Megzavarták Vona Gábornak, a Jobbik elnökének kedd délutáni orosházi utcafórumát, a rendőrök intézkedtek – számolt be róla az MTI fotósa a helyszínről.

"Imaszőnyeg kapható" – megzavarták Vona Gábor orosházi utcafórumát

A Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje, Vona Gábor beszédét hallgatják érdeklődők a párt békési utcafórumán 2018. március 13-án. MTI Fotó: Rosta Tibor

Elmondása szerint alig, hogy elkezdődött az esemény, két ember jelent meg fejkendőben, csadorra hasonlító öltözékben. Fölállítottak egy kisebb paravánt, amelyre az "Imaszőnyeg kapható" szöveget írták.

Magukkal hoztak egy magnót, amelyet be akartak kapcsolni, de ezt a rendőrség nem engedte. Szinte azonnal közbeléptek a rendőrök, igazoltatták, majd elvezették őket – tette hozzá.

Jelezte: az eset mintegy tizenöt méterre történt onnan, ahol Vona Gábor beszélt, és amíg tartott, mindenki a rendőri intézkedésre figyelt.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Csak ennyire telik? Vona épp annyira muzulmán, mint amennyire a C betű félhold a CBA logóban.Ha pedig mégis áttért volna az iszlám hitre, ahhoz nincs közötök mert az magánügy, lévén a vallásgyakorlás szabad dolog. És pont az álkeresztények provokátora az, aki imaszőnyegezik...szellemi toprongyok vagytok, akár a gazdáitok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Dakotáim, gyenge húzás volt, nagyon görcsösek lettetek a rémülettől! Mennyivel lazábbak voltatok, amikor egy bohócot küldtetek valamelyik egykori KISZ titkár társatokra, ha jól emlékszem talán Hatvanban. Ott csak a bohóc volt ideges, és baromarc, amikor hazáig kísérték az újságírók.
nezelodo
Ja és majd ne csodálkozzatok, ha a ti rendezvényeteken meg repülő szőnyeget árul majd valamelyik vicces kedvű!
Commenter
Csak ennyire telik? Vona épp annyira muzulmán, mint amennyire a C betű félhold a CBA logóban.Ha pedig mégis áttért volna az iszlám hitre, ahhoz nincs közötök mert az magánügy, lévén a vallásgyakorlás szabad dolog. És pont az álkeresztények provokátora az, aki imaszőnyegezik...szellemi toprongyok vagytok, akár a gazdáitok.
Macskaszem
Pedig állítólag intelligensebb lett a fideszkampány, mégis bunkóznak ezerrel. Mert, hogy fidesznyikek voltak, az ezer százalék. Amúgy meg inkább legyen muzulmán, mint geci.
Macskaszem
@Shikari: Rajtad már dolgozott 3 migráncs?
vadnarancs
@Shikari: Itt keménykedsz, miközben rettegsz a sosem látott migráncsoktól? Szar egy életed lehet pubi... Szaros szájjal migráncsolni nem szép dolog :DDD
quadrocopter
Napok óta mást sem harsognak a kormányközeli médiumok, mint azt, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke egy korábbi török fórumon „Allah mellett tett hitet”. Ám a fideszes lejárató kampánygépezetbe most homokszem került. Nem is kicsi. Orbán Viktor miniszterelnök ugyanis két és fél évvel ezelőtt az iszlámot dicsőítette, amikor a migránsválság begyűrűzésekor köszöntötte egyiptomi kollégáját:
„Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson. Ezért mi az iszlámról is a tisztelet hangján beszélünk.”

Bruhahahahaha...hihihihih...nulla perc alatt megbukik a patkány módszer!

Az ilyen gondolatok a Fidesz szerint veszélyesek. Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója még arra is figyelmeztetett, hogy ne felejtsük el ezt, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk!

Rögtön vélgigfosom a lábamszárát a röhögéstől, szemközt hugyozták magukat gagyiék!

mno.hu/belfold/orban-viktor-is-dicsoitette-az-iszlamot-2443900
Pálinkás Pál
@vadnarancs: Ez nagyon gyenge volt...már párszor elmondtam,de leírom mégegyszer,hátha eljut gyenge elmédig...nem rettegünk...inkább utálkozunk!!! A kettő között oriásí különbség van...
Pálinkás Pál
@Shikari: Ez az a kevés dolog,amiben egyetértünk...
quadrocopter
@Shikari: Csicskuczi! Az nem zavar, hogy hazudtok, mint állat és meg is buktok, mint állat!
Nem szégyelled magad?
vadnarancs
@Pálinkás Pál: Leszopkodtad már magad az új haveroddal a nagy összeborulás után?
Pálinkás Pál
@vadnarancs: Te kinek ugatsz kisköcsög???Te még a libsik között is alja vagy!!!
vadnarancs
@Pálinkás Pál: Ne tegezz, mert lekurvázlak szaros! Apád hátán baszlak meg buzi komcsi!
Pálinkás Pál
@vadnarancs: De kemény vagy...most mindjárt megijedtem ...A teféléken röhög mindenki pondró!!!
vadnarancs
@Pálinkás Pál: Röhögj veréb... A köcsögöm leszel!
Pálinkás Pál
@vadnarancs: Máshol oszd a lúzer dumád,ahol vevők rá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.