- Sokféle disznóság kiderült mostanában a hatalmasságokról, de Semjén Zsolt svédországi vadászata ezek közül az egyik leginkább kézzelfogható – mondta a Népszavának Ligeti Miklós, a Transparency International jogi igazgatója.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Má' mé' kellet volna?Nekik mindent szabadott eddig is,lopni-csalni-hazudni.Ők egyenlőbbek az egyenlőeknél...
Commenter
@csipetke: Reméljük már nem sokáig, ha tényleg kormányváltás lesz akkor lehet tényleg felvehetik a rabruhát,(még passzolni is fog valahol Amerikában a rabruha színe narancs),mindenesetre az ellenzék már többször jelezte hogy nem fogja figyelmen kívül hagyni ezt az opciót, de én úgy gondolom hogy Tadzsikisztán, Kirgizisztán, Azerbajdzsán majd örömmel befogadja őket, így megússzák a börtönt...
Pálinkás Pál
Zsóóóóóóóti..börtönlelkész leszel??
csipetke
@Commenter: Tőlem aztán mehetnek Hátaztánba,vagy Nahátaztánba is.Egy a lényeg,hogy ne raboljanak többet...
Hellcat
Az a tény, hogy valaki olyan fizette neki aki közpénzekből gazdagodik...elég összeférhetetlen...Minden rendes cégnél van szabályzat az ajándék elfogadására. Még a vacsorameghívást is át kell kurvára gondolni, ezek meg 4-5 milliós svéd vadászatokra járnak bazdmeg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.