Megzavarták Vona Gábornak, a Jobbik elnökének kedd délutáni orosházi utcafórumát, a rendőrök intézkedtek – számolt be róla az MTI fotósa a helyszínről.

Ahogy azt ma délután megírtuk, két férfi megzavarta a Jobbik elnökének fórumát. A fotós elmondása szerint alig, hogy elkezdődött az esemény, két ember jelent meg fejkendőben, csadorra hasonlító öltözékben. Fölállítottak egy kisebb paravánt, amelyre az "Imaszőnyeg kapható" szöveget írták. Magukkal hoztak egy magnót, amelyet be akartak kapcsolni, de ezt a rendőrség nem engedte. Szinte azonnal közbeléptek a rendőrök, igazoltatták, majd elvezették őket – tette hozzá.

Fotó: ők zavarták meg Vona Gábor orosházi utcafórumát

Rendőrök igazoltatnak két embert, akik fejkendőben és csadorra hasonlító öltözékben jelentek meg Vona Gábor, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje orosházi utcafórumán 2018. március 13-án. MTI Fotó: Rosta Tibor

Jelezte: az eset mintegy tizenöt méterre történt onnan, ahol Vona Gábor beszélt, és amíg tartott, mindenki a rendőri intézkedésre figyelt.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
"két ember jelent meg fejkendőben, csadorra hasonlító öltözékben. " -ezek akiket orbán mégiscsak beengedett mint migráncs?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
Mi a gond?! Milyen Btk.-t lehet rájuk verni? Garázdaság? Talán kirívóan közösségellenes? NEM! Másokat megbotránkoztat? NEM!
Pálinkás Pál
Azért egy-két törvényességi aggályom felmerül ez ügyben...dobja már valaki ide azt a törvényt,ami szerint nem kapcsolhatok be egy magnót közterületen!!!Meg egy másikat , hogy elvezetnek a semmiért/tudom ezt a korcs törvénybe iktatta...72 óra/ pedig emlékszem ,annak idején ő tiltakozott a legjobban amikor 72 órára bevitték a "harcostársait" a 80' években!!!
division
@Pálinkás Pál: Nem kizárólag jogi oldalról kell nézni mindent, valamikor az éttermekben is lehetett dohányozni, és a bunkóbbik fajta rá is gyújtott. Akit nem érdekel valami az maradjon tőle távol és ne zavarjon meg semmit.
Pálinkás Pál
@division: Az éttermi dohányzással nem értettem egyet,de ha buktok,remélem a kocsmákban,presszókban újra füstölhetünk...
division
@Pálinkás Pál: Én nem bukok, az egyedül a kormány lehet ha netalán úgy alakulna. A kocsmákban való füstölés meg nem érdekel, oda úgyis olyan intellektuális emberek járnak:-))
Pálinkás Pál
Ebben is egyetértünk ,bár akármelyik kocsmatöltelék értékesebb mint a kormánytagok összesen!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 22., 10:41
Kiderült: egykori villalakót szeret Dér Heni
Szórakozás - 2019. March 22., 08:51
Apa lesz Curtis