Az LMP parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi Kósa Lajos, a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter sajtóban megjelent vagyonkezelési ügye miatt.

Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője kedden Budapesten újságíróknak arról beszélt, hogy Kósa Lajos ügye az elmúlt harminc év történetében az egyik leggyanúsabb eset, ami a sajtóban napvilágot látott.

Az LMP vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi Kósa Lajos ügye miatt

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Magyar Nemzet cikkére hivatkozva kijelentette: az, hogy Kósa Lajos még Debrecen polgármesterként 1300 milliárd forintos összegnek megfelelő vagyon felett rendelkezhetett, olyan eset, amit mindenképpen ki kell vizsgálni.

Az LMP szeretne tisztán látni az ügyben: hogyan történhetett, hogy ekkora vagyon feletti rendelkezéssel bízták meg Kósa Lajost, és a kormánypárti politikus rendelkezett-e valóban ezen összeg felett.

Kanász-Nagy Máté közölte, a vizsgálóbizottság felállításáról szóló kezdeményezésükhöz várják az ellenzéki pártok támogatását. Elmondta azt is, hogy Szél Bernadett a párt társelnöke, miniszterelnök-jelöltje az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságában választ vár az üggyel kapcsolatos kérdésekre. Kósa Lajosnak be kell számolni az ügy részleteiről – hangoztatta.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
te lajos, lopjatok csak nyugodtan tovább, le se szard ezt a tetű bandát, mindig csak azon lovagolnak, hogy hol a pénz. Mi közük hozzá, hiszen nem az övék.

Hiszen amit már elloptatok az a tiétek. Még.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
te lajos, lopjatok csak nyugodtan tovább, le se szard ezt a tetű bandát, mindig csak azon lovagolnak, hogy hol a pénz. Mi közük hozzá, hiszen nem az övék.

Hiszen amit már elloptatok az a tiétek. Még.
Jozefina
Vizsgáló bizottság??? Mikor volt utoljára ilyen??? Diktatúrában nincs!!!
vladimir putin
Két eset lehetséges:
1: A Kósát még az unokázós bűnözök is át tudják verni, mert akkora idióta.
2: Hazudik.
3: Ugorj vissza az első két pontra.
F_Viktor
B+ Máté, nem kell simogatni a maffia bandát, hogy
"leggyanúsabb eset", "vagyon felett rendelkezhetett"!

A geciket csak saját eszközeivel lehet legyőzni, tehát feljelentés, minden ellenzéki jelölt, minden fórumán 10 percenként mantrázzák, hogy kupakhuszilala a fityesz és orbán pénztárnoka! El kell mondani az embereknek, hogy mekkora vagyon ez az 1 353 millió forint!

Vegyétek már elő a nyerő fityeszes tankönyvet, olvassátok el a 4 évvel ezelőtti cikkeket, hogy mit tettek Simonnal!!!
szép új világ
@F_Viktor: Valóban ez lenne az egyik megoldás, de a média 90%-a fitymasz kézben van, ezért lehetetlen kivitelezni.
kereső
Minek???Csak a fidesz érdekeit szolgálja minden ilyen "demokratikus" megoldás.
Inkább álljatok ki a placcra,és mindenhonnan ez hangozzék.Meg semjén,meg homolya, meg elios,meg stop-soros tv.tervezet milyen veszélyes mindannyiunkra. Erről szóljon már az ellenzékiség!Ne a bizottságosdiról.Annak esetlegesen annyi haszna lesz,-a fidesz részére-,hogy visszaveszik a kommunikáció tematizálását.Gondolkodjatok már.És szól Molnár Zsoltnak is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.