A trükk a miniszter saját videójából derült ki. A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfőn elutasította a Kósa Lajos kampányvideója miatt benyújtott kifogást. A Momentum Mozgalom ért tett panaszt, mert Kósa kampányvideójában több aláírásgyűjtési jelenet látható, de a jelölt - a látszattal ellentétben - nem a jelöltséghez szükséges ajánlásokat gyűjti, hanem a Fidesz támogató ívét íratja alá emberekkel, és arra is felhívja az egyik választópolgár figyelmét, hogy az életkorát is írja oda. A Momentum szerint ez megtévesztő, a választópolgárokat elbizonytalanítja, sérti a tisztességes választás, valamint a jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás alapelvét.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Miert is zavarna, hiszen ez az istenadta idiotaja azt sem tudja, hogy mi folyik korulotte..!
Sokkal nagyobb az NVB felelossege, aki befogadta IGY az altala beadott alairasokat...

Meddig fogja meg Debrecen varosa elturni, hogy egy akkora idiota uralkodjek felettuk, es kezeljen oriasi penzeket, akiket egy videki haziasszony at tud verni egy szimpla csalassal?
quadrocopter
Meg kell támadni bíróság előtt az NVB kétségtelenül részrehajló baromságát!
Madácsi Pali
Orbánisztánban a törvények csak az ellenfelekre vonatkoznak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.