Sajnálatos, hogy az Európai Unió egy tagállama szembe ment a többi 27 uniós tagállam képviselte állásponttal – jelentette ki Federica Mogherini, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője Strasbourgban kedden az Európai Parlament plenáris ülésén a migrációról és az ENSZ átfogó, migrációs egyezményének tervezetéről folytatott vitán.

Elemzők szerint a főképviselő Magyarországra utalt, noha név szerint nem említette.

Mogherini szerint sajnálatos, hogy Magyarország szembe ment a többi uniós ország akaratával

Federica Mogherini. Fotó: AFP

Mogherini felszólalásában elmondta, az ENSZ globális migrációs csomagjának tartalmával a többség egyetért, noha sok kérdésről kell még megállapodni a migráció közös kezelése érdekében.

Kiemelte, a tagállamok, az uniós parlament és az ENSZ hatékony közös munkájára van szükség egy egységes és átfogó megállapodás megkötése érdekében. Együtt ugyanis el lehet érni, hogy kiegyensúlyozott megegyezés jöjjön létre milliók életének javítása érdekében

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
fekete
Mit akar ez a Frederico Meghere'lni?Hogy az ENSZ? mi az ENSZ> Hollywoody szocsove.Nehogy
mar 100 szazalekos legyen a hozza allas a migransokhoz?
vadnarancs
@fekete: Mitől rettegsz kislány? A migrik szerintetek kecskéket b.sznak, akkor miért sírsz kislány?
tudode
Nem csak Mogherini szerint, még a "falusi gyerek" elkotyogása szerint is SZEMBE MEGYÜNK MINDENNEL, mindenkivel szemben. Meséljen erről az, aki így teszi azt, AMIRE NEM KAPOTT FELHATALMAZÁST a népfelségtől!
.
----- Orbán Viktor pálfordulásai
https://www.youtube.com/watch?v=Lx2kqQuemao...
.
1,48-tól
Orbán Viktor szó szerint:
.
""Tehát az a kormányzati döntés, hogy NEM AZ EURÓPAI ÚTON PRÓBÁLJUK KEZELNI A GAZDASÁGI VÁLSÁG KIHIVÁSAIT, tehát nem azt tesszük, mint a többiek, valami EGÉSZEN MÁST, sőt annak az ellenkezőjét, mint a többiek teszik, az EGY OLYAN KOCKÁZATOT JELENT az egész ország számára, amelyet szerintem a VÁLASZTÓPOLGÁROK MÉG FEL SEM TUDNAK BECSÜLNI.""""
.
Emiatt "is" sz@rba van a karaván!!!
Nessy
Olyan a kormány, mint egy két éves dacos kisgyerek! Mindenre nemet mond, bármit mondanak neki! Szerencsére ezt a gyermekek ki szokták nőni, legfeljebb némelyeknek nem sikerül!
Sámannus
orbán most írja putyinnak a kérelmet, hogy felvegyék a gulag országainak sorába. Az ajánló levelet most a választásokon írjuk neki alá. Az ő útja egyenesen oda fog vezetni a választások másnapján. A mi tapasztalatlan korosztályunknak csak annyi dolgunk lesz, hogy be dugjuk a fejünket a hurokba, amit a sarlatánok készítettek nekünk.
Pegero
Az ENSZ átfogó, migrációs egyezményének tervezetébe azt is bele kéne venni, hogy az ilyen kielégületlen Federica Mogherini féle csajoknak naponta 8-10 migráns ápolgassa a hormonháztartását.
Szeparepa2
Nagyon brutálisan meghúznám ezt a dögöt... amúgy a neve eredete magyar... mogher-ini... középkori eredetű itáliai szó ugyebár, magyarországit jelent nagyjából vagy magyarnét esetleg... mindenképp magyar vonatkozású a neve... talán még magyar gén is található a sejtjeiben, és ezért ilyen izgalmas...
szep napot
Miert is kellenek a migransok? Ha valaki segiteni szeretne irany a Ferenciek tere, Deak ter aluljaro.
Pálinkás Pál
". Együtt ugyanis el lehet érni, hogy kiegyensúlyozott megegyezés jöjjön létre milliók életének javítása érdekében"
Nos libsik...valamelyikőtök megmagyarázná nekem,miért is nekünk kéne a félanalfabéták életén javítani?? Először is talán dolgozniuk kéne ,nem segélyért ácsingózni...masodszor,nem futószalagon kéne gyártani a kölköket a semmire...
nem tibi
Belpolitikai szempontból pedig az a sajnálatos hogy a migránskérdést
a Fidesz az első számú kampánykérdésévé és a választás elsőszámú tétjévé tette a választások előtt .
Egyszerűen nem igaz hogy a migránskérdést csak is , csak is ők tudják kezelni .
Pálinkás Pál
@nem tibi: Nem tudják ők sem kezelni,csak mondják...de írd már ide azt a megopldást ami vélhetően tetszene a magyar lakósságnak! Mert elég nekünk a cigókkal bajlódni,nem kell újabb parazita csoport!!
nem tibi
Erőszak nélküli sima megoldás :
Kitennék plazmatévéket és ez menne végtelenítve .
azonnal elmenekülnek ázsiáig meg sem állnak .
https://youtu.be/_3IG9CSliyo...

@Pálinkás Pál:
nem tibi
@Pálinkás Pál: :-) Ez kimaradt :-)
advocat
Lépjünk ki, és akkor nem tudnak b@szogatni!
advocat
Pálinkás uram! Mutasson már be egy migráncsot aki itt akar maradni. Mert szeretnék egyet látni. Is. A többi, meg a többi ország belügye. Vélem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél