József Attila-díjas lett a lakitelki politikus. Azért jutott másoknak is a március 15-i kitüntetésekből. „Önök arra terelnek bennünket, ahol a szép, az igaz és a jó létezik gyakran méltatlanul élt világunkban. Teljesítményük erősíti összetartozásunkat, magyar mibenlétünket, részévé válik mindannak, amit érdemes megismerni, megérteni, megtartani, továbbadni, ha úgy adódik, védelmezni” - mondta Balog Zoltán kedden a Pesti Vigadóban, amikor március 15-e alkalmából állami művészeti és miniszteri szakmai díjakat adott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
de jo lenne tudni, hogy mifaszomat dijazott az ajtatosmano...lezsak pont annyi szart er, mint amennyi a neveben van... 1 zsak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@papa.49: Aztan meg 2011-ben vissza is lepett az SZDSZ-be,, (igy irja a wiki)
Nem tudom tenyleg, hogy miert emlekeztem ugy, hogy MDF-es volt...:o))) Na, mindegy..:o)))
karma1
@papa.49: Je, pedig ezt is a wiki irta,... (Szerintem akkor mar nem is volt SZDSZ, asszem... Akkor nem erdekelt annyira a politika, es mar regen nem eltem otthon)
papa.49
Akkora seggnyalója a fütyisznek, hogy megérdemli ))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.