményre, és közben évente 9 millió forint jut migránsonként az idejötteknek.

Egész egyszerűen emberileg nem lehet elképzelni, nem lehet vállalni, jobb, ha világosan beszélünk

- emelte ki.

A miniszterelnök a választás komoly tétjeként hivatkozott az elért eredmények megvédésére és arra, hogy meg kell tartani magyar országnak Magyarországot. Ennél nagyobb tét nem lehet – fűzte hozzá.

Forrás: MTI

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
MÁR RÉGÓTA ERRŐL BESZÉLEK!!!Ez a fityfasz propaganda!!!Kikhez kell a propagandának szólnia? A művelt intelligenciához, vagy a kevésbé képzett tömegekhez? Mindig csak a tömegek felé kell irányulnia!

A propaganda feladata nem az egyesek tudományos kiképzése, hanem a tömegnek bizonyos tényekre, eseményekre, szükségszerűségekre stb. való figyelmessé tétele úgy, hogy azok jelentősége a tömeg érdeklődésének középpontjába kerüljön.

Minden propagandának népszerűnek kell lennie és szellemi színvonalát a felvilágosítandók legkevésbé képzett rétegének befogadóképességéhez kell szabni.

Minél nagyobb az a tömeg, amelyre hatást kell gyakorolni, annál kevésbé legyen magas a propaganda szellemi színvonala. Ha tehát a propaganda a háborúban való kitartás fokozását célozza, és éppen ezért az egész népre irányul, a túlságosan magas szellemi előfeltételek kerülésére a legnagyobb gondot kell fordítani.

Minél kisebb a tudományos tehertétel és minél inkább a tömeg érzelméhez szól a propaganda, annál átütőbb az eredmény. Ez a propaganda helyességének és helytelenségének legkitűnőbb fokmérője, és semmi szín alatt sem egynéhány tudósnak vagy esztétikai ifjoncnak a kielégítése.

A tömeg befogadóképessége nagyon korlátolt, értelme kicsiny és éppen ezért nagyon feledékeny. Ezekből a tényekből kifolyólag tehát minden hathatós propaganda csak néhány pontra kell, hogy szorítkozzék. Ezt a néhány pontot és néhány tételt addig kell vezérszavakban ismételni, amíg az utolsó is megérti ebből a szóból azt, amit akarunk. Mihelyt az ember ezt az alaptételt feláldozza és sokoldalú akar lenni, akkor a hatás elaprózódik, mert a tömeg a nyújtott anyagot sem megérteni, sem megemészteni nem tudja. Ezáltal azonban az eredmény is tovább gyengül, mígnem végleg elmarad.

(Hitler: Mein Kampf, részlet az 1. kötet 6. fejezetéből)
dr. prédikátor
Úgy e mennyire hasonló a fityfasz propagandája??? szinte szóról szóra ezt csinálják!!!
human
A tét komoly. Meg kell védeni amit elloptatok. Igaz, Orbán? Ez itt a lényeg.
cikicakk55
@szaboria1: ma 03:36
Nagyon jó lenne,ha végre borítaná is azt a bilit,nem csak ígérgetné.Biz Istók én támogatnám,hogy Simicskát ne ítéljék börtönbüntire,csak a lopott vagyon vissza fizetésére,hogy tényleg a csuti nyakába öntené a bili tartalmát.Így is mondjuk eléggé megingott Orbán trónja,csak az a baj,hogy a törzsnyaloncokat az nem zavarja.Abban bízom,hogy ugyan úgy mint itt nálunk Vásárhelyen,az eddig bizonytalanok,vagy csak "á,minek menjek el szavazni,egyik sem jobb mint a másik" kifogással élők,most talán feltápászkodnak és rájönnek,hogy már pedig ha nem tesznek semmit,akkor a jelenlegi béka segge alatti életünk és a semmilyen jövőképünk,még hitványabb lesz. Simicska sokat tudna lendíteni a bizonytalanokon,mert a Hír TV-t elég sokan nézik és azt hiszem,hogy az benne van az alapcsomagban is,tehát a szegényebb réteghez is el ér(het) Semmi más esélyünk,mert az ellenzék egy hatalmas nulla,sőt két 00.
Kookas
@cikicakk55: milyen alapcsomag no mert a koldus csomagba csak az rtlvan meg az a 10 nemzetes kanális!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.